• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağımı karıncalar bastı

Kayra2021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.806
2.078
83
Evet başlıktan anlaşılacağı üzere bir günde istila ettiler😱 çok fena.. kimyasal ilaç kullanmadan nasıl başa çıkabilirim?? Başına gelen varsa tavsiyelerinize açığım..

Evet başlıktan anlaşılacağı üzere bir günde istila ettiler😱 çok fena.. kimyasal ilaç kullanmadan nasıl başa çıkabilirim?? Başına gelen varsa tavsiyelerinize açığım..
Elma sirkeli su ile evi sil. Elma sirkesinin kokusunu hiç sevmez karıncalar. bir de üst üste bir kaç gün evin her yerini süpür. kendiliğinden giderler. sakın öldürmeyin

Elma sirkeli su ile evi sil. Elma sirkesinin kokusunu hiç sevmez karıncalar. bir de üst üste bir kaç gün evin her yerini süpür. kendiliğinden giderler. sakın öldürmeyin
Başka yerde görmedim sadece mutfak tezgahında ocağın üstünde ve kiler dolabında dolaşıyorlar.. beze sirke döküp sildim ama normal sirkeyle işe yaramadı.. bide elma sirkesi yapayım..

Tarçın -limom-cam terebentin -sirke bunlardan rahatsız oliyorlarmis

Ben sürekli tarçın dökerek kapı kasasının içindeki yuvayı yok ettim ...sirke ile sil sürekli dolastiklarini gordugun yere tarçın dök az az .

Kokusu geçtikçe yenile

Geçen yıla kadar evim karınca doluydu sirke kokusunu sevmediğim için bol bol tarçın kullandım

Ve gittikleri yerleri ilacladik malesef

Birde ev tadilatı yaparken parkeleri degisecektik altındaki tüm yuva yapılan yerleri sıva ile kapattık parke aralarından çıkıyorlardı :( ..şuan tek tuk karınca var yok değil ..ama en azından tezgah tepesinde yok (:

Çıktıkları yeri takip edip oraya kahve dökün, her gün yenileyin ben bu sene öyle kurtuldum, birde onlar gittikten sonra çıktıkları yerleri alçı ile kapattım, tezgah altında doğalgaz vanalarının olduğu yerde minik bir boşluk bulmuşlar oradan geliyorlardı

Çamaşır suyu ile silmeyin. Onu seviyorlar. Sirkeli su ile silip pudralayın yada karınca tableti koyun gelmesinler.bir kaç tane ise limon kabuğu da işinizi görür.

Tarçın -limom-cam terebentin -sirke bunlardan rahatsız oliyorlarmis

Ben sürekli tarçın dökerek kapı kasasının içindeki yuvayı yok ettim ...sirke ile sil sürekli dolastiklarini gordugun yere tarçın dök az az .

Kokusu geçtikçe yenile
Tarçın hiç duymamıştım.. aklımda bulunsun😊

Çamaşır suyu ile silmeyin. Onu seviyorlar. Sirkeli su ile silip pudralayın yada karınca tableti koyun gelmesinler.bir kaç tane ise limon kabuğu da işinizi görür.
Yok bir kaç tane değil daha önce hiç yoktu bir gün içinde koloni olarak basmışlar.. sabah bi uyandım neye uğradığımı saşırdım.. tezgahın ve ocağın üstü karımcadan gözükmüyor du oyle diyeyim 😔

Yok bir kaç tane değil daha önce hiç yoktu bir gün içinde koloni olarak basmışlar.. sabah bi uyandım neye uğradığımı saşırdım.. tezgahın ve ocağın üstü karımcadan gözükmüyor du oyle diyeyim 😔

Oo çay dökülmüş gibi.
Allah kolaylık versin. :(

Back
X