• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak tezgahımı yaktım :(((

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
merhabalar
sabah yemek pişiriyordum. kızımın okul (oyun parkı) saati geldi. onu götürdüm. ocağı da açık unutmuşum ve geldiğimde her yer bembeyazdı.
o telaşla tavayı tezgaha bıraktım ve kabukları soyuldu. altı kahverengi oldu.
sizce neyle boyasam şimdilik :(((

Ay Allah korusun, yangin cikmamis cok sukur.
Tezgah tahtamiydi ki? Komple ayni renge boyanmaz mi?

Valla neyle boyamalısınız onu bilemeyeceğim ama geçmiş olsun. Allah beterinden korusun..

Ayy cok gecmis olsun ya dua edin daha buyuk hasar yok dolaplar falan gidebilirdi,bende cok merak ettim nasil beyazladi anlayamadim pek

z.webp

o pek anlamaz. ya görüntü çok kötü. şimdilik boyamak istiyorum.
ama neyle boyasam bilemedim
Boya yapma görüntüsü güzel olmaz.
Yapışkanlı folyolar var çeşit çeşit model model.su geçirmeyen cinsinden al bütün tezgahı kapla hem daha güzel olur boyadan ama her yerini kapla sadece yanan yeri değil.

Bence zimparalamayi deneyin bi bide kaplama oluyormus mutfak tezgahina arastirin derim ama onda ds tezgaha sicak tencere falan koymamaniz gerek bir sure idare edin bence ilerde yenilersiniz

Ya o boyalarin cok kokusu falan oluyor. Kimyasal, sana zarari olmasin. Esin bir mutfakciya gosterse, ya da yapi malzemeleri satan bir yere sorsa onlar cozum onerir

ben halletmek istiyorum bi şekilde. eşime söylemedim, çok panik biri. hayatta evde yalnız kalmama izin vermez

Back