Mutfak böcekleri

[QUOTE="denizmahiribo, post: 41052541, member: 624557"Kasın bıldgın ıpın uzerınde dolu yanı evde olsaydm cekıp atardım ne buluyolarkı acaba orda
yerde fılan olanları anlıyorumda ıpın ustu cok garıp
Dikkat edin çamaşırlarınıza geçer de sonra ısırırlar. Kaşın dur sonra :KK43:[/QUOTE]
gecen halıları serdım oyle gordum ondan sonrada yastık kılıflarını serdım
camasırları ıcerıye serıyorum gunes alan bos bır odam var

Turk kahvesin tezgaha koydum tezgaha gelen yok. Gece baktim yerde eziniyorlar. Sebebinide bulduk. Bizim tzgahin arkasindan su siziyor sanirim suya geldiler. Salatalik kabugu da koydum yerlere. Bakalim aksam ilaclicaz. Misagir gelcek birde of.

Ağlıcam sinirimden, kafayı yemek üzereyim. bir kaç gündür bir şey yoktu evde az önce yine gördüm bir sürü sinirimden gözlerim kör oldu, böcek ilacını boca ettim her yana.. offfff

Geçmezler.Hamamböceği yavrusu onlar bizde de var ve çok hızlı hareket ederler.Bizim mutfağımızda ve banyomuzda var banyoda tek tük.Demek ki giderlerden geliyorlar.Valla biz daha yeni eve bir eve taşınacağız umarim orada yoktur.Bence bireysel ilaçlamada iş yaramaz apartmani ilaclatmak lazim.Bizim tabaklarin falan oldugu bardaklarin olduu dolaplarda var bence siz komple tezgaha indirip oralari ilaçlayin

X