Mutfak dolaplarımın dışını neyle temizlemeliyim?

SARI KELEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2007
155
6
96
47
İçel Mersin
mutfak dolaplarımın dışında bazı yerlerde özellikle davlumbaza yakın olan yerlerde yer yer yağ lekeleri var ne yaptıysam neyle sildiysem bi türlü yok edemedim noktacıklar şeklindeler dış yüzü medefe ve medefe üzerine özel bi boyası olduğu için çokda uğraşıp diğer kapaklardan farklı bi renk tonuna girmesini istemiyorum hemen temizliğe başlicam sizden fikir bekliyorum dolapları indirdim şimdide oturdum bekliyorum hadi kızlar

canım ben güzel bişey keşfettim ajaksın püskürtmeli bir temizleyicisi var yağ, kireç sabun artığı ne olursa sıkıyorsun anında yağları söküyo çokta hoş bir kokusu var. tavsiye ederim

ben de amwayin zoom diye bir ürünü var onu kullandım. daha önce temizlikçi kadınların eline vermiştim yarıya indirmişler. hiç gerek yokmuş. sulandırıyosun azıcık ve lekeleri siliyosun. hem de daha temiz yaptım ben.:dilcikar: elime sağlık:1rolleyes:

sağolun arkadaşlar bi şey soracam benim dolapların dışı özel bi boya o yüzden çokda kimyasal ürün kullanmak istemiyorum renk farklılıkları oluşuyor çünkü bu ürünler i kullanırsam renk farkları oluşurmu aceba bi fikriniz varmı

Canım bizimki de aynen medefe ve izeri özel boyayla boyanmış.Ama öyle hemen çıkacak olsa onla boyamazlardı.Biz de sprey yağçözle siliyoruz.Hiç bi şey olmuyo.Çok küçük bi yerinde de deneyebilirsin.

sağolun arkadaşlar bi şey soracam benim dolapların dışı özel bi boya o yüzden çokda kimyasal ürün kullanmak istemiyorum renk farklılıkları oluşuyor çünkü bu ürünler i kullanırsam renk farkları oluşurmu aceba bi fikriniz varmı
BENDE MİKRO DOKULU BEZLERİ KULLANIYORUM VE GAYET MEMNUNUM.

canım ben güzel bişey keşfettim ajaksın püskürtmeli bir temizleyicisi var yağ, kireç sabun artığı ne olursa sıkıyorsun anında yağları söküyo çokta hoş bir kokusu var. tavsiye ederim

EVET CNM BENDE AJAX TAN ÇOK MEMNUNUM 3-4 AYDIR KULLANIYORUM BÜTÜN KİR VE YAĞLARI UĞRAŞMADAN ÇIKARTIYORR

İlginçtir ama ben beyaz kalıp sabun kullanıyorum..

Havlu türünden bir bezi ıslatıyorum,beyaz kalıp sabunla sabunluyorum.
sonra mutfak dolaplarındaki yağları silyorum .
Ardından yine başka bir bezle durulayıp,kuruluyorum..
Eskiye nazaran daha iyi durumda artık dolap kapaklarım...

Back