• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağımzııı yeniledikk:)

bkti2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
239
21
48
Manisa
..........................................

Eklentiler

• $SAM_5913.webp
    $SAM_5913.webp
    37 KB · Görüntüleme: 225
  • $SAM_5930 (800x600).webp
    $SAM_5930 (800x600).webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 215
  • $SAM_5928.webp
    $SAM_5928.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 237
  • $SAM_5912.webp
    $SAM_5912.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 212
  • $SAM_5916.webp
    $SAM_5916.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 220
  • $SAM_5922.webp
    $SAM_5922.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleme:
teknik olarak güzel olmuş beceriklisiniz vesselam... ama kumaşı beğenmedim ben tarzım değil bu tip renkler...ben olsaydım daha soft bi kumaş seçerdim.... ayrıyeten boyadığınız kısımları beyaza boyasaydınız daha şık olurmuş bence....birde perde ile sandalyelerin aynı kumaş olması olmamış bence...zevk sizin tabi ama bana hitap etmedi...teknik olarak güzel ama elinize sağlık.... :46::46::46::46::46::46:

tekniği beğendiğin için sağol.evde yapılan boyayla bordoyu beyazla kapatmak mümkün değil o yüzden koyu renk seçtik.dediğin gibi zevk bize ait ve biz çok beğendik:)gören herkeste öyle:)softluktan uzak ama bize uygun:)eleştirebileceğin başka kısımlar da çıkabilir belki ama hoşumuza gitti bizim ya:)yorumun için çok teşekkür ederim yine de:)

Son düzenleme:
Eskisinden daha iç açıcı olduğu kesin. Bence perde daha sade olabilirdi. Bir de mutfak fayanslarınız yüzünden pek iyi gözükmüyor. Daha renksiz fayanslarda daha iyi gözükürdü. Yoksa gözüktüğünden daha iyi yani :)

malesef kiracıyız mutfak fayanslarını biz seçmedik canım ya:( ev sahibimiz sağolsun ev yeşil başka renkte yaptırmıyo:))teşekkür ederim yorumun için

canım bence gayet iyi olmuş renkli renkli ben beğendim. kumaşları nerden aldığını soracaktım sanki ben o kumaşı ikeada gördüm gibi geldi.

10 numero olmuş güle güle kullanın bide masaya o sandalyenin maviinden runner yapıp kenarınada kullandıgınız desenliden serit gecersen daha bir güzel olur zannımca tatlım:)

Son düzenleme:
çoooook teşekkür ederiiiim:)daha tamamlanmış hali değil bu önerilerini de dikkate alacağım;)

çok güzel olmuş yeni haliyle.benimde mutfak sandalyelerim eskiydi ama ben yeni evliyim bi yakınımızdan almıştık onları. tabi insan içine çıkıcak halleri yoktu.bakırköy pazarından döşemelik kumaş aldık çok cuzi bi miktara ve basit bir zımba makinası aldık. onlarla çok kolay bi şekilde döşemelerini değiştirmiş olduk ve eskiyle yeni hali arasında uçurular var. ve öyle acemi işi gibide durmuyo hiç.

evet biz de geçici olarak almıştık masayı görev yaptığımız yerde daha iyisi yoktu daha doğrusu:)ama böyle olunca hem kedimiz güzel vakit geçirdik hem de içimize çok sinen bi şey oldu:)sizin de ellerinize sağlık eminim çok güzel olmuştur ne de olsa el emeğiniz var içinde;)

bazen sandalyelerin karşısına geçip bakıp bakıp mutlu oluyorum:) kısıtlı imkanlarla güzel bişeyler ortaya çıkarmak, başarmak insana kendini özel hissettiriyor:)

emeğinize sağlık güzel ve enteresan olmuş.yalnız kusura bakmayın yeri değil ama çevremde hiç görmediğim için fikir almak istedim buzdolabınız hotpoint galiba memnun musunuz?

İşteee beceriiii, yaratıcılıkk
Ellerinizee sağlık valla
Çok goş olmuşşş
Sadece kumaşı beğenmedimm:)

emeğinize sağlık güzel ve enteresan olmuş.yalnız kusura bakmayın yeri değil ama çevremde hiç görmediğim için fikir almak istedim buzdolabınız hotpoint galiba memnun musunuz?

teşekkür ederiiiim.evet hotpoint quadrio serisi.ben çok memnunum valla çok seviyorum buzdolabımı:)bi kaç kez bozulduğunu düşündürmesi dışında bir sorun yaşamadık.ki zaten o da sorun değilmiş içine sıcaklardan dolayı hava akışı çok olunca makine kendini korumaya alıyomuş:)düzeldi tekrar.

Cook guzel olmus :) Cok cok begendim, hem renkleri hem de desenleriyle ve ayni performansi arkadaki sehpa ve masada da bekliyorum sizden :) Mavi boyanin adini ve ne boyasi oldugunu da ogrenebilirsem cok memnun olurum. Ellerinize saglik.

Back
X