aaaaah ah adacım bende ama bulaşık makinesi nerde burda???
gayet güzel canım.. ama buzdolabının yan tarafında dolap varyaa.. tezgahıda kapatmışsın... o kısımda da tezgah devam etse sanki daha hoş olcak gibi...
Çok beğendim, güle güle kullanın. Biz de ev yaptırıyoruz, ne kadara mal oldu acaba öğrenebilir miyim?
bence çekmecelerle bulaşık makinesinin yeri değişmeli..lavaboya ne kdr yakın olursa makine o kdr iyi olur:hulya: ...
canım o zaman buzdolabıyla yerini değiştir oranın.. çünkü çok ortada kalmış gibi.... mutfaktaki o şıklığı bozuyor...orası kiler canım ama kombinin yanınamı yaptırsam orayamı diye çok düşündüm sonra mobilyacı fırın davlumbaza yakın olursa buharı dolabı çürütmez dedi ikna oldum..sağol canımolumunekankayizsmile
ni demek güle güle kullan mutfağını..inşallah herşey güzel olur...kapaklar için susturucular oluyor onuda söyle mutfakçına ek maliyet isteyebilir ama bi kere yapılıyor yani...
canım o zaman buzdolabıyla yerini değiştir oranın.. çünkü çok ortada kalmış gibi.... mutfaktaki o şıklığı bozuyor...
2500 liraya maal oldu + banyo dolabımıda aynı mobilyadan yaptırıcam 500 de o 3000
Aslında beyaz mutfakları çok seviyorum ama ben de bu renklerde yaptırcam mutfağımı, leke tutmaması açısından.Fiyatı da iyiymiş. Güzel günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?