Mutfak dolaplarının raflarına bir şey seriyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kimse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
158
Trabzon
arkadaşlar mutfak dolaplarının raflarına birşey seriyor musunuz?
cevabınız evet ise ne gibi birşey seriyorsunuz?

eğer mutfağın modern ise hiç birşey sermene gerek yok canım.eğer ahşap tarzı ise ya dantel yada cıvıl cıvıl takımlar oluyor onlardan serebilirsin

özel raf örtüleri var canım ister altı yapışkanlı ister yapışkansız...ben onlardan kullanıyorum yapışmayanlardan...büyük marketlerde bulabilirsin hatta metreyle naylon örtü satılan yerlerde bile var...

eğer mutfağın modern ise hiç birşey sermene gerek yok canım.eğer ahşap tarzı ise ya dantel yada cıvıl cıvıl takımlar oluyor onlardan serebilirsin

aslında sermeme gerek yok diye düşünüyorum fakat temizlik açısındanda iyi olduğunu düşünüyorum.
aslında amacım genelde yapılan hangisi onu merak ediyorum..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu sebeple konunuz Sorular,Sorunlar; Tavsiye ve Öneriler başlığına taşınmıştır.

çok amaçlı raf örtüleri var heryerde satılıyor ben onlardan kullanıyorum hatta buzdolabımın içine bile onlardan serdim. çok kullanışlı.

Mutfak dahil tüm dolaplarımın içine kapitone örtü diktirdim, onları kullanıyorum. Örtüsüz kullanmayı sevmiyorum ben. Dışarıdan görünmüyor ama örtü olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.

su_peri
ben birşey sermiyorum.serince hoş görünmüyor gözüme.
su_pericim serilen raf örtüleri görünmüyor zaten...sarkmıyor yani...sadece dolaba konulan bardaklar vs mobilyaya temas etmemiş oluyor...böylece daha için rahat bir şekilde kullanıyorsun, bir de oluşabilecek herhangi bir nemlenmeye karşı önlem almış oluyorsun hepsi bu :1:

eğer modern tarzda bir mutfaksa bence birşey sermeye hiç gerek yok çünkü modern havayı tamamen bozuyor kötü görüntüye sebep oluyor hele danteller hepten bozuyor eğer yeni mutfak dolabıysa hiç gerek yok sermeye ama hani dolaplar çok yeni değildir yıpranmıştır o zaman kamufle etmek amacıyla kullanılabilir.

aslında dediğim örtü bu süs amaçlı örtüler değil.
dediğim;tamamen temizlik amaçlı,hani bardağın ağız kısmı dolabın kendisine değmesin diye gibi ..!

aslında dediğim örtü bu süs amaçlı örtüler değil.
dediğim;tamamen temizlik amaçlı,hani bardağın ağız kısmı dolabın kendisine değmesin diye gibi ..!

Ben onlardan kullanıyorum sadece iç kısmına seriyorum görünmeyecek şekilde, gerçekten temizlik açısından oldukça iyi, memnunum ben..

Ben onlardan kullanıyorum sadece iç kısmına seriyorum görünmeyecek şekilde, gerçekten temizlik açısından oldukça iyi, memnunum ben..

senin kullandığın <kaymaz mı yoksa,bu köpük gibi desenli örtülerden mi?

bende şuan onlardan kullanıyorum fakat kayıyor bu.ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan .

Tam ölçüsünde olması lazım kaymaması için, muhtemelen yanlardan falan biraz küçük kesmişsindir o yüzden kayıyodur, benim hiç kaymıyo..

Tam ölçüsünde olması lazım kaymaması için, muhtemelen yanlardan falan biraz küçük kesmişsindir o yüzden kayıyodur, benim hiç kaymıyo..

ya bak okuduktan sonra gittim baktım tam ölçülerine göre ayarlamışım.
bide ön kısımları dalgalı duruyor:1:

arkadaş bir kumaş isimi vermiş,o nasıl oluyorki acep ?:97:

ya bak okuduktan sonra gittim baktım tam ölçülerine göre ayarlamışım.
bide ön kısımları dalgalı duruyor:1:

arkadaş bir kumaş isimi vermiş,o nasıl oluyorki acep ?:97:

baktım netten o kumaşlara.
bence mutfak için hiçte uygun bir kumaş geğil.

Back
X