Mutfak Dekorasyonu Mutfak dolap fiyatları konusunda yardım

kocabebegim

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
851
1.065
333
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.
Biz mart ayında evleneceğiz kısmetse. O yüzden evde tadilata başladık. Mutfak dolaplarını yenileyeceğiz. Fakat fiyat konusunda hiç bir fikrim yok. Yani henüz araştırmaya başlamadım.
yani yaklaşık 6 m2 bir mutfak için yapılacak bir mutfak ortalama ne kadara mal olur. Çok lüks bir şey yaptırmayacağız. İhtiyacımızı karşılamas yeterli.
Bu konuda bilgi sahibi olanlardan fikir istiyorum.

Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun hep mutlu olun inşallah...
Eğer balon kapak olayına girmezseniz (öyle olunca daha pahalı oluyor) 3 bin lira gibi bir rakama tezgah dahil halledebilirsiniz bence...
Çünkü ben 8 m karelik bir alana balon kapak mutfağı tezgahı dahil 55000 liraya yaptırdım daha 2 ay önce Ankarada.. Bir de ustalarla iyi konuşun tatlım, bizim gıcık usta sonradan mutfak dolaplarımın kulplarının parasını da ayrıca istedi ve aldı...Baştan tezgahınızı kulpunuzu her malzemenizi kalem kalem konuşun hatta yazın ve imzalatın..ve sakınnn paranın yarısından fazlasını iş bitmeden ödemeyin çok süründürüyorlar çünkü...
Bi de mutlaka birçok yerden fiyat alıp kıyaslayın..bana aynı malzeme ile aynı mutfağa 7 bin lira diyen usta da olmuştu...
Mutluluklar dilerim umarım gönlünce olur herşey..

Back