• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak masası konusunda fikir.

renge mutfak dolaplarınızı vs. düşünerek karar verin.
mutfağınız genişse 1.
değilse 2.

ama ben 2. olanı daha çok beğendim.
yine de mobilya rengi olarak daha açık renk tercih ederdim.
benim şu anki masam sizin beğendiklerinizle renk olarak aynı.
mutfağım geniş ve aydınlık olmasına rağmen gözüme çok koyu geliyor.

Aslında köşe takımına beyaz/krem bir masanın daha çok yakışacağını da düşünmüyor değilim.

Peki açık renk olarak önerebileceğiniz marka/model var mı?

Evimin mobilyalarını alırken bu kadar zorlanmamıştım nedense:)

Çok teşekkür ederim..

Köşe takımı 3 kişi için bence 4 5 oldu mu çok biçimsiz oturmak zorunda kalabiliyorsun
Bence bu ikisi arasında kalmayın daha güzel kullanışlı modeller vardır:)
Ama döşemesi deri olsun silinebilsin beyaz olmasın :)

İnanır mısınız, epey baktım modellere. Hoşuma giden bunlar oldu, önerilerinize açığım:)

Bende açılmadı ama kullanım açısından pratik bişey istiyorsan bi marka önerebilirim
Sanırım burda yazmak yasak foto koyayım beğenirsen özelden sorarsın
Bende alacağım için epey bakıyorum şu aralar

Eki Görüntüle 1134219

Kanatlar açılınca büyüyor
Kapatınca alan açılıyor

Ölçüleri diğer mutfak masalarından çok daha az
Kapalı halde 110 genelde diğer mutfak masaları açınca 160, en 75
Bunun kapalı halde 60 açık 120, en 80

Markasını biliyorum bu modelin. Bu masayı alıp, uygun sandalye bulmamı öneriyorsunuz sanırım. Aslında ilk başlarda "masa artı dört sandalye" şeklinde klasik bir takım olmasın diye düşündüğümden köşe takımlarına ve banklı takımlara bakmıştım. Ama artık neden olmasın diyorum.

Markasını biliyorum bu modelin. Bu masayı alıp, uygun sandalye bulmamı öneriyorsunuz sanırım. Aslında ilk başlarda "masa artı dört sandalye" şeklinde klasik bir takım olmasın diye düşündüğümden köşe takımlarına ve banklı takımlara bakmıştım. Ama artık neden olmasın diyorum.

Bende öyle düşünüyordum yer darlığı sebebiyle vazgeçtim
Çiçekli veya düz 2 sandalye düşünüyorum bende, bunun kanatları dışa olduğundan 4 sandalye sığmaz
2 de tabure veya tekli puf olabilir diye düşündüm bu yüzden

Bende öyle düşünüyordum yer darlığı sebebiyle vazgeçtim
Çiçekli veya düz 2 sandalye düşünüyorum bende, bunun kanatları dışa olduğundan 4 sandalye sığmaz
2 de tabure veya tekli puf olabilir diye düşündüm bu yüzden

Evet bir de kanatlar var, iki kişilik bir masa bu. Ama markanın tasarımlarını beğeniyorum. Tv sehpamı ordan almıştım.

Evet bir de kanatlar var, iki kişilik bir masa bu. Ama markanın tasarımlarını beğeniyorum. Tv sehpamı ordan almıştım.

Benim de birçok şeyim ordan
Pratik şeyler var
Aslında aynı yerde kanatlar içine giren de vardı da o pek güzel değildi
Bu da kaliteli ve sağlam
O yüzden 2 sandalye + 2 tekli tabure tarzı puf olabilir diyorum
Puflar altına veya her hangi bir köşeye konulabilir, kanatlı için 2 sandalye kafi

Benim de birçok şeyim ordan
Pratik şeyler var
Aslında aynı yerde kanatlar içine giren de vardı da o pek güzel değildi
Bu da kaliteli ve sağlam
O yüzden 2 sandalye + 2 tekli tabure tarzı puf olabilir diyorum
Puflar altına veya her hangi bir köşeye konulabilir, kanatlı için 2 sandalye kafi

Gözümde canlandı da, çok şirin duracaktır eminim.

$d7621_Alman_Tonet_Sandalye_Pembe.webp

$827ed_Sandalye_Spoon.webp
Bunları buldum pembe ararken :31:

Son düzenleme:
Bende onu beğendim
Diğer yerde pembe hiç yoktu
Mutfağım mürdüm pembeli bişey olsun istiyorum

$masa.webp

benim masam bundan. da sandalyelerim farklı... eğer mutfağın düzse oluyor, yanlız renk sıkıntılı... ben üstünü örttüğüm için çok batmıyor. ama şöyle beyaz olsaydı süper olacaktı...

Eki Görüntüle 1134439

benim masam bundan. da sandalyelerim farklı... eğer mutfağın düzse oluyor, yanlız renk sıkıntılı... ben üstünü örttüğüm için çok batmıyor. ama şöyle beyaz olsaydı süper olacaktı...

Ben örtü sevmiyorum
Bence sende beyaza boyatabilirsin
Bu bana büyük gelir 110 x 70 cm liklerden sanırım
Benim uzun ama dar mutfağım ( bu düşündüğüm 60x80 açılınca 120x80 )

İkisi de çok hoş gerçekten. Ama ikisi de mutfakta meydana gelebilecek dökülme, damlama lekeleri ve çekip altlarındaki kırıntıları süpürebilme konusunda çok pratik değil. Tekrar baktım da beyaz olanın altı rahatlıkla süpürülebilir, öbüründe biraz sorun yaşanır.

Son düzenleme:
Back
X