• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak tartısı önerisi

Ankara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
640
2
96
Ankara
Merhaba kızlar seneye ağustosta düğünüm var çeyizimi yavaş yavaş tamamlıyorum.Mutfakta zaman geçirmeyi yeni tarifler denemeyi ( özellikle pasta,kurabiye :21: )çok seviyorum.çeyizime mutfak tartısıda alcam ama daha önce kullanmadığım için pek bilgim yok,kullananlar yada çeyizine alanların önerilerini bekliyorum

Merhaba kızlar seneye ağustosta düğünüm var çeyizimi yavaş yavaş tamamlıyorum.Mutfakta zaman geçirmeyi yeni tarifler denemeyi ( özellikle pasta,kurabiye :21: )çok seviyorum.çeyizime mutfak tartısıda alcam ama daha önce kullanmadığım için pek bilgim yok,kullananlar yada çeyizine alanların önerilerini bekliyorum

canım ben arnicanın bi tartısını aldım bak:
$tartı.webp

Son düzenleme:
canım çeyiz için aldım. kullanmadım henüz. carfourdan 30a mı 35e mi ne almıştım

4 ay pasta kursuna gittiğim için sana sadece önereceğim tek marka tefal.
kenwood, sinbo denedim memnun kalmadım. biraz fazla ver tefal al başın ağrımaz...

4 ay pasta kursuna gittiğim için sana sadece önereceğim tek marka tefal.
kenwood, sinbo denedim memnun kalmadım. biraz fazla ver tefal al başın ağrımaz...

teşekkür ederim canım yorumlarınız bnm için değerli,bu konuda bilgim olmadığı için sormak istedim,bu arada bnde pasta ve kurabiye kursuna gitmeyi çok istiyorum ama malesef bu aralar hiç zamanım yok

Dün dolanırken arzumun bi tartısını gördüm arzum kullananlar varmı?59 tl den 49a düşmüştü.

Back
X