• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak dolap kapakları kımızı beyazmı - bambu beyaz mı :) acil

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
296
İzmir
arkadaşlar mutfak dolalarım vakum kapak parlak olucak. altlaaar kırmızı üstler beyazmı yoksa altlar bambu üstler beyaz mı olsun. eşim bambu ben kırmızı istiyoruz. şaşaırdım kaldım. bana fikir verin lütfennn kuzuzcuklarım. kırmızı yaptırısam çok göze batar mı sıkılır mıyım:( cewapppp :(

Son düzenleme:
bence kırmızı bir süre sonra sıkabilir.. ama çok istiyorsan da içinde kalmasın..

Kırmızı rengin iştah açıcı, tansiyon yükseltici, uykusuzluğu artırıcı özellikleri varmış, zamanınızın büyük bir kısmını mutfakta geçireceksiniz. Bence kırmızıyı eleyin :34:

benim dolaplarımında altı bambu üstü krem.üst dolaplarda problem var tekrar yaptırıcam ve bu defa beyaz istiyorum cok güzel bi uyumu var.kırmızıya gelince kırmızı cesaret isteyen bi renk bi süre sonra sizi yormaya baslayabilir sıkılabilirsiniz.ilk basta güzel duruyor fakat sonraları sıkıyor insanı.yaptırıp simdi pisman olan arkadaslarım var.bence iyi düsünün.

bambu beyaz dolaplar düsünüp kırmızı aksesuarlar kullanabilirsiniz cokda güzel olur.ama karar sizin tabiki.

Kırmızı acıktırır gerçekten ve gözlerinizi de yorar. Bence ortak başka bir renge karar verebilirsiniz hem orta yolu bulmuş olursunuz :)

Bende bambu beyaz istiyordum mimar alt siyah ust beyaz yapmis cok begendim degistirmedim kirmizi aksesuarlarla da doşemeyi dusunuyorum kirmizi kapak yerine aksesuar tavsiye ederim

arkadaşlar mutfak dolalarım vakum kapak parlak olucak. altlaaar kırmızı üstler beyazmı yoksa altlar bambu üstler beyaz mı olsun. eşim bambu ben kırmızı istiyoruz. şaşaırdım kaldım. bana fikir verin lütfennn kuzuzcuklarım. kırmızı yaptırısam çok göze batar mı sıkılır mıyım:( cewapppp :(

Merhaba.Ben üstü PARLAK beyaz ,altı parlak kırmızı yaptırdım.Ara taşlarda kırmızı siyah,beyaz ve grili.Tezgahta siyah.Çok güzel ve şık oldu.Ben sıkılacağını sanmıyorum.Mutfağıma her girişte içim açılıyor.Yine de karar senin tabii:))

Kesinlikle bambu beyaz olmalı ,hiçbir zaman modası bitmez ve cok temiz duruyor :))

şimdi senin istediğin kırmızı beyazsa bu ikisi mutfağını spor gösterir daha genç işi ki geçen sene ablam yaptırdı üstü parlak beyaz altı ise parlak kırmızı ara fayansı ise simli siyah çoook güzel oldu insanın içi açılıyor....Ondan yedi yaş büyük olan öbür ablam ise ki eşi marangoz ve buranın en büyük mağazısana sahip inşaat firmalarının evlerine mutfak yetiştiremiyor kendi evine üstü parlak mebran açık krem altı dolabını ise mat mebran bambu yaptı tezgah krem simli ama çimston yaptı oda ağır ve havalı duruyor ve sıra bende,benimde mutfak dolabı rengine karar vermem lazım bir sürü renk kartelası verdi bana hala karar veremedim siyah beyaz olsun dedim aslaaaa dedi yapmam çünkü müteahhitler hep ondan herkesin evi siyah beyaz dedi ben de ablamlarla aynı olmasın diye üst krem parlak daona karar verdim de altına karar veremedim mor olur mürdüm olur olmadı kahve rengi ama çok değişik kahveler var çok alımlı duruyor karar vermek çooooooooooooook zor sen kara verdin mi bana da yardım edin banyo fayansına bile karar veremedim sen ne renk yaptırdın....kapılar yerler bakmadığım site kalmadı yaaaaaaaaaa

Feng Shuiye göre kırmızı ateş rengidir.Ateş ve su birarada olmaz.Yani mutfak ve banyo için kırmızı önerilmiyor.
Kırmızının uyarıcı etkisi de doğrudur ve zaten gerekli yerlerde kullanılır.Mesela itfaiye malzemeleri kırmızıdır.
Fast food restoranlarında dinamizm sağlamak için kırmızı baskındır.

ben daima sade renkli mutfaklardan yanayım, banyo için de aynı şekilde. Çünkü mutfak ne kadar sade olursa aksesuarlarda o kadar özgür oluyor insan. aksesuarlarda çıldırma serbestliğin oluyor, sınır yok :)) bu sene pembe seviyosundur,
seneye kırmızı hoşuna gider...sonra mutfak çok hareketli ve fazla malzeme içeren bir yer. kettle, ekmek kızartma, kaşıklıktı vs, bir de devamlı birşeylerin dağıldığı toplandığı düşünülürse, devamlı bir göz karışıklığı söz konusu. Tezgah üzerine döşenen rengarenk ve küçük taşlar bile bence fazla hareketli. tek renk ve sade olmalı.

Kırmızı gözü yorabilir mutfakta.

Bambu beyaz daha hoş bence.Ama bambu beyazında modası geçmek üzere.Mutfağınız genişse abanoz -siyah veya,tik -siyah da düşünebilirsiniz..

Back
X