- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi balpetegim
bensize kesin bir çözüm yazayım kızlar bilmiyorumkismile loc adında kesinlikle kimyasal içermeyen bir tür temizlik deterjanı çıktı internetten araştırın...istediğiniz her yeri üstelik bebekli evler için kesinlikle kimyasal yok...banyoyu tuvaleti odalarınızı dolapları pencerelerinizi çok çok çok iyi temizliyor....hemde dezenvekte ediyor...bir araştırın derim denemeye değer bir ürün...zemuszemusben locu suya döktükten sonra birzcık beyaz cif döküyorum suya sonra siliyorum pırıl pırıl oluyor...cifi de peeling etkisi yaratsın diye koyuyorum kaydirigubbakcemile5 ayyyy çok reklam yapmışım :)
uc yik ney :uhm:uc yikamami anlamadimevet loc annemin en sevdiği temizlik ürünü herşeyde kullanıyor,ayrıca eşyalara hiç zarar vermiyor renkliler beyazler herşeyde kullanıyor.bir damlası yeterli dep mutfak dolaplarını onla sileriz.halıları sileriz,koltukları sileriz,ayakkabıları ya akla ne gelirse ve ayrıca da pırıl pırıl yapıyo.üstelik 3 yık kullanıyoruz bir şişeyi şişe konsantre olduğundan.fiyatta çok ucuz 3 yık kullanıldığundan fiyatı:13 tl
evet var cnm:2: temizlikle ilgili herşeyde etkili ben çok çok memnunum...ben bim in güldal yağçöüzücüsünü kullanıyrum anında yağı indiriveriyor
ama loc u dolap pencere genelde toz is kir silmek için kullanıyorum yağçözme etkisi de var mı