Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer mutfağın modern ise hiç birşey sermene gerek yok canım.eğer ahşap tarzı ise ya dantel yada cıvıl cıvıl takımlar oluyor onlardan serebilirsin
su_pericim serilen raf örtüleri görünmüyor zaten...sarkmıyor yani...sadece dolaba konulan bardaklar vs mobilyaya temas etmemiş oluyor...böylece daha için rahat bir şekilde kullanıyorsun, bir de oluşabilecek herhangi bir nemlenmeye karşı önlem almış oluyorsun hepsi busu_peri
ben birşey sermiyorum.serince hoş görünmüyor gözüme.
aslında dediğim örtü bu süs amaçlı örtüler değil.
dediğim;tamamen temizlik amaçlı,hani bardağın ağız kısmı dolabın kendisine değmesin diye gibi ..!
Ben onlardan kullanıyorum sadece iç kısmına seriyorum görünmeyecek şekilde, gerçekten temizlik açısından oldukça iyi, memnunum ben..
senin kullandığın <kaymaz mı yoksa,bu köpük gibi desenli örtülerden mi?
ince köpük gibi desenli olanlardan canım, raf ölçüsüne göre kesip koydum kaymıyo da..
bende şuan onlardan kullanıyorum fakat kayıyor bu.ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan .
Tam ölçüsünde olması lazım kaymaması için, muhtemelen yanlardan falan biraz küçük kesmişsindir o yüzden kayıyodur, benim hiç kaymıyo..
ya bak okuduktan sonra gittim baktım tam ölçülerine göre ayarlamışım.
bide ön kısımları dalgalı duruyor
arkadaş bir kumaş isimi vermiş,o nasıl oluyorki acep ?:97: