• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak gideri

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
83
34
Hanimlar bir yardim lütfen. .mutfak giderimden arada bir bi koku geliyor tesisatcida getirdik yapacak bise yokmus binamizim tesisati yanlis yapilmis taa bastan..ben bu kokuyu nasil gecire bilirim ne onerirsiniz..birde hamileyim sirf bu koku yuzunden kus kus bi hal oldum :(

yanlış bağlantılardan kaynaklanan kötü kokulara malesef bir şey yapamazsın
veya bireysel yapamazsın diyeyim
bütün oturanlar karar alır ve giderler değiştirilirse koku da biter
diğerleri ancak kamufle etmek şeklinde olur
zamanlı oda parfümleri falan
o da ne kadar etkilidir, sağlığa zararı vs düşündürücü

borunun giderle birleştiği yeri posetle sarabildiğin kadar sıkı sarıp sıkıca bağla . biraz olsun kokuyu engellersin. sonra tezgah altını güzelce temizle yerleştir .bir köşesine tablet naftalinlerden yada marketlerde satılan ernet gibi yuvarlak koku gidericilerden koyabilirsin. belki sorununa care olur.

Teşekkürler onerileriniz icin deneyecegim...

Hanimlar bir yardim lütfen. .mutfak giderimden arada bir bi koku geliyor tesisatcida getirdik yapacak bise yokmus binamizim tesisati yanlis yapilmis taa bastan..ben bu kokuyu nasil gecire bilirim ne onerirsiniz..birde hamileyim sirf bu koku yuzunden kus kus bi hal oldum :KK43:

Merhaba aynı sorun bizim mutfakta da vardı çareyi bauhausta buldum. hangi reyondu hatırlamıyorum ama gider borusuna takılan çok uygun fşiyatlı plastik bir aparat var sadece musluk açıkken açılıyor sonra kapanıyor. bizim mutfakta çok içe yaradı. yine arada olmuyor değil ama çok nadir ve çok az.

Back