Mutfak Dekorasyonu mutfağımın dolapları için yardım.....

teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam ama yinede hertarafa bakıp fiyat alayım ben

sizin kullandığınız masa neme sıcağa maruz kalmıyordur arkadaşım
mutfak ortamı olarak düşünmek zorundasınız, suyla da silinecek deterjanla da, ısıya da maruz kalacak sıcağa da... 1-2 liraya carrefour'un kendi üretimi yapışkanlı kağıtlar var ama yapışkanı yapışkan değil, yapıştırdığınız zaman alttaki zemin görünüyor vs ısıyı nemi gördü mü iki günde atar hem astarı yüzünden pahalıya gelir hem sinir bozukluğu olur onca emekle güzelleştirilen mutfak gidince

ayrıca ısıyı gördüğünde kimyasal bir şey yayıp yaymayacağını hesaba katmak gerek

"ucuz kullanacak kadar zengin değilim" demek lazım böyle şeylerde, evladiyelik olması önemli onun için de en kalitelisi ve dayanıklısı hangisiyse onu seçmek gerek, evet sudan ucuz olmaz belki ama sağlıklı ve dayanıklı olur hiç olmazsa

bu konuda kesilikle hak veriyorum çünkü benim küçük çocuğum var ve biz sürekli mutfaktayız sağlıklı olmasıda benim için önemli bu kkdan o kadar çok ve güzel şeyler öğrendimki

bu konuda kesilikle hak veriyorum çünkü benim küçük çocuğum var ve biz sürekli mutfaktayız sağlıklı olmasıda benim için önemli bu kkdan o kadar çok ve güzel şeyler öğrendimki

hepimiz hergün bir şeyler öğreniyoruz, besleniyoruz, şükrediyoruz, küfrediyoruz hakikaten iyi geliyor burası bana da :13:

aradaki bir mesajında kimsenin beni cahil sanmasını istemem demişsin... böyle bir hassasiyete gerek yok ki arkadaşım hepimiz her konuyu bilemeyiz ki öğrenmeye çaba gösterildiği müddetçe kimsenin kınayabileceğini düşünmüyorum

Son düzenleme:

canım o lafım gideceği yere gitti sana değildi yani o kişide bence anladı ve çıktı topikteen

canım o lafım gideceği yere gitti sana değildi yani o kişide bence anladı ve çıktı topikteen

tesadüfen açılmış mutfak yenileme topiğinden anladım zaten görmediyseniz diye bakmaya girmiştim de
ben bayılırım da eski yenilemeye! aksesuvar değil ama ev yenilemekten bahsediyorum sizin konuyu görünce heyecan yaptım

canım yanlış anlama ama ne demek istedin anlayamadım bu sözlerinle

ayni durumdayiz canim bizde kendi yagimizla kavruldugumuz icin mutfaga yeni sira geldi tek maasla zor ama her gun sinirlenerek mutfagi salonu kafaya takmakla kendimizi hasta ediyoruz.en iyisi bir defa goz yumup yaptirmak sonra borc nasil olsa odenir:)

canım yanlış anlama ama ne demek istedin anlayamadım bu sözlerinle

şimdi baştan alayım o zaman :44:
ben ev içi yenileme işlerine bayılırım onun için zaten konunu okudum yorum yaptım
o arada aşağıda yeni açılan konularda tesadüfen bir başkasının mutfak yenileme konusunu gördüm, senin dikkati çekmediyse okuyup haber vereyim diye girdim, ki sen de zaten görmüşsün ve oradaki mesajlaşmalarda "beni cahil sanmayın" sözünü kime söylediğini, niye söylediğini açıklamışsın. onu okuduğum için biliyorum yani o lafın kime olduğunu

demek istemiştim :87:

anladım canımm açıklman içinde sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…