mutfak masasına karar veremedim sizce hangisi olmalı?

emosss29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
227
2
118
Ankara
mutfağım baya büyük bir mutfak daha önce kullandığım masamda cam ve büyüktü ama karar veremedim küçük masamı olsun büyüğümü ? hadi yardımcı olun... $class-masa-sandalye-beyaz.webp$istikbal-caprice-yemek-odasi-takimi-081013-1.webp

mutfağım baya büyük bir mutfak daha önce kullandığım masamda cam ve büyüktü ama karar veremedim küçük masamı olsun büyüğümü ? hadi yardımcı olun...Eki Görüntüle 851445 Eki Görüntüle 851446

Merhaba canım, camlı küçük masa mutfak için uygun gibime geldi. Diğeri salon için uygun gibi görünüyor. Mutfağın büyük ise bir yemek köşe takımlarınada bakabilirsin. Çok kullanışlı olacağını düşünüyorum, rahat rahat oturup çoğu işlerini orada yaparsın.

Son düzenleme:

1.CAmlı masayı begendim.

2.Masayı daha çok salon masasına benzettim eger mutfagın büyükse yukarıdaki arkadaşın dedigi gibi köşe takımlarınada bakabilirsin yok küçük ise 1.masayı al derim.

Mutfaginiz ne kadar buyuk olursa olsun masaniz buyuk oldugunda mutlaka mutfaginizda bir daralma olacaktir.benim tavsiyem buyuyebilen cam masalar var.veya yine buyuyebilen mobilya mutfak masalarida var. Onlardan alirsaniz istediginiz zaman acip kapatirsiniz.

Merhaba canım, camlı küçük masa mutfak için uygun gibime geldi. Diğeri salon için uygun gibi görünüyor. Mutfağın büyük ise bir yemek köşe takımlarınada bakabilirsin. Çok kullanışlı olacağını düşünüyorum, rahat rahat oturup çoğu işlerini orada yaparsın.

pelincim sağol yorumun için küçük masa cam olan zaten mutfak masası ama mutfağım için oldukça küçük büyük ahşap olan masa da yemek odası masası ama öyle benim istediğim ölçüde bulamadım ahşap olanı getirttim dün geldi ilk çok abartı durdu daha sonra gözüm alıştı ama yinede içime sinmedi...

1.CAmlı masayı begendim.

2.Masayı daha çok salon masasına benzettim eger mutfagın büyükse yukarıdaki arkadaşın dedigi gibi köşe takımlarınada bakabilirsin yok küçük ise 1.masayı al derim.

yelizcim köşe takımlarını oldum olası hiç svemedim tabi şimdilerde puflu modern olanlar var fakat bizim buralarda bulamam :2:

Mutfaginiz ne kadar buyuk olursa olsun masaniz buyuk oldugunda mutlaka mutfaginizda bir daralma olacaktir.benim tavsiyem buyuyebilen cam masalar var.veya yine buyuyebilen mobilya mutfak masalarida var. Onlardan alirsaniz istediginiz zaman acip kapatirsiniz.

evim nerdeyse 14, 15 yıllık 12 yıldırda ben kullanıyorum tezgah bir tarafta ve geri kalan alan masa için oldukça büyük ahşap masa dün geldi sandalyeleride çok hoş ama ilerde mutfağımı değiştirdiğimde bakalım ne olur yorumunuz için teşekkürler:16:

1. masa daha uygun olur gibi geldi bana canım...

Back
X