tatlım benim krem dediğim çok açık sedefli beyz gibi..zeytinle çok güzel oluyo kombimlenince..arasına cam koydurmayı düşündüm aynı seyimi söylüyoruz bilmiyorum camcılar yapıyormuş hatta arastırdım iki kat cam konulup duvara silikonla yapıştılıypomuş bazen silikonların koyulduğu yerler nokta halinde belli oluyormuş bu yüzden vazgectim ondan bende senin eklediğin resimdeki ki parlak yüzeyli cam seramiklerden aldım..çimstonu calderamıydı neydi acı kahve renginde böyle içinde cam kırığı var gibi duruyo hatta granitte galaxy siyahın kahverengi gibi diyebilirim..dolaplarım tek renk yaptırıyorum tezgah dediğim gibi dolap arası da kahveli kremli bakalım nasıl olcak...işh. güzel olur!eklediğin resim çok hoş.işh. istediğin gibi olur hersey tatlım!
evet canım bencede abanoz beyazla çok iddialı ve güzel duruyo ben beyaz kullanmak istemediğim için abanozu secemedim bu yüzden tek renk tercih ettim..aksesuarlar kahveli olur kuvvetli ihtimal..ayyy okudukça aklım karışıyo herseyi sectim artık dönüşü yok işh. güzel olur!!!

bence tezgahını da beyaz yap çok şık olur!benim on beşinde bitcek ayın sonunda taşınırım en kısa zamanda da eklerim foto işh'buarada perdelerimide zebra sor yaptırıyorum çok modern duruyo aklınızda olsun!
hersey güzel çok güzel olsun hepimizin olsun sağlıkla,hepnize sevgiler kızlar!