• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonunda Önerinilerinize İhtiyacım var

ay nasıl buldun banada anlat bende bakayım canım

cnm facebook adresinde buldum berçem iç mimarlığı ve gruba katıldım sonra bilgiler bölümünde internet adresi var hani www ile başlayan ona tıkla internet sayfası açılıyor ve fotolar ve bilgiler orada var..

Bebişimiz hayırlı uğurlu olur inşallah:) Herşey zamanla oluyor merak etmeyin. Grupta fotoğraflarımız yok kişisel profilimize girerseniz aynı isimle görebilirsiniz web adreslerimizde orada bulunmakta.

çok çok tşk ederim bebiş için :emir_bebek: evet daha sonra adresinize girip sitenizi gezdim..ve fotolarada bakma imkanım oldu..tşkler :)

Mutfak dolaplarının rengine karar verdim üst dolaplar beyaz alt dolaplar mürdüm,tezgah siyah çimston olacak büyük ihtimalle ama tezgah ile dolap arasının nasıl olacağına birtürlü karar veremiyorum.Önerilerinizi bekliyorum

berçem iç mimarlık yine sorularla geldim size :)))

kooperatifimiz normalde evin holünü yine fayans yapçaktı ama ben laminant parke istedim ve kabul ettiler.tüm odaları ve holü laminant yapacağız ve birkaç gün içinde laminant parkeleri seçeceğiz.
evin duvarlarının rengini kum beji, kapılarını kırık beyaz renkte düşünüyorum. laminant parkelerin ise orta koyulukta olmasını istiyorum. yani kapı ve duvar açık renkte, yerler orta koyulukta olcak. siz ne dersiniz bu konuda?

-beğendiğim laminant ve kapıların resmini ekledim bakalım sizin fikriniz ne?

-çok camlı olan kapıyı salona, diğer kapıyı ise tüm odalarda kullanmak istiyorum. bu konuda yorumunuz nasıl olur? yani sadece salonun kapısı farklı olsa garip mi durur?

*** şu anki oturduğum evde ve misafirliğe gittiğim bazı evlerde en rahatsız olduğum konu ise WC ve banyoların kapılarının büyüüüüük camlara sahip olması. kapının arkasına askılık yaptırıp,bornoz ve havluları asarak bu durumu telafi ettim ben.

*** mutfağa kapı taktırmamayı düşündüm bir ara. ama kızartma, balık vs yaparken koku evin içine sinmesin diye kapıları kapatıyoruz diye düşündüm. ve bu yüzden kapının yapılmasını uygun gördüm.ne dersiniz?

Her zaman bekleriz efendim sorular olmasa da yazınız:)
Hemen kısa kısa cevaplar vereyim.
Öncelikle parkeleriniz gerçekten çok güzel onlar olduğu gibi kalsın sadece kapı modelleriniz birbirinden alakasız olacağı için benim önerim aynı modelin camlı ve camsızını kullanın mesela yine fotoğraf ekleyemediğim için bizim sitemize girin 3 bloklu kapılar var yani kapının göbek kısmında 3 blok var eğer banyo ve odaysa 3 ü de kapalı oluyor salon ve oturma odalarında o göbeklerde cam oluyor böylelikle farklı farklı modeller kullanmamış olursunuz evinizin şıklığı da tamamlanmış olur.
Mutfak'ta kapı bence çok gerekli değil ben de olmasına rağmen aspiratör işimi görüyor siz nasıl isterseniz öyle yaptırabilirsiniz:)

Her zaman bekleriz efendim sorular olmasa da yazınız:)
Hemen kısa kısa cevaplar vereyim.
Öncelikle parkeleriniz gerçekten çok güzel onlar olduğu gibi kalsın sadece kapı modelleriniz birbirinden alakasız olacağı için benim önerim aynı modelin camlı ve camsızını kullanın mesela yine fotoğraf ekleyemediğim için bizim sitemize girin 3 bloklu kapılar var yani kapının göbek kısmında 3 blok var eğer banyo ve odaysa 3 ü de kapalı oluyor salon ve oturma odalarında o göbeklerde cam oluyor böylelikle farklı farklı modeller kullanmamış olursunuz evinizin şıklığı da tamamlanmış olur.
Mutfak'ta kapı bence çok gerekli değil ben de olmasına rağmen aspiratör işimi görüyor siz nasıl isterseniz öyle yaptırabilirsiniz:)

Teşekkür ediyorum. Sayfanızı inceliycem ;)

cam mozaik yaptırın aynı renk tonların karışımı olarak.

bende cam mozaik istiyorum ama onda renk tonları çok önemli mesela kahve ve siyah beyaz tonlarındaki cam mozaikler harika duruyor ama sanki mor ve tonlarında basit kalabiliyor hangi renkleri mix ettirmeliyizki asil ve şık dursun kendini göstersin?

bende cam mozaik istiyorum ama onda renk tonları çok önemli mesela kahve ve siyah beyaz tonlarındaki cam mozaikler harika duruyor ama sanki mor ve tonlarında basit kalabiliyor hangi renkleri mix ettirmeliyizki asil ve şık dursun kendini göstersin?

Direk mutfağınızı yaptırdığınız yerde aynı tonlarda cam mozaik çeşitleri olması gerek. Mesela ben mutfak önerirken hemen benzer renklerdeki mozaikleri de öneriyorum ve hepsinin birebir aynı renkleri var siz aldığınız yere mutlaka danışınız biz betaş cam mozaik ile çalışıyoruz. Belki ordan bulabilirsiniz.

Direk mutfağınızı yaptırdığınız yerde aynı tonlarda cam mozaik çeşitleri olması gerek. Mesela ben mutfak önerirken hemen benzer renklerdeki mozaikleri de öneriyorum ve hepsinin birebir aynı renkleri var siz aldığınız yere mutlaka danışınız biz betaş cam mozaik ile çalışıyoruz. Belki ordan bulabilirsiniz.

çok teşekürler cevabınıza ben geçenlerde içinde koyu bordonunda olduğu bir cam mozaik beğendim çok asil duruyordu o uygun olurmu acaba?

kusura bakmayın bişey sormak istyorum.benim mutfak üst beyez alt siyah tezgah beyaz aradaki cam mozaik ne renk olsun karar veremidim.damalı istemiyorum.siyah,beyaz yada gri tek renk hangisi olsa acaba yardımcı olursanız sevinirim.bide evye gömmemi olsa acaba.

kusura bakmayın bişey sormak istyorum.benim mutfak üst beyez alt siyah tezgah beyaz aradaki cam mozaik ne renk olsun karar veremidim.damalı istemiyorum.siyah,beyaz yada gri tek renk hangisi olsa acaba yardımcı olursanız sevinirim.bide evye gömmemi olsa acaba.

hayırlı olsun mutfagınız ama gerçekten zor işler bence tezgah siyah cam mozaik olabilir çok şık duruyor ya da gri içerisinde çok az siyah barındıran varaklı yine 5*5 ebatlarında cam mozaikler uygulanabilir

kızlar mutfağımın siparişini verdim. dolaplar parlak beyaz olcak.kapakların kulplarını ise metalik renkte seçtim.dolapların üst kısmının bir bölümü siyah cam olcak. gri-beyaz-füme renklerdeki ara fayans resmini ise önceki sayfalarda eklemiştim zaten
mobilyalar bu şekilde...tezgah işi daha sonraya kaldı. çünkü biliyorsunuz, kooperatif yaptırıyor daireleri. o nedenle her şey sırayla yapılcak. tezgahı da siyah granit düşünüyorum.
bu arada çekmeceler, stopper.li.

şimdilik benden haberler bu kadar...bittiği zaman eklicem fotoları

Son düzenleme:
kızlar mutfak dolaplarım monte edildi nihayet :))
1 hafta içinde tezgah konusu da halloluyor Allahın izniyle.biter bitmez foto.larını çekip eklicem buraya. evimize mayıs ayında taşıncaz daha. o zamana kadar mutfak masası-halı ve perde işini de halletmem gerek. ama hiç hesapta olmayan o kadar çok masraf çıktı ki... bebek de yolda kısmetse... masraflar üst üste geldi. bakalım nasıl üstesinden gelcez?

İşte mutfağım kızlar...Zamanla evi yerleştirdikçe daha güzel olacağını umuyorum. Evimiz hala bitmedi, o yüzden şimdilik bu kadar

Eklentiler

• $photo-0006.webp
    $photo-0006.webp
    17 KB · Görüntüleme: 166
  • $photo-0003.webp
    $photo-0003.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 164
Back
X