Mutfak Dekorasyonu mutfak dolabının maaliyeti ne kadar kızlar?

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
arkadaşlar sizlerinde yaptırdığı gibi sizlerin yaptırdığı gibi şık güzel bi mutfak dolabının maliyeti nekadara geliyo Allah nasip ederse bende yaptırıcam fikir almak istedim mutfağım öle çok büyük değilCADIARZU

canım dolap maliyetleri herşeyde olduğu gibi kaliteye göre deişiyo ama sana ikinci sınıf bir dolabı mermer yada granit tezgahıda dahil minimum1800 2000 gibi bir rakamı gözden çıkar derim haa lüksünü en kalitelisini istiyorum dersen fiyat 10000liraya kadar bile çıkar

Ben yazım daha çok taze:))

10.2 m2 kare mutfak dolaplarım (mebran parlak ) 4.100 tl. 3.85 m2 doğal granit tezgahım siyah parlak lüks olanlardan 1.360 tl. tuttu..

canım benim mutfağım akrilik kapak olucak 3,000-TL dolaplarım tuttu 8,5 m2 falan olması lazım tezgahımda çimstone 2,000-TL çarşamba günü sanırım takılacak bi aksilik olmazsa ama bizim gezip de bulduğumuz en uygun fiyat bu kulpları stoplu çekmeceleri kaşıklık falan filan hepsi içinde fiyat. Çok gezdim ve çok fiyat aldım 5,000-TL den aşağı kimse fiyat çıkarmadı inşallah beklediğim gibi olur içime sinerde yaptığımız masraflara değer

mutfağınızın ölçüsüne ve seçtiğiniz malzeme-aparatlara göre fiyat değişiyor..4.5-5bin lira civarı tutar sanırım her halukarda eğerr mutfağınız çok büyük değilse ve uygun malzemeler seçerseniz..

bizde yeni yaptırdık hatta dün geldi balon kapak üst beyaz lake alt abanoz renkte tezgah çimstone 5.000 tl tuttu... tezgah uzunluğu 5 metreye yakındı... Çimstone pahalı olduğu için o epey pahalı tutuyor...

Geçen ay yaptırdım yaklaşık 3 m. boyunda dolap ve tezgahı 2500 civarı tuttu toplamda. dolaplarım parlak lake, tezgahım normal granit. Marangoza yaptırdık ama kalitesinden memnunum.

bizimkiside 6 ay önce fln yapıldı..krem açık kahve membran kapak simli tarçınlı granıt tezgah....hepsi toplam 2 000civarı tuttu

Lake dolaplar ve çimstone tezgah sadece tanıdık falan filan diye 5.500
pencere kapı kalebodur falan filan derken 8000 tutar sanırım

Back
X