asmec Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 82 2 0 İstanbul 19 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asmec #1 Arkadaşlar, yan taraflarında pullardan çiçekler falan olan mutfak havluları aldım. El bezinden az büyük. Ama kenarlarına, havlu kenarı yapmalı mıyım bilemedim? Açıkçası çok zor geliyor, yağ olacak falan. Diğer havlularım lakır lakır dantelli ama onları yaparken hiç gocunmadım da, mutfağa yapmayayım gibime geliyor.. Annem de aaa yadırganır öyle tabi yapcaz falan dedi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapılır mı? Bu işin oluru nedir?
Arkadaşlar, yan taraflarında pullardan çiçekler falan olan mutfak havluları aldım. El bezinden az büyük. Ama kenarlarına, havlu kenarı yapmalı mıyım bilemedim? Açıkçası çok zor geliyor, yağ olacak falan. Diğer havlularım lakır lakır dantelli ama onları yaparken hiç gocunmadım da, mutfağa yapmayayım gibime geliyor.. Annem de aaa yadırganır öyle tabi yapcaz falan dedi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapılır mı? Bu işin oluru nedir?
ysmgzldr Guru Kayıtlı Üye 2 Ekim 2010 1.770 78 363 19 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asmec #2 ben dantel yapmayı düşünmüyorum yıkayınca kumaştan farklı görünüyor renk olarak, soluyor. solunca dantelsiz halinden daha kötü görünüyor bence...
ben dantel yapmayı düşünmüyorum yıkayınca kumaştan farklı görünüyor renk olarak, soluyor. solunca dantelsiz halinden daha kötü görünüyor bence...
jasmeen Yasemenler dile geldi ... Kayıtlı Üye 27 Şubat 2010 975 6 116 Avustralya 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asmec #3 Mutfak havlusuna dantel çok gereksiz , göz nurunuza yazık . Ayrıca ; mutfak havlularınız allı pullu olmazsa kullanımı kolay oluyor . İster istemez yağlanıyor ve sıcak suda yıkamak gerekiyor haliyle . Bu durumda süsler pullar ALLAH a emanet :)
Mutfak havlusuna dantel çok gereksiz , göz nurunuza yazık . Ayrıca ; mutfak havlularınız allı pullu olmazsa kullanımı kolay oluyor . İster istemez yağlanıyor ve sıcak suda yıkamak gerekiyor haliyle . Bu durumda süsler pullar ALLAH a emanet :)
sedaecrin “Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.” Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 7.800 1.834 398 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asmec #4 Ben pek anlamam ama annem mutfakta dantelli kullanmaz havluları.Sadece havlunun rengine uygun şekilde şekille tığlama yapar canım.
Ben pek anlamam ama annem mutfakta dantelli kullanmaz havluları.Sadece havlunun rengine uygun şekilde şekille tığlama yapar canım.
asmec Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 82 2 0 İstanbul 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asmec #5 Bencede çooook gereksiz. Ha bir de anneme anlatabilsem..
MakaraKukara Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 14.167 596 413 20 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asmec #6 asmec .!.: Arkadaşlar, yan taraflarında pullardan çiçekler falan olan mutfak havluları aldım. El bezinden az büyük. Ama kenarlarına, havlu kenarı yapmalı mıyım bilemedim? Açıkçası çok zor geliyor, yağ olacak falan. Diğer havlularım lakır lakır dantelli ama onları yaparken hiç gocunmadım da, mutfağa yapmayayım gibime geliyor.. Annem de aaa yadırganır öyle tabi yapcaz falan dedi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapılır mı? Bu işin oluru nedir? Genişletmek için tıkla... Elbette Yapılır.. Ama Bence Gereksiz..
asmec .!.: Arkadaşlar, yan taraflarında pullardan çiçekler falan olan mutfak havluları aldım. El bezinden az büyük. Ama kenarlarına, havlu kenarı yapmalı mıyım bilemedim? Açıkçası çok zor geliyor, yağ olacak falan. Diğer havlularım lakır lakır dantelli ama onları yaparken hiç gocunmadım da, mutfağa yapmayayım gibime geliyor.. Annem de aaa yadırganır öyle tabi yapcaz falan dedi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapılır mı? Bu işin oluru nedir? Genişletmek için tıkla... Elbette Yapılır.. Ama Bence Gereksiz..