- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
Kalıp sabun pislik yuvası değildir aksine sıvı sabun daha kimyasal ve zararlıdırBen koymam. Ama koyulması da komik gelmez. Kalıp sabun pislik yuvası.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalıp sabun pislik yuvası değildir aksine sıvı sabun daha kimyasal ve zararlıdırBen koymam. Ama koyulması da komik gelmez. Kalıp sabun pislik yuvası.
Bana göre kalıp sabun öyle.Kalıp sabun pislik yuvası değildir aksine sıvı sabun daha kimyasal ve zararlıdır
daha oncede yazdım babam sabun ımalatcısı sıvı sabun deterjan sampuan hepsını yapıyor hepsının ıcerıgını bılıyorumBana göre kalıp sabun öyle.
Ne kadar temizlenirse temizlensin kalıp savun yeterince temiz olmuyor. Ama sıvı sabun öyle değil. Herkesin elini sıvı sabunun içine daldırmıyor değil mi?
Ben bana göre dedim zaten.daha oncede yazdım babam sabun ımalatcısı sıvı sabun deterjan sampuan hepsını yapıyor hepsının ıcerıgını bılıyorum
katı sabun asla mıkrop barındırmaz dunya ustunde boyle bırseyın mumkunatı yok
sıvı sabun dezenfekte etmez sadece temızler
katı sabun dezenfekte eder cunku ıcınde kostık var
kostıge dırenebılen hıc bır bakterı gormedı bu yeryuzu
Eeeeee aynen katiliyorum. Etle ugrasiyorsun, soganla ugrasiyorsun her seferinde banyoya mi gideym onun yerine hizlica temizleyip siradaki isleme gecerim :)
ıste bunun bana goresı dıye bırseyı olmadıgından belırtım hıjyen hıjyendır sana goresı bana goresı yok bu ısınBen bana göre dedim zaten.
Bana göre hijyenik birşey değil. Benim babamda makine mühendisi ve sıvı sabun, ıslak mendil bebek bezi makineleri falan yapıp üretim yapıyorlar. Ben sıvı sabunu daha hijyenik buluyorum.
Kalıp sabun da asla bakteri üremezBana göre kalıp sabun öyle.
Ne kadar temizlenirse temizlensin kalıp savun yeterince temiz olmuyor. Ama sıvı sabun öyle değil. Herkesin elini sıvı sabunun içine daldırmıyor değil mi?
Sarmayi, icli kofteyi kim kaybetmis de ben bulucam :’( Su anda yaptigim tek yemek izgara et ve zeytinyagi ve tuzla ovalanip firinda pisirilmis sebzeler. Bat dunya bat!Ya eti, soğanı geçtim kimse sarma sarmıyor mu, içli köfte falan yapmıyor mu çok merak ettim.
Elle girişerek yapılan yemeklerden sonra banyo lavabosunda mı yıkanıyor o eller? O lavabodan salçalı sular mı akıyor? Ya da herkes eldiven mi kullanıyor?
Ne bileyim, çamurlu salata malzemeleri sirkeli sudan önce duru suyla yıkanmıyor mu? Domatese girişmeden önce topraklı el ne yapılıyor?
Kafamda bir dünya soru işareti var şu an![]()
bu da dert mi demeyin arkadaslar cok dalga gecildi benimle.gecende eltim bizde.mutfakta sabunu gordu lavaboda esimin yaninda bir kahkaha atti bunun ne isi var burda diye.sasirdin herhalde banyo mu burasi diyor.ay bir sinir oldum.bsiey de diyemedim kem kum ettim.ya koyulmaz mi sabun oraya.ben koyuyorum annem de koyardi.e ben millette goruyorum mutfakta el yikayacaklari zaman sivi deterjanla yikiyorlar.asil anormallik bu degil mi?
Yani şöyle söyleyeyim size ben anlatamıyorum sanırım, neyin ispatı bu tamam kalıp sabun da temizliyordur aksini iddia etmedim zaten. :)ıste bunun bana goresı dıye bırseyı olmadıgından belırtım hıjyen hıjyendır sana goresı bana goresı yok bu ısın
sıvı sabunu herkes uretebılır dunyanın en basıt seyı onla cam guzel sılınır yer guzel sılınır cıkmayan bant ızlerı gecırılır araba koltugu araba ıcı sılınır falan alternatıftır
bana gore hıjyenık degıl dıye bırsey yok temızlenmede en hıjyenık olan katı sabundur dunyada kabul gormus genel dogrudur henuz aksı ıspatlanmadı cunku :)
hayırlısı :)Yani şöyle söyleyeyim size ben anlatamıyorum sanırım, neyin ispatı bu tamam kalıp sabun da temizliyordur aksini iddia etmedim zaten. :)
Ben başkasının kullandığı kalıp sabuna dahi elimi süremiyorum, iğreniyorum. Kalıp sabunla elimi yıkadığımda dahi o gıcır gıcır hissini sevmiyorum, yok yani "bana" hijyenik olduğunu hissettirmiyor. Dediğim gibi bu benimle alakalı bir durum ben kullanamıyorum, sıvı sabun kullanmayı "kendime göre" daha hijyenik buluyorum. Bu kadar yani. Siz isterseniz sıvı sabun kullanmayın bende kalıp sabun kullanmayalım, bu bir tercihtir sonuçta değil mi?
Yav bende aksini iddia etmiyorum zaten. Başkasının dokunduğu şey bana göre mikrop yuvası. Bakteri üretip üretme esi önemli değil, ben kullanılmış kalıp sabuna dokunmuyorum bile.Kalıp sabun da asla bakteri üremez
Benim tercihim demelisiniz.. Bana göre hijyenik değil olmaz çünkiYani şöyle söyleyeyim size ben anlatamıyorum sanırım, neyin ispatı bu tamam kalıp sabun da temizliyordur aksini iddia etmedim zaten. :)
Ben başkasının kullandığı kalıp sabuna dahi elimi süremiyorum, iğreniyorum. Kalıp sabunla elimi yıkadığımda dahi o gıcır gıcır hissini sevmiyorum, yok yani "bana" hijyenik olduğunu hissettirmiyor. Dediğim gibi bu benimle alakalı bir durum ben kullanamıyorum, sıvı sabun kullanmayı "kendime göre" daha hijyenik buluyorum. Bu kadar yani. Siz isterseniz sıvı sabun kullanmayın bende kalıp sabun kullanmayalım, bu bir tercihtir sonuçta değil mi?
İspat değil sevmiyorum demediniz pislik yuvası dediniz baştan benim tercihim deyin ok şimdi neden uzatıyorsunuzYav ben bakteri üretiyor demedim ki.
Bana onunla elimi temizlemek temiz hissettirmiyor dedim. Sevmiyorum ya kullanmıyorum, ellerimi kurutuyor kullanamıyorum neyin ispatı bu?
Bana göre hijyenik değil, "bana göre".Benim tercihim demelisiniz.. Bana göre hijyenik değil olmaz çünki
Hanımefendi siz uzatıyorsunuz farkında mısınız, benim yorumum benim görüşüm boşverin yahu.İspat değil sevmiyorum demediniz pislik yuvası dediniz baştan benim tercihim deyin ok şimdi neden uzatıyorsunuz
Benim annemde sabun koyar ben sıvı sabun kouyorum tercih meselesibu da dert mi demeyin arkadaslar cok dalga gecildi benimle.gecende eltim bizde.mutfakta sabunu gordu lavaboda esimin yaninda bir kahkaha atti bunun ne isi var burda diye.sasirdin herhalde banyo mu burasi diyor.ay bir sinir oldum.bsiey de diyemedim kem kum ettim.ya koyulmaz mi sabun oraya.ben koyuyorum annem de koyardi.e ben millette goruyorum mutfakta el yikayacaklari zaman sivi deterjanla yikiyorlar.asil anormallik bu degil mi?