• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak Dolabı Yerleştirme

eren41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
50
0
36
Kocaeli
Selam arkadaşlar :)
Geçtiğimiz hafta mutfak tadilatına başlamıştım.Bu hafta yeni dolaplarımın montajı yapıldı.
Mutfak dolaplarını ,özelikle çekmeceleri yerleştirirken sıkıntı yaşıyorum.Yeterince dolabım var fakat ben neyi nereye koysam daha iyi olur bilemiyorum.
Yerleştirmeye başlamadan önce sizlere danışmak istedim.
Sizler çekmece ve dolap düzenlerinizi nasıl yaptınız?Paylaşırsanız sevinirim.
Mutfak tezgahımın üstü şu an bir sürü ıvır zıvırla dolu.Onları bir yerleştireyim ilk iş olarak fotoğraflayıp,sizlerle paylaşacağım....
Sevgiler :)

hayırlı olsun yeni dolapların.allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin.ben çok severim düzenleme işlerini.yeni şeyler alıp yerleştirmeyi seve seve fikir veririm.yakın olsan yardım bide ederdim.çekmecem çok ıvır zıvırda var diyosun.iyi işte toparlanır tezgahıyın üzeri.önce güzelce sil.çekmecelerine rulo şeklinde raf örtüleri oluyor onlardan koy altlarına.resimlerinide bekliyorum.

gündelik kullandığın yemek tabaklarını çorba kaselerini rahatça uzanacağın dolaba koy.misafir için kullanacağın yemek takımlarını ayrı koy.ilk çekmece her hanım gibi bilirsin kaşıklar,çatallar için oluyor, kaşıklık oluyor ondan al düzenli oluyor.tencereler ağır kolayca alacağın tezgah altına al.kısacası canım.benim tezgahımın üzerinde deterjanlarım haricinde hiç bir şeyim olmuyor.hem elime dolaşmıyor hem derli toplu duruyor.temizlerkende pratik oluyor.

yenı bı reve tasındım ve mutfagım kucuk am aneyı nerey ekoyacagımı sasırdım mutfak tezgahımda kucuk ne yapsam ıcıme sınmıyor :3:

yenı bı reve tasındım ve mutfagım kucuk am aneyı nerey ekoyacagımı sasırdım mutfak tezgahımda kucuk ne yapsam ıcıme sınmıyor :3:

Dolaplar müsaitse raf ekletilebilir, ya da raf aralıklarını biraz daraltarak üst rafları daha rahat kullanabilirsiniz. Bu şekilde belki tezgahı biraz daha boş tutabilirsiniz.

Benim yazlıktaki mutfağımın tezgahı da çok azdı, mini fırınımı alt dolaplardan birine koyup tezgahta biraz yer açtım. Tabi fırın çalıştığında verdiği ısı ile birşeylerin yanmayacağından emin olmak lazım.

Tekerlekli alt dolaplar var (İkea'da görmüştüm, ama hala var mı bilmiyorum), bir miktar ilave tezgah alanı kazandırabilir size eğer mutfağın durumu uygunsa. Mutfağa masa koyabildiyseniz, belki mutfakta yemekten vaz geçip, bu masayı da tezgah gibi değerlendirebilirsiniz.

canım aynı dertten bende muzdaribim. üstelik yeni evliyim eksiklerim o kadar çokki.. saklama kaplarım bile yok büyük kavanozlar bilmem neler... epey zorlanıyorum şimdilik, maddi olarak biraz toparlansam çoğunu halledicem, sonrada resimlerimi koyup fikir danışıcam sizlerede. anamın evinde yayla gibi mutfaga alıştım. şimdi kendi mutfagımda dönemiyorum sanki. bi salata yapayım desem ortalık savaş alanına dönüyo.. çalıştığım için epey zorlanıyorum aynı zamanda.
@ herşeye ragmen çok şükür kendi evim diyorum yinede!:8:

eklettırme gıbı bır ımkanım yok malesef bazı mutfak esyalarımdan vazgecıyorum mecburen :(

Back
X