• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonunda Önerinilerinize İhtiyacım var

dark çok güzel güle güle kullan ben de şimdiden nasıl yaptırsam diye düşüneye başladım ev alacağız içini kendimiz yaptıracağız bakalım artık

merhaba kızlar size danışmak istediğim bir konu var.şu an evimiz inşaat halinde ve büyük bir ihtimal hafta sonuna kadar mutfağımız takılacak.dolapların rengi alt taraf abanoz üst dolaplar ise beyaz olacak.parlak kapaklardan.tezgahımızda büyük bir ihtimal granit olacak.(çimston olur mu bilmiyorum).sorum şu ki sizce tezgah renki ve ara bordür ne renk olmalı ara bordür modeli olarak ne hoş durur.düşünceleriniz benim için çok önemli.:34:(gerçi epeydir uğrayan yok ama :1:)

merhaba kızlar size danışmak istediğim bir konu var.şu an evimiz inşaat halinde ve büyük bir ihtimal hafta sonuna kadar mutfağımız takılacak.dolapların rengi alt taraf abanoz üst dolaplar ise beyaz olacak.parlak kapaklardan.tezgahımızda büyük bir ihtimal granit olacak.(çimston olur mu bilmiyorum).sorum şu ki sizce tezgah renki ve ara bordür ne renk olmalı ara bordür modeli olarak ne hoş durur.düşünceleriniz benim için çok önemli.:34:(gerçi epeydir uğrayan yok ama :1:)

tezgahının rengini bilmiyorum ama bunları önerebilirim

Eklentiler

• $7x25_mito_bej_bordür_55006351.webp
    $7x25_mito_bej_bordür_55006351.webp
    13 KB · Görüntüleme: 62
  • $xnature_t2.webp
    $xnature_t2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 66
tezgahının rengini bilmiyorum ama bunları önerebilirim

tavsiyen için çok sağol canım.önerilerini beğendim.bakalım mütahitin yaptıracağı yerde neler var.sanırım tezgahı beyaza yakın yaptıracağım.o şekilde olursa 2. önerin renk ve model olarak daha çok uyar gibi geldi bana.

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzesi. evimize taşındık, kızımız da 35 gün önce dünyaya geldi... sen de yeni mutfağını güzel günlerde kullan. umarım istediğin gibi olur

canım minik kızını, allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah.sağlıklı sıhhatli günlerde inşallah.benimde oğlum, 12 gün önce 1 yaşını doldurdu.alaha şükürler olsun ki güzel allahım bu eşsiz duyguyu, bize nasip etti.isteyen herkese de nasip etsin inşallah.bizimde 2 aya kadar evimiz bitecek inşallah.canım müsait olduğun bir zamanda, mutfağının son halini çekip koyabilir misin?

Back
X