MUTFAĞIMİÇİN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR :)

Tatlım bence çiçekli zebra tercih etme. Çünkü bir kaç yıl sonra çiçekli eşyaların modası geçecek ve sen bunu elden çıkarmaya çalışacaksın. Naçizane önerim fotoğraftaki gibi sade ama minik fonları olan bir perde tercih etmen. Çünkü mutfağındali siyah renkler ile çiçekli perdenin uyum sağlayacağın düşünmüyorum. Mutfağın mevcut haliyle dahi gayet güzel zaten. Renklendirmeyi aksesuarlarla yapmanı tavsiye ederim. Turkuaz, kırmızı gibi aksesuarların mutfağına yakışacağını düşünüyorum. Yine masanın olduğu yerin soluna büyük yeşil bir bitki koyabilirsin (benjamin) olabilir. Benden bu kadar :)
anladım canım bıraz renk katmayı dusunduğum için çiçekli zebra dusunmustum ama zebra düz beyaz , fonlar cıceklıde olabılır mi kio_O
mesela rsımdekı gıbı. yoksa oturma odası gıbımı olur

Eklentiler

• SAG(3).jpg
    SAG(3).jpg
    165,4 KB · Görüntüleme: 94
  • images.jpg
    images.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 113
  • fon_perde_desenli_455698f_(mavi)_cicekli-gullu-org-0.jpg
    fon_perde_desenli_455698f_(mavi)_cicekli-gullu-org-0.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 93
canım link vermem doğru olmaya bilir google a rustik perde yaz görsellerden bak, güzel alternatifler var, pastel tonlar senin mutfağına çok yakışır.

anladım canım bıraz renk katmayı dusunduğum için çiçekli zebra dusunmustum ama zebra düz beyaz , fonlar cıceklıde olabılır mi kio_O
mesela rsımdekı gıbı. yoksa oturma odası gıbımı olur

Fonların desenli zebranın düz olması daha iyi olur bence. Oturma odası gibi olmaz artık pek çok insan tercih ediyor bu şekilde modelleri. Ben olsam düz renk tercih ederdim ama fotoğraftaki gibi bir mavi de çok yakışır.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 107
Fonların desenli zebranın düz olması daha iyi olur bence. Oturma odası gibi olmaz artık pek çok insan tercih ediyor bu şekilde modelleri. Ben olsam düz renk tercih ederdim ama fotoğraftaki gibi bir mavi de çok yakışır.
Anladim canim evet bencede zebra düz beyaz alayim desenli fon yaptirayim. Hem renk katar hemde cok desen olup siritmaz sanirim bugun bakicam bikac yere

Selam çok güzel siyah beyaz bir mutfak asla modası geçmez naçizane önerilerim aydınlatmayı daha modern birşey yapabilirsiniz . arzu ettiğiniz bir renk ben olsam kırmızı seçerdim mutfak olduğu için ,, perde fon , halı, ve aksesuarlarda üçüncü tek bir renk harika olacaktır

daha ne olsun canım ne güzel olmuş mutfağın benimki seninkinin yarısı kadar. :KK70:
Bence kesinlikle ve kesinlikle çiçekli perde, çiçekli zebra çiçekli halı sokmamalısın o mutfağa. Çok sade bir tenk gri veya beyaz bi zebra en ideali. mutfağının tarzına çiçekli halı ve perdenin çok kötü duracağını düşünüyorum. Çok soft renklerle çok daha yakışır.

Selam çok güzel siyah beyaz bir mutfak asla modası geçmez naçizane önerilerim aydınlatmayı daha modern birşey yapabilirsiniz . arzu ettiğiniz bir renk ben olsam kırmızı seçerdim mutfak olduğu için ,, perde fon , halı, ve aksesuarlarda üçüncü tek bir renk harika olacaktır
Aynen canim 3. Bi renk istiyorum bende o yuzden canlilik katmasi adina onceden bende kirmizi dusunuyordum ama simdi pembe tonlariyla susleyip renk katmak istiyorum.
sizlerinde onerileriyle desenli zebradan vazgectim. Duz beyaz yada acik simli gri zebra yaptrayim diyorum. Baharatlik kettle ve benzeri aksesuarlarida pembe tonlari alip canlandirayim diyorum

daha ne olsun canım ne güzel olmuş mutfağın benimki seninkinin yarısı kadar. :KK70:
Bence kesinlikle ve kesinlikle çiçekli perde, çiçekli zebra çiçekli halı sokmamalısın o mutfağa. Çok sade bir tenk gri veya beyaz bi zebra en ideali. mutfağının tarzına çiçekli halı ve perdenin çok kötü duracağını düşünüyorum. Çok soft renklerle çok daha yakışır.
Sagol canim. Insallah daha buyuk bi mutfagin olur gonlune gore. Desenli fikrimden vazgectim sade yaptricam perdeyi sksesuarlarla renklendiricem sikilinca degistrmesi kolay olsun:KK48:

X