MUTFAĞIMİÇİN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR :)

Kızlar..7 yıllık evliyim. istemeye istemeye gelin girdiğim , hiç sevemediğim ve taşınmak için defalarca uğraşıp başaramadığım evi krediyle aldık. Artık hiç çıkamıcam :KK45:
bir kısım tadilat yaptırdık. parke kapı mutfak...
her bayan gıbı güzel bir mutfak hayalimdi mutfağım çok eski ve küçük olduğundan baya zorlandım balkonu içeri aldım falan. ancak bu kadar büyüdü.
yorumlarınızı önerılerınızı bekliyorum neler yapabılırım mutfağım için perde yolluk vs. her şeyi önerip eleştırebılırsınız. özellikle perde için fikir.
(öylesine çekmiştim resimleri kusura bakmayın dağınıklık için)
teşekkürler şimdiden:KK68:Eki Görüntüle 1429224 Eki Görüntüle 1429231 Eki Görüntüle 1429237 Eki Görüntüle 1429248

canım çok güzel olmuş mutfağın hayırlı olsun güle güle kullan, halı seçimin çok güzel o kalabilir zebrayı da düz beyaz pliseli zebra yaptırabilirsin modern havaya uyumlu olur, bence mutfağa rengi aksesuarlarla kat ilerde sıkılırsan rahatlıkla değiştirebilirsin ama perde kolaylıkla değişmiyor çiçeklilerin modası da birkaç yıla kalmaz geçer bu arada bence en önemlisi aydınlatma modern bir sarkıt çok yakışır güzel mutfağına:KK39:

="Baronesss, post: 39598115, member: 51416ım çok güzel olmuş mutfağın hayırlı olsun güle güle kullan, halı seçimin çok güzel o kalabilir zebrayı da düz beyaz pliseli zebra yaptırabilirsin modern havaya uyumlu olur, bence mutfağa rengi aksesuarlarla kat ilerde sıkılırsan rahatlıkla değiştirebilirsin ama perde kolaylıkla değişmiyor çiçeklilerin modası da birkaç yıla kalmaz geçer bu arada bence en önemlisi aydınlatma modern bir sarkıt çok yakışır güzel mutfağına:KK39:
Halim eskiden vardi yeni almayip onu kullandim. Zaten duz beyazmi yoksa cicekli zebrami yapsam ona karar veremiyorum. Avizeyide bi turku bisey begenemedim o yuzden daha degistiremedim. Cok kararsizim bn ya

="Ladypurple, post: 39597764, member: 578225"Eski hali nasıldı bilmiyorum ama bu hali gayet başarılı olmuş bence. Benim tezgahlar da siyah, ben siyah tezgah sevmiyorum, o yüzden herhangi bir aksesuar kullanacaksan eğer baharatlık gibi mesela mutlaka açık renkli cıvıl cıvıl bir şeyler olsun. :) Perde için de mutfakta zebra ya da stor nasıl olur bilemiyorum.Mutfakta yemek yapılıyor sonuçta diğer yerlere göre daha sık yıkanması gerekmez mi, bilemedim.Ama masa sandalye beyaz, o yüzden zevkinize göre bir renkle canlandırmanızı tavsiye ediyorum, nacizane fikrim. :))
Haliyi herkes uygun gordu simdilik hali bakmiyim o zaman . Tost makinasi baharatlik çaycı falan pembe tonlari alip renk katayim duye dusunuyorum

kızlar birde uçan rafın arkasındaki duvara duvar kağıdı yaptırmalımıyım sizce yoksa sade mi güzel

perde olarakta bu ikisini begenmiştim
perde.jpg beyaz zebra.jpg

güle güle oturun çok güzel olmuş eviniz :) bir de ben size laminantlarınızın rengini sorucaktım ben de ev yaptırıyorum da bize uygun gibi geldi

kızlar birde uçan rafın arkasındaki duvara duvar kağıdı yaptırmalımıyım sizce yoksa sade mi güzel

perde olarakta bu ikisini begenmiştim
Eki Görüntüle 1429685 Eki Görüntüle 1429686
Mutfağınızı çok beğendim, güle güle oturun. Bir şey sormak istiyorum. Bizde, sizin gibi balkonumuzu içeri alıp mutfağı büyüttük, kırılan yeri kartonpiyercimi gelip yaptı , yoksa boyacı mı? anlatabildim mi bilmiyorum kırılan yere yapılan alçıdan bahsediyorum.

mutfagın bu halı cok hos arkadasların dedıgı gbı cıceklı stor perdelerle renklendırebılırsınız
bnm mutfagımda ısık alsa boyle keske

Mutfağınızı çok beğendim, güle güle oturun. Bir şey sormak istiyorum. Bizde, sizin gibi balkonumuzu içeri alıp mutfağı büyüttük, kırılan yeri kartonpiyercimi gelip yaptı , yoksa boyacı mı? anlatabildim mi bilmiyorum kırılan yere yapılan alçıdan bahsediyorum.
Anladim canim kemeri soruyosun. Onu tafilat yaptirdigimiz kisi yapti alçı. Zaten hazr oluyo alcilar kesip yapiyolar

Güzelmiş mutfağın güle güle otur. Bende arkadaşlara katılıyorum, renkli çiçekli zebra stor perde ve o tonlarda canlı renk bir halıyla mutfağın renklenir.

Tatlım bence çiçekli zebra tercih etme. Çünkü bir kaç yıl sonra çiçekli eşyaların modası geçecek ve sen bunu elden çıkarmaya çalışacaksın. Naçizane önerim fotoğraftaki gibi sade ama minik fonları olan bir perde tercih etmen. Çünkü mutfağındali siyah renkler ile çiçekli perdenin uyum sağlayacağın düşünmüyorum. Mutfağın mevcut haliyle dahi gayet güzel zaten. Renklendirmeyi aksesuarlarla yapmanı tavsiye ederim. Turkuaz, kırmızı gibi aksesuarların mutfağına yakışacağını düşünüyorum. Yine masanın olduğu yerin soluna büyük yeşil bir bitki koyabilirsin (benjamin) olabilir. Benden bu kadar :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 100
X