Mutfak Dekorasyonu mutfağımın dolapları için yardım.....

derfat

evli,mutlu,çocuklu.......
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
6.545
7
158
39
Ankara
arkaadaslar benim mutfağımın dolapları mütahaitin yaptığı dolaplar rengi iç kısmı sarıya dönük bi renk kenarları ise koyu kahve duvarlarımın fayansı açık mavii yerlerimin fayansı ise açık kahve ama eşimde bende hiç beğenmiyoruz dün mutfağıma halı aldım yanar dönerli gri beyaz ve siyahta var içinde biz şimdi dolapta yaptıramayız fayanslarıda değiştiremeyiz ama dolaplarımı siyah beyaza boyamak yada kaplamak istiyorummm sizlerdende fikir istiyorumm neler yapabilirim baska ha bide dolapların iç kısmı sarıya dönük dedim ya beyaza boyasak tutarmı ..

nasıl yanii boyanan dolaplar varmı hala eşim imalatını yapıyor hiç duymadım boyandığını eskiden vardı ama .:26:

nasıl yanii boyanan dolaplar varmı hala eşim imalatını yapıyor hiç duymadım boyandığını eskiden vardı ama .:26:

ben duymuştum ama bilmiyorumm ama dolaplarım çok kötü kendisini değiştiremeyceğim için rengini değiştirmye çalışıyorum amanasıl yapabilirim

dolapların kendinden cilalı ise boya tutmaz ama şunu tavsiye ederim sadece kapakları değiştirebilirsin fazla masraflı olmaz
eskiden ham suntalar boyanırdı mutfak dolapları öyle olurdu senin dolaplar öylemi merak ettim resim yokmu görseydim

Son düzenleme:

yok resim çekmedim

kapaklarını değiştirebilirsin bazen eşim yapıyor öyle sadece kapak değiştirip yeni mutfak gibi görüntüsü oluyor

kapaklarını değiştirebilirsin bazen eşim yapıyor öyle sadece kapak değiştirip yeni mutfak gibi görüntüsü oluyor

ya aklıma geldi ama ben az maliyetle bişeyler yapmak istiyorum çünkü şu anda o akdar para veremem ilerde komple değiştircem çünkü baska fikri olan arkadaslarrr

ne yap biliyormusun arkadasim sadece kapaklari cikar kaplamaci gotur.Bende mutfagimi degistircem ayni senin gibi begenmiyorum yemek yapasim gelmiyor inanirmisin.ama elinden geliyorsa komple degistir derim ben parlak dolaplari cok seviyordum ancak el izi kaliyor denince vazgectim yani anlayacagin kararsizim arastiriyorum sana da kolay gelsin

canım benim evimin çok fazla eksiği var yani mutfak dolaplarından önce camlarımı ve kapılarımı yaptırmam lazım ama tek maaşla hepsi olmuyo ben 3 yıllık evliyim eşimin ailesi evlenirken yardım etmedi o yüzden herşeyi biz eşimle çalışarak yaptık bu sırada ben hamile kalınca bulantılardımdan dolayı işten çıkmak zorunda kaldım şu anda dolap yaptıramam ama en uygun maliyetle bişeyler yapmak istiyorum çünkü bende mutfağımı hiç sevmiyorum aynı senin gibi hiç yemek yapmak istemiyorumm

dolap kapakları kaplamaysa muhtemelen boya tutmaz dcfix (kendinden yapışkanlı kap kağıtları) ile kaplayabilirsin, kulplarını değiştirebilirsin fayanslarını da stickerlarla hem halına ve yer karolarına uygun hale getirebilir hem neşelendirebilirsin

teşekkür ederim koçtaşta bulabilirmiyim acaba?

birkaç desen örneği
araştırmak lazım sanki fayans üzerine de tutuyor gibi bir şey kalmış aklımda

rica ederim umarım işinizi görür biz mdf kaplı bir gardrobu ceviz gibi yapmayı başarmıştık yıllarca da kullandık öyle

inş iyice inceliycem..
ayy ne güzel umarım benim mutfağımda istediğim gibi güzel olurr bu arada dolaplar boyanıyomuşş bilmeyen arkadaslarada burdab duyurmuş olayım beni cahil yerine koymasın kimse

teşekkür ederim koçtaşta bulabilirmiyim acaba?

canım bu tür kaplama folyoları koçtaş gibi yerlerde pahalıdır.. bazı tuhafiyelerde bile satılıyor.. tabi kalitesine ve metrajına göre değişiyor da.. ben dükkanımda suntadan masa yaptırdım eşime, kendim kapladım folyo ile gayet şık oldu.. 1-2 lira çivarı rulonun tanesi.. koçtaşa gitsen 5ten aşağı değildir.. güzelce ölçülerini al da git eksik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…