• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak dolabı için fikir lütfennnn. Acil...

• Konu Sahibi Konu Sahibi fael
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fael

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
11
1
18
Antalya
Kızlar merhaba.. aranıza yeni katıldım.. bir konuda sizden yardım istiyorum lütfen yardım edin... mutfak dolabı yaptıracağım ama nasıl model olacağı konusunda çok kararsızım.. asağıdaki resim gibi mi kullanışlı sizce yoksa tezgah olan yerin içine buzdolabı ve fırını ekleyıp karşı duvar boş mu olmalı ve tezgah ustude dolaplı olucak o zaman..

Eklentiler

• $mutfak 003.webp
    $mutfak 003.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 417
Tüm dolaplar ve elektronikler L tipi tarafta olup karşısı boş olsa sanki daha kullanışlı olur gibi geldi...
Diğer tarafa güzel bir masa, rahat olur sanki, yorumları da görmek lazım :))

Darısı evimi alırsam benim başıma inşallah :)))

resimde buzdolabı sol duvarda dimi.. senin dediğine görede buzdolabını karşı duvara alıp oraları dolap olarak kullacaksın yanlış anlamadıysam böyle diyosun.. bence bu hali iyi.. senin dediğin gibi olursa tezgah azalacak.. tezgahın bol olması herzaman iyidir.. iş yaparken rahat edersin..

kızlar birde bu şekil var sizce hangisi...

Eklentiler

• $mutfak 010.webp
    $mutfak 010.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 414
Tüm dolaplar ve elektronikler L tipi tarafta olup karşısı boş olsa sanki daha kullanışlı olur gibi geldi...
Diğer tarafa güzel bir masa, rahat olur sanki, yorumları da görmek lazım :))

Darısı evimi alırsam benim başıma inşallah :)))

darısı sana inş.... evet bende oyle dusunuyorum ama karar veremedim. yeni esim daha ekledim. söylemek istediğin o sanırım. bu hali daha mı güzel sence.. üst taraflar cıf katlı dolap olucak ama resıme pek ekleyemedım..

KAC METRE KARE
bende yenı mutfak yaptırdım L bıcımı
ben karsı duvarı bos tercıh ederdım

2. resim için dolaplar çok yetersiz bence.. bana böyle bir mutfak asla yetmez.. sana yetecekse bilemem tabi.. mutfağın daha ferah olması benimde hoşuma gidiyo ama daha çok dolap olması her zaman tercihimdir benim

L tipi bir mutfak, üstte de dolaplar olacaksa kesinlikle tercihimdir açıkçası..
Tezgah da büyük olmalı, dolaplar da bol...

L tipi modelde fırın tezgahın yanında, tam boy dolap da duvar dibinde olsa tam süper olur ama bana göre..
İki duvar mutfak kullanışlı olmuyor yaa, halamın mutfağı öyle, bir o duvar bir bu derken başımız dönüyor :37:

canım bende mutfağımı yeni yaptırıyorum.uzun zamandır plan çiziyorum sona yaklaştık sayılır. bana sorarsan L mutfak her zaman için daha kullanışlı ve şık duruyor sol duvara dolap yerine kullanmak istediğin tabloları yerleştirip masayı koyabilirsin karşı taraftada bence üst dolap düşün çünkü mutfakta çok ihtiyaç oluyor.tabi karar senin içine en çok sinen neyse onu kullan canım sağlık ve huzurla ...

Bana ilk resimdeki mutfak daha kullanışlı gözüktü. Bir tek buzdolabını eviyeye daha yakiın bir yere koydurtmanizi öneririm. Ocağin olduğu duvara raflar düşündüğünüzü yazmışsınız. Bence bunu bir kez daha düşünün, o raflar ve üzerine koyduğunuz herşey yapış, yapış yağ olabilir çok kısa zamanda.

Ayrıca, mutfak büyük olduğuna göre bulaşık makinesini de yüksek bir dolaba koydurtabilirsiniz belki. Ben öyle yaptırttım, acaip rahat oluyor (http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...sonunda-mutfagimi-yaptirdim.html#post23861864, 2 ve 3. resimde görebilirsiniz). Benim bulaşık makinesi yerden 60 cm. yüksekten başlıyor, boyum 1.76. Siz kendi boyunuza göre uygun bir yükseklik belirleyebilirsiniz. Hatta ben, işi abartıp su bidonları için de yüksek bir dolap yaptırttım (3. resimde bulaşık makinesinin yanındaki dolap, altta 2 cekmece var, üstündeki kısımda su bidonu duruyor).

Mutfakta ne kadar çok dolap olursa o kadar iyi oluyor bence. Davlumbazlar ne kadar güçlü olursa olsun, yemeklerin yağlı buharları her tarafa yapışabiliyor ve o nedenle de ortada hiç birşey bırakmayıp, herşeyi dolaba koymak en ideali bana kalırsa.

Back
X