• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak dolap kapakları tavana kadar mı olmalı?

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
KIZLAR SIZCE MUTFAK DOLAP KAPAKLARI

TAVANA KADAR MI OLMALI?
YOKSA OLMAMALI MI?

daha temiz olur diyolar tavana kadar olursa.
cok kararsiz kaldim
siz nasil yaptirdiniz?

dolapcida standart ölcü 2.70 mi ne dedi.
ona göre tavana kadar olmasi iyi durmazmis.

akafam karisti :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

bizde yeni mutfak yaptıracağız ve ben tavana kadar istiyorum.üstteki dolaplar çok sık kullamadıgım eşyalar için kullanışlı olur diye düşünüyorum.evde özellliklede mutfakta ne kadar çok dolapolsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.birde tavana kadar daha hoş görünüyor bence.

kesınlıkle hayır dıyorum modern bır mutfak yaptrıyorsan asla tavana kadar yaptırma bence cok bogucu olur özellıklede kiriş varsa belkı çok az bişey cıkılabılır ama görüntü olarak güzel olsada kullanışlı olmaz.tavan ve dolap arasında kalan bölümü gizli led aydınlatma yaparak hoş bir görüntü elde edebılırsın.dekoratif taş kullanarak kapatabılecegın gıbı kapak rengindede parca koydurarak kapatabılırsın.

tavana kadar mutfaklar çook eskide kaldı
biz 5 yıl önce kendi evimize yaptırdık o bile tavana kadar diil
modern bir mutfak istiyosan bence tavana kadar olmamalı
bizde yaptırıyoruz şimdi benim maksimum uzanabildiğim yere kadar olcak
zaten yeni ewlenceğim için
çok ıvır zıvırım olmaz

bencede tavana kadar ii olmaz
üstte boşluk olmalı
eski dolaplar tavana kadar oluodu

konuyu güncellemek istedim.aynı dertten müzdaribim şahsen:SSS bi çoğu modern durmuyor demiş doğru olabilir ama.modern mutfaklarda maşallah okadar büyükki azıcık dolap yapmışlar ama alan büyük olduğundan herşey rahatlıkla sığıyor.ayrıca yer derdindende geçtim.en büyük sorun görünüş üstte duvarın görünmesi hiç hoş durmuyor bence.birde sürekli yağlanıp kirleniyor orası tezgah tepelerinde sil dur artık onu.işte iki ucu.. değnek hesabı:SSS mutfak dolaplarım yapılacak ve ben kararsısızm.yardımcı olunn bu konuda lütfen;(((

yaa bende ev yaptırıyorum catı katı tarafı mutfak olcak ama..oyuzden tavan yettıgınce dolap yaptırmayı dusunuyorum :)
şuankı oturdugum evınki modern dolapları var ve hiç bişeyım sığmıyor + tavana kadar olmadıgı içinde sürekli temiz tutmak zorundayım çabuk kirlenıyor(dolapta kırlenecektı ama temızlıgı daha kolay olurdu en azından..

dolapların isterse klasık olsun ama mutfak esyamın tamamını alsın yaaa ... mutfak esyalarıın bı kısmı kutularda duruyor lazım olunca çıkartıyorum öyle soyleyeyım..

bazen modern yaptırayım derken bir de bakıyorsun ki kullanışsız birşey olmuş.Ablam da mutfak dolaplarını geçen sene yaptırdı,arkadaşları yok kasvetli olur yok basık olur yok modern durmaz derken ...tavana kadar dolap yaptıtmadı .Şimdi de mutfak eşyaları sığmıyor o boş kalan dolapların üstü de eşyalarla doldu...anlayacağınız daha çirkin bir görüntü oluştu.
Birçok evin mutfağı büyük değil ki ...gösteriyorlar salon kadar mutfakları...insanları özendiriyorlar...valla ben tavana kadar yaptıracağım kısmet olursa ...şimdiki malzemelerin duruşu modern zaten...

bazen modern yaptırayım derken bir de bakıyorsun ki kullanışsız birşey olmuş.Ablam da mutfak dolaplarını geçen sene yaptırdı,arkadaşları yok kasvetli olur yok basık olur yok modern durmaz derken ...tavana kadar dolap yaptıtmadı .Şimdi de mutfak eşyaları sığmıyor o boş kalan dolapların üstü de eşyalarla doldu...anlayacağınız daha çirkin bir görüntü oluştu.
Birçok evin mutfağı büyük değil ki ...gösteriyorlar salon kadar mutfakları...insanları özendiriyorlar...valla ben tavana kadar yaptıracağım kısmet olursa ...şimdiki malzemelerin duruşu modern zaten...

ya haklısın canım bende öyle düşünüyorum.ama benim tek artı yönüm var orda.nişanlım mutfağa asma tavan yaptırıcak ozamanda üst dolaplar pek sırıtmıycak ayrıcada o açık yeri kartonpiyer yada alçıyle kapattırıcaz.ayrıca balkonun yarısında küçücük bi balkon var orayıda kapattırıp kiler gibi kullanmayı düşünüyorum.yoksa benimkide almaz.ama bana sorarsanız hala çok kararsızım.tavana kadarmı yarımmı;(((

bu arada akrilik ile medrandan hangisi kullanışlı yada çizilmiyor bilen varmıdır???

kızlar yapmayın lütfen
ben3 sene önce yaptım tavana kadar sonre çok pişman oldum
şimdi allah kullanmayı nasip ederse uzun süre kullanacağım standart yükseklikte yaptırdım
aslada tavsiye etmem
çok malzeme almayın kızlar
az öz kaliteli alın
küçük ve orta tencereleri çok kullanıyorum büyük ayda yılda bir
ben kullanmadıklarımı dağıttım
belki senede bir bile kullanmadığım vardı yer kaplıyor
hem lazım olsa bile insan üşeniyor çıkmaya sandalye yada tabure gerek

kızlar yapmayın lütfen
ben3 sene önce yaptım tavana kadar sonre çok pişman oldum
şimdi allah kullanmayı nasip ederse uzun süre kullanacağım standart yükseklikte yaptırdım
aslada tavsiye etmem
çok malzeme almayın kızlar
az öz kaliteli alın
küçük ve orta tencereleri çok kullanıyorum büyük ayda yılda bir
ben kullanmadıklarımı dağıttım
belki senede bir bile kullanmadığım vardı yer kaplıyor
hem lazım olsa bile insan üşeniyor çıkmaya sandalye yada tabure gerek

doğru sende haklısın canım.ama mutfağı küçük olanlar varsa yaptırmalı nereye koyacaklar eşyaları.eskiden bi fırın bi buzdolabı vardı.dolaplar çoktu.şimdi öyle değilki yaa:SSkocaman buzdolapları,bulaşık,fırın,mikro dalga,bazıları çamaşır makinesini bile koyuyorr.zaten mutfağın yarısı iptal.eğer çok küçükse gayet iyi olur.zor mor mecbur olunca çıkıp alınıyorr napcankii.herşeyi dağıtmaklada olmaz özellikle kalabalık ailelerde:SS hadi 2 baş kişininkiler yeterde diğerleri için mantıklı bi çözüm.bende yarım yaptırıcam çünkü kiler işim oldu kuru gıdalarım hep balkon bölmesinde durcak.ama orası olmasa mecbur tavana kadar yaptırıcaktım.görünüşten çok kullanışa bakın derim.hangisi işinize daha çok yarıyorsa öyle yapın.

inan benim mutfağımda küçük ama açık benimki amerikan mutfak

Back
X