- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elma sirkeli su ile evi sil. Elma sirkesinin kokusunu hiç sevmez karıncalar. bir de üst üste bir kaç gün evin her yerini süpür. kendiliğinden giderler. sakın öldürmeyinEvet başlıktan anlaşılacağı üzere bir günde istila ettilerçok fena.. kimyasal ilaç kullanmadan nasıl başa çıkabilirim?? Başına gelen varsa tavsiyelerinize açığım..
Başka yerde görmedim sadece mutfak tezgahında ocağın üstünde ve kiler dolabında dolaşıyorlar.. beze sirke döküp sildim ama normal sirkeyle işe yaramadı.. bide elma sirkesi yapayım..Elma sirkeli su ile evi sil. Elma sirkesinin kokusunu hiç sevmez karıncalar. bir de üst üste bir kaç gün evin her yerini süpür. kendiliğinden giderler. sakın öldürmeyin
Bende yeni döktüm inşallah işe yararBenim komşum geldik lere yere bebek pudrasi dökmüştü bir daha da gelmemislerdi.
Inşallah terkederlerBende yeni döktüm inşallah işe yararHala dolaşıyorlar gerçi ama azaldı sanki rahatsız oldular..
Evet başlıktan anlaşılacağı üzere bir günde istila ettilerçok fena.. kimyasal ilaç kullanmadan nasıl başa çıkabilirim?? Başına gelen varsa tavsiyelerinize açığım..
Tarçın hiç duymamıştım.. aklımda bulunsunTarçın -limom-cam terebentin -sirke bunlardan rahatsız oliyorlarmis
Ben sürekli tarçın dökerek kapı kasasının içindeki yuvayı yok ettim ...sirke ile sil sürekli dolastiklarini gordugun yere tarçın dök az az .
Kokusu geçtikçe yenile
Bende canım önüne koydum tezgahta oldukları için tam çıktıkları yere koyamadımRaid tablet koymuştuk biz.
Yok bir kaç tane değil daha önce hiç yoktu bir gün içinde koloni olarak basmışlar.. sabah bi uyandım neye uğradığımı saşırdım.. tezgahın ve ocağın üstü karımcadan gözükmüyor du oyle diyeyimÇamaşır suyu ile silmeyin. Onu seviyorlar. Sirkeli su ile silip pudralayın yada karınca tableti koyun gelmesinler.bir kaç tane ise limon kabuğu da işinizi görür.
Yok bir kaç tane değil daha önce hiç yoktu bir gün içinde koloni olarak basmışlar.. sabah bi uyandım neye uğradığımı saşırdım.. tezgahın ve ocağın üstü karımcadan gözükmüyor du oyle diyeyim![]()
Aynen öyle teşekkür ederimOo çay dökülmüş gibi.
Allah kolaylık versin.![]()