berçem iç mimarlık yine sorularla geldim size :)))
kooperatifimiz normalde evin holünü yine fayans yapçaktı ama ben laminant parke istedim ve kabul ettiler.tüm odaları ve holü laminant yapacağız ve birkaç gün içinde laminant parkeleri seçeceğiz.
evin duvarlarının rengini kum beji, kapılarını kırık beyaz renkte düşünüyorum. laminant parkelerin ise orta koyulukta olmasını istiyorum. yani kapı ve duvar açık renkte, yerler orta koyulukta olcak. siz ne dersiniz bu konuda?
-beğendiğim laminant ve kapıların resmini ekledim bakalım sizin fikriniz ne?
-çok camlı olan kapıyı salona, diğer kapıyı ise tüm odalarda kullanmak istiyorum. bu konuda yorumunuz nasıl olur? yani sadece salonun kapısı farklı olsa garip mi durur?
*** şu anki oturduğum evde ve misafirliğe gittiğim bazı evlerde en rahatsız olduğum konu ise WC ve banyoların kapılarının büyüüüüük camlara sahip olması. kapının arkasına askılık yaptırıp,bornoz ve havluları asarak bu durumu telafi ettim ben.
*** mutfağa kapı taktırmamayı düşündüm bir ara. ama kızartma, balık vs yaparken koku evin içine sinmesin diye kapıları kapatıyoruz diye düşündüm. ve bu yüzden kapının yapılmasını uygun gördüm.ne dersiniz?