Mutfagimin yeni renginde kararsizim

Aresya

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
513
9
296
kızlar merhaba!yeni evimizin mutfağını değiştiricem..ama renk konusunda çok kararsızım..aslında evimin geneli kahve ve krem tonlarında..mutfakta genele uygun istediğim için aslında kafamda bi kaç renk var ama hangisi olmalı karar veremedim...sırf parlak krem yaptırıp arasını kahve mi yapsam,abanoz kremmi yapsam acaba.abanoz sonradan sıkılırım die düşünüyorum ama baktığımda da güzel duruyo..çok aklım karıştı. bi kaç model var foto yüklücektim ama site calışmıyodu.bi,ara ekliycem..lütfen fikir verin!!resimli önerileriniz olursa sevinirim!!!herkese sevgiler!

seni çok iyi anlıyorum bende değiştiriyorum mutfagmı abonoz krem çok hoş bence benim kırmızı takıntım olmasa abonoz yaptırırdım

seni çok iyi anlıyorum bende değiştiriyorum mutfagmı abonoz krem çok hoş bence benim kırmızı takıntım olmasa abonoz yaptırırdım

çok kararsızım abanoz krem mi yoksa sadece kremmi yaptırsam..canım kırmızıda güzel hele beyaz ile kombinlenince ama benim evimin geneline uymaz ..ben olabildiğine sade ve modern olsun istiyorum..tekrar resim yüklemiyi deniim..bakalım olcakmı?kızlar bide abanozun hangisi güzel sizce açıgı mı koyusu mu?fikrin için tesk ederim eylülcüm!

umarım yüklenmiştir..abanoz kremi biliyoruz .yukkardaki resimlerdeki mutfaklarda çok hoşuma gitti bu üçü araasında çok kararsızım kızlar lütfen fikir verin!!!

Son düzenleme:
resimdeki koyu ton abanoz canım kremle abanoz bende koyu renk yaptırcaktım ama arkadasım önermedı koyu renkte lekeler daha bellı olur dedı
parlak bir renk

resimdeki koyu ton abanoz canım kremle abanoz bende koyu renk yaptırcaktım ama arkadasım önermedı koyu renkte lekeler daha bellı olur dedı
parlak bir renk Eki Görüntüle 225533

bende şimdi baktım abanozun bu tonları daha hüoş duruyomuş gercekten koyusu çok kapatıyo gibi geldi..bakınca googleden...güle güle kullan canım çok güzel..

kızlar mutfak dolapları arsına fayans yerine cam konulması çok çık oluyor sizce?

kesinlikle beninki biraz karambolşe geldi fayansını dqha güel yaptırdıgında daha şık olacaktır ki bende degıstıreceğim yapım asamasında oldugu için ben değişikligi sonradan yapıcam ::)

Kızlar düz krem kahverengi çimstone ve kremli kahveli cam seramik seçtim bakalım ayın ortasında tamamlanacak resim ceker eklerim. Işh. Güzel olur!!

güle güle kulan canım bende zetinle beyaz seçtim altlar zeytin üstler parlak beyaz karşı duvarın dolaplarda beyaz olucak.bencede cam koydur daha güzel duruyor fayanstan ben öyle yaptırmayı düşünüyorum. burdaki gibi çok hoşuma gitti mozaikleri.

Son düzenleme:
canım şuan bizim ev inşaat halinde.mütahit mutfak dolaplarını abanoz krem yaptırıyordu.parlak olanlarından ki bende son ana kadar abanoz krem olur demiştim.ama çok kişi abanoz beyaz daha güzel duruyor dedi.bende son anda caydım.abanoz beyaz yaptırıyorum.ama bende ara bordür ve tezgahının ne renk olacağına karar veremedim.tezgah büyük ihtimalle granit olacak(çimstone olur mu bilmiyorum).ben de sana abanoz beyazı önerebilirim

tatlım benim krem dediğim çok açık sedefli beyz gibi..zeytinle çok güzel oluyo kombimlenince..arasına cam koydurmayı düşündüm aynı seyimi söylüyoruz bilmiyorum camcılar yapıyormuş hatta arastırdım iki kat cam konulup duvara silikonla yapıştılıypomuş bazen silikonların koyulduğu yerler nokta halinde belli oluyormuş bu yüzden vazgectim ondan bende senin eklediğin resimdeki ki parlak yüzeyli cam seramiklerden aldım..çimstonu calderamıydı neydi acı kahve renginde böyle içinde cam kırığı var gibi duruyo hatta granitte galaxy siyahın kahverengi gibi diyebilirim..dolaplarım tek renk yaptırıyorum tezgah dediğim gibi dolap arası da kahveli kremli bakalım nasıl olcak...işh. güzel olur!eklediğin resim çok hoş.işh. istediğin gibi olur hersey tatlım!

evet canım bencede abanoz beyazla çok iddialı ve güzel duruyo ben beyaz kullanmak istemediğim için abanozu secemedim bu yüzden tek renk tercih ettim..aksesuarlar kahveli olur kuvvetli ihtimal..ayyy okudukça aklım karışıyo herseyi sectim artık dönüşü yok işh. güzel olur!!!bence tezgahını da beyaz yap çok şık olur!benim on beşinde bitcek ayın sonunda taşınırım en kısa zamanda da eklerim foto işh'buarada perdelerimide zebra sor yaptırıyorum çok modern duruyo aklınızda olsun!

hersey güzel çok güzel olsun hepimizin olsun sağlıkla,hepnize sevgiler kızlar!

Kızlar düz krem kahverengi çimstone ve kremli kahveli cam seramik seçtim bakalım ayın ortasında tamamlanacak resim ceker eklerim. Işh. Güzel olur!!

cam seramik nasıl oluyor?ben görmedim benim mutfak yapım aşamasında bu arada evin içinde inşaat çok berbat bişey bende mebran alt bordo üst beyaza karar verdim ara taşları almadım daha haftaya bakacam am merak ettim cam seramik birde fiyatı nasıl?

evet canım haklısın okudukca insanın aklı çok karışıyor.aa, böyle de güzel olur aslında diyorsun, karar vermekte zorlanıyorsun.aynı durum bende de var.birşeye karar veriyorum ama diğer tercih etmediğim olsaydı, daha mı iyi olurdu acaba diyorum.gerçekten çok zor bir durummuş.neyse canım senin az kalmış allahın izni ile taşında daha sonra fotolarını koyarsın.bende mutfağa zebra storlardan düşünüyorum, bakalım nasıl olacak.

alt dolaplar cappucino, üstleri krem düşünün bir de bence
tezgah arasını cam mozik yapabilirsiniz çanakkale seramikten bir örnek;

Son düzenleme:

canım ben kapak beğenmeye gittiğimde bordo ve beyaz kurulu bi mutfak vardı çok modern di eminim seninkide öyle olur!cam seramiğin fiyat aralığı çok geniş aslında ama toptancıdan alırsan daha ucuza malolur.ben mesala internettten arastırmıştım beğendiğim 240 lira falandı toptancıdan aldım 95 dedi 85 e bıraktı üç paket yeter dediler toplamda yani 255 e geldi...araştırmanı tavsiye ederim!

kızlar evime en somunda tasındım mutfagımda en sonunda bıttı ama perdelerimin rengini yanlış sipariş verdikleri için farklı renk geldi bayramdan sonra değişterecekler ozman foto cekip ekliycem!!!bu arada herkese ii bayramlar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…