Mutfak icin butce..

melcha

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
222
2
16
İstanbul
Merhaba.
Mutfak esyasi icin (tencere,tabak,bicakseti,kucuk aletler vs) yani komple mutfakta lazim olacak hersey icin hemen hemen nekadar butce ayirdiniz? cok onceden mi almaya basladiniz? benim seneye kismet olursa haziran veya agustosta dugunum olacak.. simdiden birikim yapmaliyim cevap verirseniz sevinirim

Ben yaklaşık 2 senedir çeyiz hazırlıyorum ama yavaş yavaş, kasmadan :))

Genel bir bütçe vermek yanlış geliyor bana, tamamen senin kesene bağlı. Ben porselen yemek takımımla çkb setimi 1.700 TL'ye almıştım 2 sene önce, bir tanıdığım aynı parayı sadece çkb setine verdi. Seçeceğin ürünlerin toplamları arasında uçurumlar olabilir yani :))

canım fiyat vermek yanlış olur tabikide kendine kasmadan yavaş yavaş taksitle al derim tatlım.çogunla mutfak eşyalarım para tuttu bnm daha alacaklarım var mutfakla ilgili ama alacağın şeye baglı

katılıyorum net birşey söylenemez ama şöyle bir fikir vereyim ben korkmazdan yemek takımı çatal bıçak takımı kahvaltı takımı tencere seti-komple çay kahve makinası hepsini kampanyadan 2.000 tl ye aldım. umarım herşeyi gönlüne göre alabilirsin, hayırlısı :)

Tamamen bütçeye bağlı bir mesele, mesela ben set olarak almadım hiç birşeyimi, bernardodan yemek takımı+çatal bıçak takımımı 1600-1700 civarı bir fiyata aldım. Günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımı da tanesi 200 liradan aldım. Şimdi tencere seti alacağım, hisarla korkmaz arasında gidip geliyorum. Hisar alırsam eğer, 5 parça tencere seti 600 lira demişlerdi çaydanlık hariç, korkmaz' dan beğendim ise 500' e yakın bir fiyattı sanırım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…