Aihal Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 244 17 38 İzmir 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #1 Kizlar merhaba. Mutfak duvarimda kizartmalardan ucan yağ lekeleri var nazil temizleyebilirim?
DEATHSEA Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2014 467 16 18 34 İstanbul 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #2 Aihal .!.: Kizlar merhaba. Mutfak duvarimda kizartmalardan ucan yağ lekeleri var nazil temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... En etkilisi aspirin kullan dua edilen bana
Aihal .!.: Kizlar merhaba. Mutfak duvarimda kizartmalardan ucan yağ lekeleri var nazil temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... En etkilisi aspirin kullan dua edilen bana
Aihal Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 244 17 38 İzmir 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #3 DEATHSEA .!.: En etkilisi aspirin kullan dua edilen bana Genişletmek için tıkla... bu aspirin bim de satılan mı?
DEATHSEA .!.: En etkilisi aspirin kullan dua edilen bana Genişletmek için tıkla... bu aspirin bim de satılan mı?
DEATHSEA Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2014 467 16 18 34 İstanbul 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #4 Aihal .!.: bu aspirin bim de satılan mı? Genişletmek için tıkla... Her yerde var. Bimdekini görmedim canım kırmızı kutuda
Aihal .!.: bu aspirin bim de satılan mı? Genişletmek için tıkla... Her yerde var. Bimdekini görmedim canım kırmızı kutuda
Aihal Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 244 17 38 İzmir 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #5 DEATHSEA .!.: Her yerde var. Bimdekini görmedim canım kırmızı kutuda Genişletmek için tıkla... benim yağlar kurumuş biraz, geçmiyor duvara zarar vermekten korkuyorum çok da kötü görünüyor.
DEATHSEA .!.: Her yerde var. Bimdekini görmedim canım kırmızı kutuda Genişletmek için tıkla... benim yağlar kurumuş biraz, geçmiyor duvara zarar vermekten korkuyorum çok da kötü görünüyor.
E eniyikadinoyuncu Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2014 6.345 5.659 198 18 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #6 Aihal .!.: Kizlar merhaba. Mutfak duvarimda kizartmalardan ucan yağ lekeleri var nazil temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... yağçöz ve çizmeyen özel bulaşık tellerinden
Aihal .!.: Kizlar merhaba. Mutfak duvarimda kizartmalardan ucan yağ lekeleri var nazil temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... yağçöz ve çizmeyen özel bulaşık tellerinden
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Aihal #7 boyalı duvardaysa işin zor. çıkmaz. fayansdaysa yağ çözü sık ve mikrofiber bezle sil. çıkana kadar uygula.
boyalı duvardaysa işin zor. çıkmaz. fayansdaysa yağ çözü sık ve mikrofiber bezle sil. çıkana kadar uygula.