• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak perdesi ...

elaasuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
139
0
46
İstanbul
Selammm tatlı kızlarr

Haziranda düğünüm var inş.:nazar: evimi dekore ediyorum yavaş yavaşş... mutfağım için annem dantel güpürlü takım almıştı aşağıdaki örneğin benzeri
Bundan 2 tane kanat perdem var, altınada tülmü koymalıyım storlu olabilirmii tecrübelerinize ihtiyacım var....:26:

$imagesCAMOI9DM.webp

Ayrıca dolaplarım krem,kahvee.. hangi renk dekorlarla renklendirebilirimmm :31:

$imagesCA3FTUZB.webp

Selammm tatlı kızlarr

Haziranda düğünüm var inş.:nazar: evimi dekore ediyorum yavaş yavaşş... mutfağım için annem dantel güpürlü takım almıştı aşağıdaki örneğin benzeri
Bundan 2 tane kanat perdem var, altınada tülmü koymalıyım storlu olabilirmii tecrübelerinize ihtiyacım var....:26:

Eki Görüntüle 406377

Eki Görüntüle 406378

:50: cevap yokkk

Selammm tatlı kızlarr

Eki Görüntüle 406377

Eki Görüntüle 406378

Stor olabilir mi bilemiyorum ama en güzeli tül olur sanırım... Çünkü o dantelleri sağlı sollu tutturuyorlar galiba ortada tül daha hoş durur bence...

merhaba arkadaşlar,
mutfağıma perde diktirmek istiyorum, zebra perde diktirmeyi çok istedim fakat mutfaktan balkona çıkıldığı için kullanışlı olmayacağını düşündük, çünkü balkonu çok kullanıyoruz,şuan cama sabitli tülüm var,farklı bir fikir verebilirmisniz, tabi birde güneşlik düşünüyorum binalar arası mesafe olsada ışık açınca rahat edemiyorum:3:

merhaba arkadaşlar,
mutfağıma perde diktirmek istiyorum, zebra perde diktirmeyi çok istedim fakat mutfaktan balkona çıkıldığı için kullanışlı olmayacağını düşündük, çünkü balkonu çok kullanıyoruz,şuan cama sabitli tülüm var,farklı bir fikir verebilirmisniz, tabi birde güneşlik düşünüyorum binalar arası mesafe olsada ışık açınca rahat edemiyorum:3:

Ayni durum bende de var ve karar veremiyorum ama zebra yanlarinada fon yapacagim muhtelemen

Back
X