mutfak dolap içi örtüsü ????

ebru634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
52
1
86
Gaziantep
Merhaba kızlar,
Sorum belki saçma olacak ama içinden çıkamadım bir türlü aklıma sizlere sormak geldi,mutfak dolap içine dantel ya da muşamba istemiyorum ama örtü ya da kumaş benzeri bir şey de ne serebileceğimi bilemiyorum,hani bazı yatak odası ya da oturma odası konsollarının çekmecelerinde tasarım olarak içinde örtü oluyo,öyle bir şey olur mu,olursa onu nerden nasıl temin edebilirim,yardım edebilirseniz sevinirim:14:

bulursun canım tabi ki tam emin değilim ama kapitone diyolar asına galiba yatak odasına ve çekmecelere seriyolar bizim evde var hatta annem benim için de diyo sana da yaptırcam diye, ama mutfağa tavsiye etmiyorum mutfak dolapların için cam gibi olan sert plastikler var süper hem temizliği kolay hem kaymıyor....

çok teşekkür ederim canım,kapitone ben de istemiyorum canım,hem dantellerle pek aram yok,hem de beyaz bir örtü istemiyorum,tek renk ama ağır duracak bir renk olsun istiyorum,bir de mutfak kiler ve diğer odalar aynı renk olsun istiyorum çekmeceleri,parlıament mavilisi ya da kırmızı istiyorum,bakalım önümüzdeki hafta eminönü mercan vergi dairesinin orda mefruşatçılar var oraya gidip soracağım,ilgin için teşekkürler :16:

Foruma yazdığınız diğer mesajları okudum da çeyizini çok merak ettim. Umarım paylaşırsınız fotoğrafları :)

Back