Mutfak Dekorasyonu mutfağımı yenilemek istiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim?

esrade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
2.114
1.409
198
$2013-10-03 18.42.11.webp hanımlar yeni aldığım evin mutfağı böyleydi duvarları komple kırdık tezgah arası cam mozaik istiyorum dolapları ve tezgahıda söktük farklı model ve renk istiyorum daha kullanışlı bi mutfak için neler yapılabilir? L şekli mutfakları çok beğeniyorum ama yerimde çok büyük deil sizce nasıl olur fikirlerinizi alabilirmiyim?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 988705 hanımlar yeni aldığım evin mutfağı böyleydi duvarları komple kırdık tezgah arası cam mozaik istiyorum dolapları ve tezgahıda söktük farklı model ve renk istiyorum daha kullanışlı bi mutfak için neler yapılabilir? L şekli mutfakları çok beğeniyorum ama yerimde çok büyük deil sizce nasıl olur fikirlerinizi alabilirmiyim?

merhaba canım mutfağımız çok benziyor bizde yeni yaptırdık aynı böyleydi mutfağım bizde L şeklinde yaptık benim tezgahta kullanım alanım çok kısıtlıydı amacımız hem tezgahı büyütmekti hem de dolaplarım küçük ve azdı L olunca hem tezgahta büyüdü hemde baya bi dolabım oldu biz karşı duvarada dolap yaptırdık çok kullanışlı oldu renk olarakda altlar kırmızı üstler beyaz benim çok içime sindi sende L istiyorsan bence yaptır derim benim mutfağımdada aynı senin mutfağındaki yerde cam var onun önünede tezgah geldi şimdi geniş geniş kullanıyorum

merhaba canım mutfağımız çok benziyor bizde yeni yaptırdık aynı böyleydi mutfağım bizde L şeklinde yaptık benim tezgahta kullanım alanım çok kısıtlıydı amacımız hem tezgahı büyütmekti hem de dolaplarım küçük ve azdı L olunca hem tezgahta büyüdü hemde baya bi dolabım oldu biz karşı duvarada dolap yaptırdık çok kullanışlı oldu renk olarakda altlar kırmızı üstler beyaz benim çok içime sindi sende L istiyorsan bence yaptır derim benim mutfağımdada aynı senin mutfağındaki yerde cam var onun önünede tezgah geldi şimdi geniş geniş kullanıyorum

mrb cnm cevabın için teşekkür ederim evet kesinlikle L şeklinde yaptırmaya karar verdim cam önüne petek koyulacapı için kapının hemen girişinde sağ tarafa L döndürmeyi düşünüyoruz yalnız fiyat biraz yüksek geldi tezgah dahil 6000tl tutuyor dolaplar için akrilik malzeme tezgah çimstone kuluplarda yeni yapılan modern kuluplardan adını tam bilmiorum ama komple bütün olandan olacak birkaç yerden daha fiyat alıcaz bakalım ona göre yaptırıcaz hayırlısı

Biz de ev aldık mutfak dolapları aynı böyleydi. Mutfağımız sizinkinden daha da küçük. Tezgahı camın önüne döndürdük. Lavabo camın önünde. Dolapları ikeadan yaptırdık. Tezgahı belenco aldık. Tezgaharası doğal taş. Bence petek yerine havlupan al ve canım önüne L tezgah döndür. L tezgah gerçekten daha şık ve kullanışlı oluyor. Telden giriyorum bir iki resim var, koyayım fikir olsun. Tarzına uyar mı bilmem ama.

Lavabonun dışındaki kule dolapta kombi var. Kombi dolabının altında bulaşık makinası. Resmi çektiğim tarafta da kapı ve buzdolabı.
şuan resim çekemiyorum teldeki eski resimlerden kırptım kusura bakmayın. En doğal hali :p

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 1.083
  • $image.webp
    $image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 804
  • $image.webp
    $image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 774
  • $image.webp
    $image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 724
  • $image.webp
    $image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 645
  • $image.webp
    $image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 729
  • $image.webp
    $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 640
Lavabonun dışındaki kule dolapta kombi var. Kombi dolabının altında bulaşık makinası. Resmi çektiğim tarafta da kapı ve buzdolabı.
şuan resim çekemiyorum teldeki eski resimlerden kırptım kusura bakmayın. En doğal hali :p

tşk. ederim çok şık ve kullanışlı olmuş güle güle kullanın

Eki Görüntüle 988705 hanımlar yeni aldığım evin mutfağı böyleydi duvarları komple kırdık tezgah arası cam mozaik istiyorum dolapları ve tezgahıda söktük farklı model ve renk istiyorum daha kullanışlı bi mutfak için neler yapılabilir? L şekli mutfakları çok beğeniyorum ama yerimde çok büyük deil sizce nasıl olur fikirlerinizi alabilirmiyim?

canım yarımda ada mutfak olabilir yani l mutfak tezgahı pencerenin altından devam edilirse olur... birde cam mozaik kullanışlı olmadığını duydum silenebilen duvar kâğıdı olabilir

canım yarımda ada mutfak olabilir yani l mutfak tezgahı pencerenin altından devam edilirse olur... birde cam mozaik kullanışlı olmadığını duydum silenebilen duvar kâğıdı olabilir

mrb mutfağımın tadilatı başladı :) L tipi olacak ve ara taşımızda cam mozaik inş. güzel ve kullanışlı olur bitince resim eklerim ;)

mrb mutfağımın tadilatı başladı :) L tipi olacak ve ara taşımızda cam mozaik inş. güzel ve kullanışlı olur bitince resim eklerim ;)

hadi bakalım inşallah canım güle güle kullanın evet foto yüklemeyi unutmayın...........

hanımlar mutfağım bitti ama hala tadilat tam olarak bitmediği için daha taşınamadık yinede foto koymak istedim bakalım beğenecekmisiniz :) mutfağımın eski hali ve yeni hali..

Eklentiler

• $2013-10-03 18.42.11.webp
    $2013-10-03 18.42.11.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 2.147
  • $DSC_4424.webp
    $DSC_4424.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 781
  • $DSC_4421.webp
    $DSC_4421.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 785

pencerenin önüne doğru tezgah cevirttirirebilirsiniz. ben olsam böyle yapardım çünkü hep söylerim mutvağımda pencere de olsun tam tezgahın önünde..

pencerenin önüne doğru tezgah cevirttirirebilirsiniz. ben olsam böyle yapardım çünkü hep söylerim mutvağımda pencere de olsun tam tezgahın önünde..

camın önünde petek olacak ayrıca balkon kapısıda var hemen yanında o yüzden uymadı o şekilde bizde böyle yaptık..

camın önünde petek olacak ayrıca balkon kapısıda var hemen yanında o yüzden uymadı o şekilde bizde böyle yaptık..

anladım ah şu kapılar:41:
benim de aynı şekilde..
hep şu penceresi bahçeye bakan
L mutvaklara bayılmışımdır:16:

hanımlar mutfağım bitti ama hala tadilat tam olarak bitmediği için daha taşınamadık yinede foto koymak istedim bakalım beğenecekmisiniz :) mutfağımın eski hali ve yeni hali..

hanımlar zebra perde istiyorum mutfağıma beyaz renk nasıl olur sizce? yalnız cam ve dolap çok yakın inş. sorun olmaz

hanımlar nasıl olur sizce beyaz zebra perde?

Eklentiler

• $DSC_4421.webp
    $DSC_4421.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 204
  • $DSC_4424.webp
    $DSC_4424.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 204
Back
X