• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak dolabi rengi hakkında!!

olabilir canım.. krem ,bambu gibi renkler mutfagada ayrı hava katar..

ben aslında koyu renkleri seven biriyim ayrıca evim çok açık renk eşyalardan oluşuyor renk katma amacıyla koyu renk düşünmüştüm.Ev çok ışık alan bir ev olunca biraz koyuluk iyi gider diye düşündüm ama kapılarımla uyumlu olması daha mı iyi olur kararsz kaldım.Teşekkürler sinoplu57

Vişne rengi de yaptırabilirisin, burada evim güzel evim bölümünden arkadaşların mutfaklarına bakıp fikir edinebilirsin. Alt dolapları koyu üstleri krem yaptırabilirsin. Sen o bölüme bir göz at istersen.

arkadaşlar beyaz mutfak kullanan var mı.temizliği zor mu.
ayrıca başka renk kullanıpta memnun olan veya olmayan arkadaşlar yazabilir mi.

slm arkadaşlar mutfak dolaplarım sanırım :) mdf klasik hazır mutfaklar varya mütahitin yaptırdığı çok sıkıldım krem lake boyamak istiyorum acaba boyanırmı lake uygulanırmı üzerine çok sıkıldım kahverengi görüntüden bilgisi olan varsa lütfennnnn yardımcı olsun bana

koko rengi ahşap rengine benzer ama degıl...
ahşap renklerı var ıcınde..
nasıl anlatayım bılemedım yavs.)

slm arkadaşlar mutfak dolaplarım sanırım :) mdf klasik hazır mutfaklar varya mütahitin yaptırdığı çok sıkıldım krem lake boyamak istiyorum acaba boyanırmı lake uygulanırmı üzerine çok sıkıldım kahverengi görüntüden bilgisi olan varsa lütfennnnn yardımcı olsun bana

Dolaplarının renginden sıkılan arkadaşlar,

Şu adrese bakın,çok süper renkler desenler var,

Bayılacaksınız

Hem de istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz...

ızleyin nasıl yapıldığını...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X