Mutfak Dekorasyonu Mutfak dolabım nasıl??

ikiside harika cnm ama mutfak dolabının üst kısmını beyaz alt kısmını koyu renk yaptırsan daha hoş durmazmı benim öle daha çok hoşuma gidiyo ben öle yaptırıcam inşallah

ikiside harika cnm ama mutfak dolabının üst kısmını beyaz alt kısmını koyu renk yaptırsan daha hoş durmazmı benim öle daha çok hoşuma gidiyo ben öle yaptırıcam inşallah

aa görebildinmi canım...sağol tşk..bende öyle düşündüğümü söyledim mobilyacı bir de böyle bak belki hoşuna gider diyerekten böyle çizmişti...yoksa katologda beğendiğim mutfağın üstü beyaz altı ahşaptıkaydirigubbakcemile5

çok beğendim...
o mutfakta ne güzel yemekler pişirilir kimbilir büyük keyifle ...

şimdiden heyecanlandım yaa...pis dolapçı işi varmış yarına sarktı bu iş erken gelin ama dedimalsanaalsanasmile

walla bizde şaşırdık fiyatı duyunca üstelik çokta güzel bir showroom yani öyle keresteci değil adam iç mimar Yusuf bey adı

güle güle kullan güzel olmuş. bencede bulaşık makinasının lavoboya yakın olması daha iyi olur

Benim tek diyebileceğim; çekmeceli kısmı ocağın altına al,bulaşık makinasını lavaboya yaklaştır.Bence bir de,üst dolaplar tamamıyle beyaz,altlar kahve olsa daha estetik durur.Bana göre böyle yamalı bohça gibi geliyo,dinginliği gidiyo...
Tezgah arasını da tezgahla bütünleştir derim ben.Böylece zamanla derzlerde oluşabilecek deformasyonlar da canını sıkmaz,daha hijyen olur.
Şimdiden güle güle kullan...

güle güle kullan güzel olmuş. bencede bulaşık makinasının lavoboya yakın olması daha iyi olur

tşk.canım biraz önce mobilyacı geldi konuştuk bakalım projenin yeni hali nasıl olucak..bu arada bulaşık mak.lavoboya yakınlaştı kızlarkaydirigubbakcemile2

tamam canım sağolalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…