• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonunda Önerinilerinize İhtiyacım var

mutfagın ölçüleri şu anda yanımda yok.Bizim mutfak oturma odasıyla birleşik açık mutfak olacak dolap kapaklarını ben yukarıya dogru açılan kare kapaklardan istiyordum ama sanırım çok az kapak çıkar bu durumda yana açılanlar köşeleride kullanmak için daha fonksiyonel,oturma kısmını laminant, mutfak kısmını granitmi yoksa tamamını laminantmı döşetsek daha iyi olur?birde elinizde açık mutfak fotoları varsa koyabilirmisiniz.teşekürler

Yukarıya açılan kapaklarda bazı yerlerde fonksiyonel çözümler sağlayabiliyor. Bunun için mutfağınızın konumunu ve planını görmek gerek. Laminant konusunda ise yıllarca dayanacak kaliteli bir çözüm arıyorsanız granit derim en azından iki renk yaparak farklılık sağlayabilirsiniz çok şık desenleri olabiliyor. Açık mutfak fotolarım var fakat ben yeni üye olduğum için link ekleyemiyorum, özel mesajlara cevap veremiyorum ve haliyle fotoğrafta ekleyemiyorum. Aslında elimde herkesin işine yarayacak dekoratif çözüm önerileri ve bilgileri var ama paylaşamıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama facebookta berçem iç mimarlık ismiyle bir mimari paylaşım platformumuz var ordan da gün içerisinde boş olduğum zamanlarda resimler ekleyerek paylaşım yapıyorum.

mutfak planını ekliyemiyorum ama şöyle anlatayım kapıdan girince sol taraf 2,60 cm karşı duvar 3,70 sağ tarafta balkon var buzdolabını sağa koyduktan sonra sürgülü cam kapıyla balkona çıkılacak burasının uzunluğu 2,20 cm,iç tarafta 1,50 cm burasına köşe oturma grubu konacak.Bilmiyorum anlatabildimmi?lütfen yardımcı olun en fonksiyonel şekilde nasıl konumlandırabilirim bu arada kiler dolabıda olsun istiyorum

Evet anladım burada uygulanacak en fonksiyonel çözüm sizinde bahsettiğiniz gibi L mutfak yerleşimi olacaktır. Aslında ada mutfak yerleşimi de gidebilir ama ister misiniz bilmiyorum. Her tarafı granit yapmanız bence daha estetik görünecektir Kiler dolabı mutfağınızın en köşe kısmında olabilir boydan olmasa bile yarım olarak konumlandırılabilir. Sizin için bir kaç model eklemeye çalışacağım.

5.jpg
[/url][/IMG]

çok hoş olmuş güle güle kullan cnm,bende ilerde yenileyince kırmızı heves ediyorum inşallah o günleri görürüm.

Yukarıya açılan kapaklarda bazı yerlerde fonksiyonel çözümler sağlayabiliyor. Bunun için mutfağınızın konumunu ve planını görmek gerek. Laminant konusunda ise yıllarca dayanacak kaliteli bir çözüm arıyorsanız granit derim en azından iki renk yaparak farklılık sağlayabilirsiniz çok şık desenleri olabiliyor. Açık mutfak fotolarım var fakat ben yeni üye olduğum için link ekleyemiyorum, özel mesajlara cevap veremiyorum ve haliyle fotoğrafta ekleyemiyorum. Aslında elimde herkesin işine yarayacak dekoratif çözüm önerileri ve bilgileri var ama paylaşamıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama facebookta berçem iç mimarlık ismiyle bir mimari paylaşım platformumuz var ordan da gün içerisinde boş olduğum zamanlarda resimler ekleyerek paylaşım yapıyorum.

verdiğiniz bilgiler için çook sağolun valla hemen bir dosya açıp mutfak hakkındaki önerilerinizi kayıt ettim.aslında bende kısa sürede eve biraz tadilat yapıp mutfak ve wc,banyo yenileyecektim ama hamile olduğumu öğrenince mecbur erteledik ,ama Allah nasip ederse bebekten sonra maddiyatı toparlayıp ilk bunları halledeceğiz , o uyüzden çok ilgimi çekti yazılarınız..birde ben bu facebook adresinizi araştırdım katıldım gruba sanırım berçem ahşap ve iç mimarlık yazıyor değil mi? gruba katıldım fakat hiç resim göremedim CADIARZU yanlış adresmi buldum acep ?

Merhaba yeni başlık açmak istemedim bizde mutfak yaptıracağız ama kafam çok karıştı;dolapların heryeri mdf üzerine mebran,lake,hıgglos, PVC veya akrilik kaplamamı olsa ya da üst dolaplar suntalam alt dolapta sadece mdf gövde kullanılsa üzerine saydığım kaplamalardan hangisi daha iyi olur birde yaptıranlar altını bazalı bazasız nasıl tercih ettiniz?

ben altınıı bazalı yaptrıdımm siyaff bazaa
amaa üst katta taç yokkk

çok teşekür ederim hızır gibi yetiştiniz mutfagımız L şeklinde olacak orta büyüklükte 3.000-4.000.- TL civarı bütçe ayırmayı planlıyoruz üst dolapları beyaz yada kırık beyaz alt dolapları mürdüm düşünüyoruz.Aliminyum bazayıda sorar varsa model görürüm.Tezgah konusundada size danışayım siyah çimston istiyorum ama

bence süper olur anlattığınız model

kızlar dün ankastrelerim takıldı ayrıca evye falan

pazar günü evime taşınıyorum

ama halı olayını hala halletmedim

mutfak ve giriş ve koridora ne yapıca nasıl bişi seçmeliyim bilemiyorum

hem kir götürmeli (malum 3 çocuk var )

hemde şık durmalı

öneriniz varsa söyleyebilirmisiniz

ankestre ne marka aldın canımmm ve fiyatı ne kadar tuttu
ben bir tekk evyemii beğenmedimm ona çok pişmanımm
geri kalan güzel olduuu

ankestre ne marka aldın canımmm ve fiyatı ne kadar tuttu
ben bir tekk evyemii beğenmedimm ona çok pişmanımm
geri kalan güzel olduuu

canım arçelik marka

fırın+ocak+davlumbaz+bulaşıkmakinası
3.150 tuttu yanlız ocak cam elektrikli
evye konusunda çok kafana takma onunda artıları var kullandıkça daha alışırsın

benide satıcı az daha kandırıyodu hatta kandırdı şimdi siyah granit evyeler çıkmış oldukçada pahalı adam işte bunlar çok güzel evim olsa hiç düşünmeden bundan takardım vs. anlattı bizde aldık arabanın bagajına koyduk ama içimde acabalar kaldı
ertesi gün geri gönderdim

Son düzenleme:
verdiğiniz bilgiler için çook sağolun valla hemen bir dosya açıp mutfak hakkındaki önerilerinizi kayıt ettim.aslında bende kısa sürede eve biraz tadilat yapıp mutfak ve wc,banyo yenileyecektim ama hamile olduğumu öğrenince mecbur erteledik ,ama Allah nasip ederse bebekten sonra maddiyatı toparlayıp ilk bunları halledeceğiz , o uyüzden çok ilgimi çekti yazılarınız..birde ben bu facebook adresinizi araştırdım katıldım gruba sanırım berçem ahşap ve iç mimarlık yazıyor değil mi? gruba katıldım fakat hiç resim göremedim CADIARZU yanlış adresmi buldum acep ?

Bebişimiz hayırlı uğurlu olur inşallah:) Herşey zamanla oluyor merak etmeyin. Grupta fotoğraflarımız yok kişisel profilimize girerseniz aynı isimle görebilirsiniz web adreslerimizde orada bulunmakta.

berçem iç mimarlık yine sorularla geldim size :)))

kooperatifimiz normalde evin holünü yine fayans yapçaktı ama ben laminant parke istedim ve kabul ettiler.tüm odaları ve holü laminant yapacağız ve birkaç gün içinde laminant parkeleri seçeceğiz.
evin duvarlarının rengini kum beji, kapılarını kırık beyaz renkte düşünüyorum. laminant parkelerin ise orta koyulukta olmasını istiyorum. yani kapı ve duvar açık renkte, yerler orta koyulukta olcak. siz ne dersiniz bu konuda?

-beğendiğim laminant ve kapıların resmini ekledim bakalım sizin fikriniz ne?

-çok camlı olan kapıyı salona, diğer kapıyı ise tüm odalarda kullanmak istiyorum. bu konuda yorumunuz nasıl olur? yani sadece salonun kapısı farklı olsa garip mi durur?

*** şu anki oturduğum evde ve misafirliğe gittiğim bazı evlerde en rahatsız olduğum konu ise WC ve banyoların kapılarının büyüüüüük camlara sahip olması. kapının arkasına askılık yaptırıp,bornoz ve havluları asarak bu durumu telafi ettim ben.

*** mutfağa kapı taktırmamayı düşündüm bir ara. ama kızartma, balık vs yaparken koku evin içine sinmesin diye kapıları kapatıyoruz diye düşündüm. ve bu yüzden kapının yapılmasını uygun gördüm.ne dersiniz?

Eklentiler

• $Harmony-Floor-6.webp
    $Harmony-Floor-6.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $kapilar_0.webp
    $kapilar_0.webp
    2 KB · Görüntüleme: 73
  • $kapilar1.webp
    $kapilar1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
canım arçelik marka

fırın+ocak+davlumbaz+bulaşıkmakinası
3.150 tuttu yanlız ocak cam elektrikli
evye konusunda çok kafana takma onunda artıları var kullandıkça daha alışırsın

benide satıcı az daha kandırıyodu hatta kandırdı şimdi siyah granit evyeler çıkmış oldukçada pahalı adam işte bunlar çok güzel evim olsa hiç düşünmeden bundan takardım vs. anlattı bizde aldık arabanın bagajına koyduk ama içimde acabalar kaldı
ertesi gün geri gönderdim
Canım yavaş yavaş alışmaya başlıyoruım evyeye
tek sorun o bende satennn
su izi oluyoo birde hanii kenarlarda su birkintisii kalıyoo yaa onuu temizlemek uzun sürüyoo
seninki güzel olmuşşş oh hemen sil tezgahı misler gibii su kalıntııı olmıyacakk
ben tezgahı sil kurulaaa bayağıı oyalanıyorummm
bende ankestere olarak ıcf aldım
cam olanlardan bir gözüü elektriklii ve siyah serisii
mikrodalga dahil 1 buçuk tuttu bizimmm
mecbur böyle almak zorunda kaldımmm mutfak 5 milyar tuttu bide diğerlerine okadar verecek paramm kalmadıı
birde tavana ışıklandırmalarrr avizeler alıncaaa bayağı masraf olduu
yerde parke olacakkk
tam işler bitince resim koymaya çalışacağımm kısmetseee

sıra geldii canımm bunlarıı nasıl temizleyeceğizz
senden tüyolar bekliyorumm
hangi deterjan ve bezii alacağızz nasıll sileceğizz
iz kalıyoo cam oacaktaa
2 gündür kullanmaya başladımm

Çok teşekür ederim İnşallah güzel olur sizinde mutfağınız İnşallah içinize siner güle güle kullanırsınz

görenler beğenmeye başladıı
eksikler tamamlşandıkçaa benimde hoşuma gitti gibii
tam bitsin işler resim koymaya çalışacağımm
ama parke işi var dahaa
ev dağınık halde şuann
doğumuma az kaldı artıkk bitsinnnnnnnnnnnnn işlerim istiyorumm çok yoruldumm

berçem iç mimarlık yine sorularla geldim size :)))

kooperatifimiz normalde evin holünü yine fayans yapçaktı ama ben laminant parke istedim ve kabul ettiler.tüm odaları ve holü laminant yapacağız ve birkaç gün içinde laminant parkeleri seçeceğiz.
evin duvarlarının rengini kum beji, kapılarını kırık beyaz renkte düşünüyorum. laminant parkelerin ise orta koyulukta olmasını istiyorum. yani kapı ve duvar açık renkte, yerler orta koyulukta olcak. siz ne dersiniz bu konuda?

-beğendiğim laminant ve kapıların resmini ekledim bakalım sizin fikriniz ne?

-çok camlı olan kapıyı salona, diğer kapıyı ise tüm odalarda kullanmak istiyorum. bu konuda yorumunuz nasıl olur? yani sadece salonun kapısı farklı olsa garip mi durur?

*** şu anki oturduğum evde ve misafirliğe gittiğim bazı evlerde en rahatsız olduğum konu ise WC ve banyoların kapılarının büyüüüüük camlara sahip olması. kapının arkasına askılık yaptırıp,bornoz ve havluları asarak bu durumu telafi ettim ben.

*** mutfağa kapı taktırmamayı düşündüm bir ara. ama kızartma, balık vs yaparken koku evin içine sinmesin diye kapıları kapatıyoruz diye düşündüm. ve bu yüzden kapının yapılmasını uygun gördüm.ne dersiniz?

canım kapılar güzell
parkelrde benimm bunun daha koyusu olduuu
onuu eşimm benii göürmeden seçtii bana kalsa açık seçerdimm
koyuu renk gözümüü yoruyooo

karabiber

kesinlikle microfiber bez kullan ama gerçeklerinden

günlük temizlikte ben mr.muscle hastasım fıs fıs yapıyorum her yer mis gibi

ilk temizlikte aşırı bi deterjan kullanmadım ılık suya azıcık domestos

bu gün nette son giriyorum şuan ev toplu yarın yeni evime gidiyorum tekrar nett ne zaman bağlanır bilemiyorum

rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Back
X