Mutfak perdem için önerileriniz????

besincimevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
298
0
96
42
Manisa
Eki Görüntüle 463212 Eki Görüntüle 463213 $IMG_0173.webp

$IMG_0174.webp $IMG_0169.webp $IMG_0171.webp

$IMG_0172.webp $IMG_0175.webp

Kızlar merhaba mutfak perdemi değişteceğim..ben beyaz zebra düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi alayım dedim..siz ne önerirsiniz acaba?modern bişey istiyorum...
şimdiden teşekkürler... :)

Son düzenleme:
bence beyaz zebra çok güzel olur bir de en altına kırmızı şerit yaptırabilirsen harika olur.. örnek bulursam atarım.

kesinlikle beyaz zebra...kullanıyorum şu an mutfağımda hatta bende çok sade çok hoş duruyor
benim mutfağım beyaz ağırlıklı ama sizinkinde de beyaz eminimki çok modern duracaktır ..

senin mutfağını en çok beğenenlerden biride benim canım çok güzel perden bu hali ile bile gayet güzel ama zebra perde konusunda kararlıysan bencede beyaz bir perde mutfağına çok yakışacaktır eminim.

mutfagınız çok güzel :nazar:bende mutfak perdemi degiştimek istiyorum beyaz zebra perde kullanışlı olurmu,birde benim mutfagım camı geniş yere kadar çok ışık geliyor bunu sevmiyorum
bu perdeler güneşlik yerinede geçermi?

benim en çok merak ettiğim zebra perdede akşam ışık yanınca içerisi görünmez mi
bunun için kullananlar ne düşünüyor aceba

kızlar ben zebrayı mutfaktan başka iki odamda da kullanıyorum ..giyinme odamda ve misafir odamda ..ve çok memnunum hani sormuşsunuz ışıkta nasıl görünüyomu diye kesinlikle yok görünmüyor .ben birde birinci katta oturuyorum aldığım zaman tereddüt ettim arada dışarıya çıkıp bakıyodum:))) fakat ışıkta içeriyi belli etmiyor kesinlikle ..gündüzleri ise güneşi engelliyor yani kesinlikle tavsiye ederim hem görünüm olarakta çok modern

bence zebra perde çok doğru bir karar benim degil ama ablam yeni yaptırdı yatak odası ve mutfak beyaz zebra perde cok şık ve asil duruyor tatlım:)))

ben zebraları begenmıyorumm
aslıdna mutfagım ıcın masa aldım ama bu sandalyelerı cok begenıyorum nereden almıstınız acaba kac yer gezdım hıc boyle gormedım

zebrayı yanıtlayan arkadaşlara teşekkürler birde şunu sormak istiyorum.
mutfakta değil ama yatak odasında kullandığınız zebra storların yanında başka perde de kullanıyormusunuz.
sadece zebra stor yeterlimi

zebrayı yanıtlayan arkadaşlara teşekkürler birde şunu sormak istiyorum.
mutfakta değil ama yatak odasında kullandığınız zebra storların yanında başka perde de kullanıyormusunuz.
sadece zebra stor yeterlimi

benim arkadaşım japon yaptırdı iki yanına.çok daa şık oldu.

Beyaz Zebra perdenin ne olduğunu bilmiyordum ve merak ettim internetten araştırdım.
Bilmeyen arkadaşlara da fotolarını paylaşıyorum.

beyaz_zebra.jpg
DSC04923.JPG

Kendi merakımdan araştırınca bulduğum bilgiler:
merhabalar zebra perde hakkında size bildiklerimi yazayım.
piyasada 60 TL den 150 TL ye kadar bulabileceğiz zebra perdelerde çin malları perdecilerde kol gezmektedir. hiçbirşeyin ucuzunu yaptırmayın sizde LiLithy hanımefendi gibi mağdur olabilirsiniz.

zebra perdelerin temizliği
zebra perdeler hanmadde olarak kullandığınız kumaş perdelerden hiçbir farkı yoktur. tek farkı üzerine geçilen özel apre yüzeyi (kolalama) kumaşı sertleştirmekte ve üzerinde adeta bir tabaka oluşturmaktadır. bu yüzden dolayı perde üzerinde tozu tutmuyor. yani temizliğini kuru bir süngele üzerinden tozu süpürerek yapabilirsiniz.

çeşitleri
zebra perdelerde türlü türlü ürünler vardır. çok ince detaylar satıcının vicdanına kalmıştır açıkçası

zebra perdelerin kasaları

açık kasa: zebranın rulosunun rahatlıkla görülebileceği , alçıpanın altına montelenecek yerler için birebir idealdir. fiyatı diğerine göre makuldur
kapalı-(siperli) : kapalı kasa ise zebra perdenin üsteki rulosunu göstermez ve pencere üstüne monte edilen yerlere idealdir.

kumaş olarak çok çeşitleri vardır. çin, tayvan, vs. yerli üretimimiz avrupa kalitesini aratmıyor. zaten taç ve brillant ta yerli ürün kullanıyor.
Özellikle belirtmek isterim ki genişliği 160 cm yi geçen ölçülerinizde mutlaka metal zincir takımı isteyin. uzun ölçülerde plastik zincir kısa sürede kopuyor.
iyi alışverişler dilerim

Şu başlık altında forum içerisinde kullanıcı yorumları ve çeşitliliği hakkında daha çok bilgi bulabilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/perde-guneslik-stor-jaluzi-rustik-f787/

şık bir mutfağınız var.Bunu beyaz zebra perde ile tamamlayın.İsterseniz alt kısmına boncukta taktırabilirsiniz.Tabi bu sizin isteğinize kalmış.Bence güzel olur.

Evimizde zebra perde kullanıyoruz eğer pencereleriniz diğer apartmanlara yakinsa hiç tavsiye etmem kullanışı zor oluyor :/

Back
X