Mutfak Dolaplarım

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
muftak dolaplarımı önce bunları seçmiştim sonra herkes kullanışlı olmadığını söyledi bende değiştirdim

bunları seçtimm alt dolaplar aynı üst dolaplar yukardaki vişne çürüğü dolabın üzeerindeki krem parlak dolaptan olacak alt dolaplar mat olacak

Uploaded with ImageShack.us

Sizce hangisi güzelll ????

ıkıncının tam resmı varmı ? fıyatları ne durumda hangısı olursa olsun ıyı mutlu gunlerde mis gibi yemekler pişirmeniz dileğiyleee

2.güzel olmuşta.Bende kırmızı veya mürdüm dedikleri renkten isityorum.Ama 2.görünce değiştirsemmi ne fikrimi.şimdiden güle güle kullan canım.

benim hayalim her zaman kırmızı parlak bir mutfak yerler büyük siyah parlak karoyla döşeli inş. olur birgün.
senin eklediklerinden de ikiside güzel ancak alttaki şekil olarak daha modern yukarı doğru açılıyor sanırım..

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

Koyu renkler güzel duruyor ama inan bakımı çok zor oluyor.özellikle parmak izleri çok belli oluyor.sürekli elinde bez olması lazım.İlk dolabım koyu renkliydi.Daha sonra bembeyaz ve parlak mutfak yaptırdım.hem kullanışlı temizlik yönünden.hemde görüntüsü farh oluyor.trecihim ikincisi.

canım dolaplarını artık güle güle kullanıyorsundur canım. resmini koysanda bizde görsek. çok merak ettim dolaplarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…