Mutfak Perdesi ve Dolap renkleri için yardım!!

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Yeni evime taşınacağım inşallah ve sizlerden fikir istiyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar mutfağımın pencereleri kırık camdan. Yani balkon tarzı. O yüzden aydınlık dursun istiyorum. Gerektiğinde hiç perde yokmuş gibi kullanayım, gerektiğinde kapatabileyim istiyorum. Bunun için nasıl bir perde türü seçmeliyim? İstediğim zaman kırık camı katlayıp balkon gibi de kullanabileyim istiyorum.
Bir de mutfak dolaplarının biraz yenilenmesi gerekiyor. Bana göre boya istiyor ama kaplama olduğu için boyanmazmış. Ya tamamen kapaklar değişecek ya da kapakların çerçeve kısmı duracak, kapağın içteki kısmı değişecek. Kapağın çerçeveleri ceviz renginde. Acaba iç kısmını ne renk yaptırayım? Krem rengi uyar mı ? Duvarları da boyanacak, henüz duvar rengine de karar vermedim ama büyük ihtimal fildişi, bademi ya da kumru rengi olacak duvarlar. Onunla uyumlu ne olabilir sizce ?

şimdiden teşekküre ederim

kumru yu bende beğenmiştim ama başka renk yaptık duvarlarımızı kremrengi uyar gibi geldi kahverengine hem aydınlık tutar kanımca
tül perde içinde stor yaptırırsanız camları katlamalı olarakda kullana bilirsiniz sanırım

Krem rengi çok mu klasik olur diye düşündüm ama sanırım uyumlu ve şık durması için ideal.
Tül perde düşünmüyorum veya stor perdeyi de pek düşünmüyorum. Stor perde ile ya açık olur ya kapalı olur tamamen. Bir de perde çok yer kaplasın da istemiyorum. Şu işyerlerinde olan katlamalı perdeler nasıl olur acaba ?

Hiç cevap gelmemiş ama ben yine de yazayım dedim. Zebra perde yaptırdım camları. Çok hoş durdu. Kullanımı çok rahat. Stor artı katlamalı tülden yaptırsaydım çift kat olacaktı ve de çok yer kaplayacaktı. Bu şekilde çok kullanışlı ve ferah oluyor ev. tavsiye ederim herkese. Fiyatı stor+katlamalı tül kadar oluyor. Aynı kapıya çıkıyor.

mutfak dolaplarını da şimdilik yenilemiycez. duvar renkleri boyanınca çok hoş durmuş ceviz rengi idi dolaplarım zaten. ama içini yeşile boyamışlar o biraz kötü duruyordu, şimdi duvar rengini bademi yapınca o eski kötü görünüm gitmiş hoş bir hava almış. Duvar renkleri evi çok değiştiriyor.

mutfağımda jaluzi kullandım ama yemeklerden,kızarmalardan üzerleri yapış yapış olmuştu
katlamalı perde ve stor kullanıyorum bende gayet memnunum zaten camlar kapalı olunca içim kararıyor benim.yarıya kadar yukarda perdeler.

sizde iyi günlerde kullanın....resim eklerseniz görmüş oluruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…