Mutfak Dekorasyonu mutfak tadilatım için fikir istiyorum

annece

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
7
0
6
Sakarya
kayınvalidemle oturuyorum.babamın bana vermiş olduğu daireye taşınıcam.ancak biraz bakım istiyo.mutfağı kırıp başka odaya taşımak istiyorum.ama su tesisatı olmayan bi odaya tesisat çekilir mi bilmiyorum..bi bilginiz var mı ? zor bi iş mi

odanın yakınında mutfak banyo tuvalet gibi yerler varsa tesisat çekmesi daha kolay olur cnm ama her halukarda çekilir de gider nasıl yapıcaksınız o sıkıntı olmazmı :26:

odanın yakınında mutfak banyo tuvalet gibi yerler varsa tesisat çekmesi daha kolay olur cnm ama her halukarda çekilir de gider nasıl yapıcaksınız o sıkıntı olmazmı :26:

mutfağı mutfağın yanındaki odaya taşıyacağım..odalar bitişik ama doğru gider nasıl olacak ?

ya iki oda var.biri dikdörtgen büyük biri kare küçük.büyük odayı mutfak yaparsam odanın bi köşesi l mutfak bi tarafı da oturma odası gibi olcak.ama diğer odayı mutfak yapıp bu büyük odayı oturma salonu ve yemek odası gibi yapabilirim.çok kararsızım bi fikir verin :26:

Her ne kadar acik mutfaklari güzel bulsam da
sanirim yaptirmazdim evime...
Özellikle insanin üstüne sinen yemek kokusu benim icin önemli bi neden.
Gerci bu durumda yemegi cogu zaman sen yapacaksin ama oturma odasinda oturan kisinin de
haliyle üstüne yemek kokusu sinmesi kacinilmaz olacak.

Ben büyük odayi hem yemek odasi ve oturma odasi seklinde kullanmaktan yanayim :)

teşekkür ederim yprumun için..eşimde seninle aynı fikirde..bu gerçekten önemliydi

peki yeni mutfağım için hangi beyaz eşya markalarını tercih etmeliyim sizce...ama eskiden alanlar değilde birkaç sene önce alanlar cvp versin çünkü hiçbirinin yıllar önceki kalitesi yok

Açık mutfak çok rahat oluyor, ama eşyalara yağ, koku sinme problemi var. Çok güçlü davlumbazlar var ve bu problem en aza indirilebiliyor, ancak o davlumbazlara da adam akıllı yüksek meblağlar ödemek lazım. Ayrıca, L mutfak olursa tam iş yaparken habersiz bir misafir gelse bütün dağınıklık ortada olur.

Beyaz eşya konusunda, 2-3 sene önce aldığım Arçelik buzdolabından bir şikayetim yok, yazlığa bir kaç ay önce aldığım Siemens'in de şimdilik gayet iyi olduğunu söyleyebilirim. Boyunuz çok kısa değilse dondurucusu aşağıda olan buzdolabı modellerini tercih etmenizi öneririm.

Bir de, yakın zamanda aldığım Arçelik'in fanlı midi fırınından da çok memnunum.

Donanım forum diye bir yer var, beyaz eşya konusunda oraya da bakmanız da yarar olabilir.

Ya bi de geçeceğim eve doğalgaz dosetecegim..kombi +petek+tesisat ve ışçilik kaç tl ye olur acaba..evim 100 metre kare.daha önce dosetenler yardımcı olur musunuz

regal kullanan var mı acaba acil yorumlarınızı bekliyorum..artılarını ve eksilerini yazın lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…