Mutfak esyalarimi napiyim ?

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Arkadaslar derdim mutfak esyalarim.çok fazla ivir zıvır tabak çanak bardak vs var. Öğrencilere veya ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum ancak nasıl bulucam böyle ihtiyacı olan insanları. Istanbulda yaşıyorum cevre de yok kimse ihtiyaç sahibi insanlarla iletişime nasıl geçerim?

En kötü poşetleyip çöpün yakınına ya da giysi toplama kumbaralarının yakınına koyabilirsin
Her gün oraları karıştıran bişeyler arayan insanlar oluyor

Arkadaslar derdim mutfak esyalarim.çok fazla ivir zıvır tabak çanak bardak vs var. Öğrencilere veya ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum ancak nasıl bulucam böyle ihtiyacı olan insanları. Istanbulda yaşıyorum cevre de yok kimse ihtiyaç sahibi insanlarla iletişime nasıl geçerim?

Belediyelerin kadın koordinasyon merkezleri var, oralarla iletişime geçebilirsiniz.
Eğer kabul ediyorlarsa doldurun arabanıza götürün teslim edin.

Yada telefonla arayın bazı ilçe belediyeleri evden teslim alıyor.
5-10 gibi bir süre veriyorlar

En kötü poşetleyip çöpün yakınına ya da giysi toplama kumbaralarının yakınına koyabilirsin
Her gün oraları karıştıran bişeyler arayan insanlar oluyor

Bunu çok onaylamıyorum ya, insanlara verilebilecek kullanılacak durumda olan eşyalar bu şekilde verilmemeli sanki...
hem görüntü olarak da hoş degil.
Bazen denk geliyorum, çöpün yanında Koca koltuk, eski tv sehpası, çalışma masası vs...
Belediyeler zaten evden teslim alıyor...
Sadece aradıktan 5-10 gün arası bir zamanda gelebiliyorlar. O da ilçeden ilçeye değişir muhtemelen...

Beyaz masayı arayın. Koordine merkezinin telefonlarını alın sorun..
Ya siz bırakıyorsunuz ya da onlar gelip alıyor tam emin değilim..

Bunu çok onaylamıyorum ya, insanlara verilebilecek kullanılacak durumda olan eşyalar bu şekilde verilmemeli sanki...
hem görüntü olarak da hoş degil.
Bazen denk geliyorum, çöpün yanında Koca koltuk, eski tv sehpası, çalışma masası vs...
Belediyeler zaten evden teslim alıyor...
Sadece aradıktan 5-10 gün arası bir zamanda gelebiliyorlar. O da ilçeden ilçeye değişir muhtemelen...

Valla ben çok eşya verdim şimdiye kadar
Giysileri Kumbaraya attığım oldu, belediyeye gardrop yatak halı gibi temel eşyaları vermek istedim 1 hafta oyaladılar ve gelip almadılar
Letgo dan öğrencilere bedavaya verdim
Onun dışında yatak yorgan gibi şeyleri kimse istemedi onları poşetleyip apartmanın önüne indirdik yarım saat sonra yok olmuşlardı

Geçen de kızılayın kumbarasına bişeyler atacak iken bi kadın geldi elindekileri bana verir misin dedi aldı gitti
Nereyi bulursam bırakıyorum çünkü çift kişilik yaylı yatağı bile belediye gelip almadı, çöpün yanına koyduk eskici/hurdacı gibi bi araç geldi aldı.
Artık kimse ikinci el istemiyor
Bir de ankara özgür dönüşüm sayfasından çok şey verdim öğrencilere

İstanbul için de vardır sanırım

Back
X