Mutfak Dekorasyonu Mutfak dolabım nasıl??

ay_ge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
4.468
9
316
İstanbul
KIZLAR BU MUTFAK DOLABINI YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM EVıME..FıKıRLERıNıZ ÇOK ÖNEMLı ÇÜNKÜ BıRAZDAN MOBıLYACI GELıCEK...
SıZCE DÜZELTıLECEK Bı YERı VARMI HADı SIVAYIN KOLLARIopuyorumnanaktan

(BU PROJEDEKı RESıM MUTFAĞIMA VE EŞYALARIMA GÖRE UYARLANIP ÇıZıLDı..ÇAMAŞIR MAK. ÜZERıNDE KOMBı KABıNı VAR..BEJ GÖRÜNEN YERLER BEYAZ..SARI GıBı GÖRÜNEN YERLER SON MODEL ÇıZGıLı MOBıLYALARDAN)

Son düzenleme:
düzenlenecek değil de
hayran olunacak yerleri var...
ahh ahhh küçük mutfağım var ya böyle geniş mutfaklara bayılıyorum
bence güle güle kullanın şimdiden mutfağınızı...

aaaaah ah adacım bende ama bulaşık makinesi nerde burda???

çok şık görünüyo canm mutfağınn bi ahh dedim ben
mutfağm çok küçük deil ama bu kadar büyük de deil..
güle güle kullan..

aaaaah ah adacım bende ama bulaşık makinesi nerde burda???

SAĞOLUN CANLARIIIMopuyorumnanaktan
ALLAH HEPİNİZE DAHA İYİSİNİ VERSİN İNŞALLAH...
BULAŞIK MAK..OCAĞIN ALTINDA AMA YARI ANKASTRE OLDUUNDAN YARISI DOLAP KAPLAMA OLCK NURDANCMM:hulya:

gayet güzel canım.. ama buzdolabının yan tarafında dolap varyaa.. tezgahıda kapatmışsın... o kısımda da tezgah devam etse sanki daha hoş olcak gibi...

Çok beğendim, güle güle kullanın. Biz de ev yaptırıyoruz, ne kadara mal oldu acaba öğrenebilir miyim?

bence çekmecelerle bulaşık makinesinin yeri değişmeli..lavaboya ne kdr yakın olursa makine o kdr iyi olur...

bende çok beğendim, güle güle kullan.
gulsunn a katılıyorum, buzdolabının yanındaki tezgah lazım olabilir sana. Ne kadar geniş tezgah, o kadar kolay yemek hazırlığı :)

aa evet, cute da haklı bence :)

gayet güzel canım.. ama buzdolabının yan tarafında dolap varyaa.. tezgahıda kapatmışsın... o kısımda da tezgah devam etse sanki daha hoş olcak gibi...

orası kiler canım ama kombinin yanınamı yaptırsam orayamı diye çok düşündüm sonra mobilyacı fırın davlumbaza yakın olursa buharı dolabı çürütmez dedi ikna oldum..sağol canımolumunekankayizsmile
Çok beğendim, güle güle kullanın. Biz de ev yaptırıyoruz, ne kadara mal oldu acaba öğrenebilir miyim?

2500 liraya maal oldu + banyo dolabımıda aynı mobilyadan yaptırıcam 500 de o 3000

bence çekmecelerle bulaşık makinesinin yeri değişmeli..lavaboya ne kdr yakın olursa makine o kdr iyi olur:hulya: ...

haklısın bitanem bu konuyu mobilyacımla konuşacağım..çok sağol

ni demek güle güle kullan mutfağını..inşallah herşey güzel olur...kapaklar için susturucular oluyor onuda söyle mutfakçına ek maliyet isteyebilir ama bi kere yapılıyor yani...

canım o zaman buzdolabıyla yerini değiştir oranın.. çünkü çok ortada kalmış gibi.... mutfaktaki o şıklığı bozuyor...

çamaşır mak.na da dolap yapılacak bu arada ii olur mu kibilmiyorumkismile

ni demek güle güle kullan mutfağını..inşallah herşey güzel olur...kapaklar için susturucular oluyor onuda söyle mutfakçına ek maliyet isteyebilir ama bi kere yapılıyor yani...

aa iyiymiş...bende eşime kızıp dolabın kapaanı çarptığımda ses çıkarmaz en azından zemuszemus

canım o zaman buzdolabıyla yerini değiştir oranın.. çünkü çok ortada kalmış gibi.... mutfaktaki o şıklığı bozuyor...

aslında onun ölçüsü 30cm fln asıl büyük olan buzdolabım..resimde gözükmez die adam orayı geniş olmış biraz ama bunuda konuşacağım...anlaşılan bu mobilyacı biden bugün biraz zor çıkacaksempatiksalakcinni

arkalarada minik kalebudurlardan düşünüyorum mermerim var zatn..aslında fayansımda çanakkale seramiğin 1.sınıf modeli ama mavi uyarmı ki bu takımabilmiyorumkismile
walla ne zor eşya seçmek,yaptırmak,ödemeeekkafamçokkarıştı

Aslında beyaz mutfakları çok seviyorum ama ben de bu renklerde yaptırcam mutfağımı, leke tutmaması açısından.Fiyatı da iyiymiş. Güzel günlerde kullanın

sağoll balım inşallah yaptırırsın sende...kardeşin yaptırıo ama bilsen ömründen gideni offf of:gitme:

işte bu da banyo dolabı...mutfak dolabı da bunun mobilyasının aynı:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…