Mutfagımı dekore edebılmem ıcın yardımınıza ıhtıyacım var...Yardım lütfen...(resımlı)

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
Arkadaslar burası benım mutfagım ama ben halı perde ıcın bır de mutfak masası ıcın kararsız kaldım :KK43: Yardımlarınıza ıhtıyacım var

1---Mutfak halım asagıdakılerden hangisi olsun sizce ? (renk olarakta kırmızı katarsam canlılık olur dıye düşündüm ama yınede halıya karar veremedım zaten tencere takımlarımı...vs mutfak esyalarımın bı cogunu kırmızı aldım hep)

2---Mutfak masam nasıl ve ne renk olsun ??? Düz masamı yoksa köşelı masa mı olsun ? Bir de renk oalrak kırmızı mı olsun yoksa sadece sıyah mı olsun yoksa sadece beyaz mı olsun ??

3---Mutfak perdem ne renk olsun ? Siyah mı kırmızı mı ? Veya baska nasıl bı renk olabılır dolaplarıma uygun...Bir de stor perde mı yoksa simli ip perde mı yaptırayım ?

Mutfagım

Halılar

Eki Görüntüle 640823 $7.jpg $6.jpg Eki Görüntüle 640820 $2.jpg Eki Görüntüle 640818 Eki Görüntüle 640824 Eki Görüntüle 640826 Eki Görüntüle 640827 $6568A.jpg Eki Görüntüle 640829 Eki Görüntüle 640830 Eki Görüntüle 640831 $lale halı (1).jpg Eki Görüntüle 640833 Eki Görüntüle 640825 Eki Görüntüle 640834 $lale halı (10).jpg Eki Görüntüle 640836 Eki Görüntüle 640837

Eklentiler

• $20130217_112823.jpg
    $20130217_112823.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 2.413
  • $20130217_112826.jpg
    $20130217_112826.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 700
  • $20130217_112832.jpg
    $20130217_112832.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 873
Son düzenleme:
ilk olarak eviniz hayırlı olsun. ben halı olarak 12. modeli beğendim.
masa olarakta siyah cam olanları çok beğeniyorum.
perde modelinde stor daha iyi olur ama bence kırmızı çok sırıtır perdede.

eğer çok renksiz oldu derseniz zaten birçok mutfak eşyanızı kırmızılı almışsınız masanızın üzerine kırmızı aksesuar koyabilirsiniz. duvarınız seramik olmasaydı güzel tablolarda asabilirdiniz ama seramikte hoş duracağını sanmıyorum.ama belki masanızın 2 tane sandalyesini kırmızı alıp diğerlerini siyah alabilirsiniz. ama ben olsam komple siyah alırdım ki öylede yapıcam zaten :)

buarada taşınacağınız yer kayaşehir mi :KK3:

mutfağınız hayırlı olsun, güzel ve mutlu anlar yaşamanız dileğiyle
4. halı mutfak renk ve seramik desenleriyle daha uyumlu görünüyor
kırmızı seçeneği bir hayli fazla halılarda ama bana kırmızı- beyaz- siyah uyumu çok fazla her yerde kullanıldığı için bayağı geliyor.(naçizane fikrim)
masa olarak da beyazın daha güzel ve ferah duracağını düşünüyorum.
masa örtüsü ve fon perdelerde cıvıl cıvıl renkler kullanırsanız mutfağınızı daha canlı göstereceği kanaatindeyim.

Bence de kırmızı katmasan daha iyi olur.
melancol'ün seçtiği halılar çok zarif duracaktır.
Masa olarak turkuaz cam (veya başka malzeme) alternatif olabilir.
Hem mutfağa soft bir renk katar,hem de siyah tonlamalarını kırar.
Turkuaz su rengi olduğu için mutfağa yakışır ve sırıtmaz.
Üst dolap kapağında da aynı renk var sanıyorum.

Eki Görüntüle 640918

ilk olarak eviniz hayırlı olsun. ben halı olarak 12. modeli beğendim.
masa olarakta siyah cam olanları çok beğeniyorum.
perde modelinde stor daha iyi olur ama bence kırmızı çok sırıtır perdede.

eğer çok renksiz oldu derseniz zaten birçok mutfak eşyanızı kırmızılı almışsınız masanızın üzerine kırmızı aksesuar koyabilirsiniz. duvarınız seramik olmasaydı güzel tablolarda asabilirdiniz ama seramikte hoş duracağını sanmıyorum.ama belki masanızın 2 tane sandalyesini kırmızı alıp diğerlerini siyah alabilirsiniz. ama ben olsam komple siyah alırdım ki öylede yapıcam zaten :)

buarada taşınacağınız yer kayaşehir mi :KK3:

cok tesekkur ederım yorum ıcın :) hayır evım kayasehırde degıl Ankara'da keciörende

canım öncelikle hayırlı olsun kendi evin mi olucak bilmiyor ama.cama beyaz zebra yaptır aydınlık olsun,halıyı da beyaz-kırmızı-siyah karışık renkli ama sagy olmasın mutfkta sagy kullanışsız olur diye düşünüyorum.masa da bu güzel yerde kaplamaz fiyatı biraz var ama senin fikrin
$20198_w640_h640_img4201.jpg

Arkadaslar burası benım mutfagım ama ben halı perde ıcın bır de mutfak masası ıcın kararsız kaldım :KK43: Yardımlarınıza ıhtıyacım var

1---Mutfak halım asagıdakılerden hangisi olsun sizce ? (renk olarakta kırmızı katarsam canlılık olur dıye düşündüm ama yınede halıya karar veremedım zaten tencere takımlarımı...vs mutfak esyalarımın bı cogunu kırmızı aldım hep)

2---Mutfak masam nasıl ve ne renk olsun ??? Düz masamı yoksa köşelı masa mı olsun ? Bir de renk oalrak kırmızı mı olsun yoksa sadece sıyah mı olsun yoksa sadece beyaz mı olsun ??

3---Mutfak perdem ne renk olsun ? Siyah mı kırmızı mı ? Veya baska nasıl bı renk olabılır dolaplarıma uygun...Bir de stor perde mı yoksa simli ip perde mı yaptırayım ?

Mutfagım

Eki Görüntüle 640815 Eki Görüntüle 640816 Eki Görüntüle 640817

Halılar

Eki Görüntüle 640823 Eki Görüntüle 640822 Eki Görüntüle 640821 Eki Görüntüle 640820 Eki Görüntüle 640819 Eki Görüntüle 640818 Eki Görüntüle 640824 Eki Görüntüle 640826 Eki Görüntüle 640827 Eki Görüntüle 640828 Eki Görüntüle 640829 Eki Görüntüle 640830 Eki Görüntüle 640831 Eki Görüntüle 640832 Eki Görüntüle 640833 Eki Görüntüle 640825 Eki Görüntüle 640834 Eki Görüntüle 640835 Eki Görüntüle 640836 Eki Görüntüle 640837

bence düz renk halılara bakmalısın siyah beyaz zaten yeterince gözü dolduruyor simli griyada kırmızı olabilir simli açık beyaza yakın gri den de zebra perde ve cam beyaz sandallyeleri olan mutfak masasıda yakışır bence zevk senin yine de)))

BENCE kırmızı kat ben olsam öyle yapardım her zaman siyah beyaz kırmızıyı sevmişimdir. halıda 3 rnk olan bişi düşün.
tülde de beyaz zebra hoş durur diye düşnüyorum

BENCE kırmızı kat ben olsam öyle yapardım her zaman siyah beyaz kırmızıyı sevmişimdir. halıda 3 rnk olan bişi düşün.
tülde de beyaz zebra hoş durur diye düşnüyorum

evet aslında öyle düşünmüştüm halıda yogunluk suyah beyaz olmak üzere kırmınında olmasını ıstemıstım ama kararsız kaldım :) yukarıda ornek fotolar var oradan yardımcı olursan veya ekndın fıkır acısından foto ekleyebılırsen daha cok sevınırım :)

Mutfak fayansların ile uyumlu olacağını düşündüğüm 2 halı modeli beğendim.

1. Eki Görüntüle 640898 2. Eki Görüntüle 640899

Mutfak masana gelince bence beyaz olmalı veya cam masa beyaz sandalyeler olabilir.

Stor perdeler benim çok hoşuma gidiyor. Stor perde kullanabilirsin.

Melancol arkadasimiza katiliyorum. Bu iki hali gayet uyumlu mutfaginizla. Mutfak masasi fikrinede katiliyorum ve size tavsiyem, bu güzel mutfaga kirmizi rengi hic karistirmayin. Suanki hali ile cok şık ve ferah/aydınlık. :nazar:

hayırlı olsun evin güle güle otur.sen kırşehirdemisin.bu evi gördüm sanki.çok ev gezdim çünkü. zevra yaptır bence karşında bina falan da yok. masanı siyah cam al. hlı da fayansa mı uydurcam fayans modeli güzelmiş bu arada. siyaha biraz kırmızılarla renk kat. halıyla falan.çok hoş olur diye düşünüyorum.

mutfağına bayıldım canım. öncelikle Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin diyeyim. perdeyi zaten söylemişler zebra diye katılıyorum. halıda ben hiçbirini beğenmedim açıkçası kırmızılı olması tercihimdir ama çok beyazlıda olmasın mutfakta leke oluyor çünkü. yada makinede yıkanabilen tarzda ince bişey alırsan daha rahat kullanabilirsin. yemek masan ayrıca varsa mutfak için bir arkadaşımızın koyduğu siyah-kırmızı masa takımı mükemmel olur. hem spor, hemde dğeişik bende bernardoda görmüştüm sanırım bayılmıştım.

Mutfagım

Eki Görüntüle 640815 Eki Görüntüle 640816 Eki Görüntüle 640817

Halılar

Eki Görüntüle 640823 Eki Görüntüle 640822 Eki Görüntüle 640821 Eki Görüntüle 640820 Eki Görüntüle 640819 Eki Görüntüle 640818 Eki Görüntüle 640824 Eki Görüntüle 640826 Eki Görüntüle 640827 Eki Görüntüle 640828 Eki Görüntüle 640829 Eki Görüntüle 640830 Eki Görüntüle 640831 Eki Görüntüle 640832 Eki Görüntüle 640833 Eki Görüntüle 640825 Eki Görüntüle 640834 Eki Görüntüle 640835 Eki Görüntüle 640836 Eki Görüntüle 640837

Canım selam,

Yeni ev, yeni telaşlar hep çok güzeldir, hayırlı uğurlu olsun..

-Bu halıların hepsi açık renk sayılır, mutfakta kesinlikle krem rengi pek olmayan bir halı tercih edersen daha rahat edersin...Renk katma işini doğru düşünmüşsün, çünkü mutfak zaten siyah/beyaz..ben olsam düz kırmızı bir halı alırdım bu mutfağa..
-Masa olarak düz -çünkü sıkılırsan balkonda bile kullanabilirsin- beyaz bir masa tercih ederdim..şu pleksiglas malzeme masalar da daha geniş gösterebilir, zaten modern bir murfağın var:KK66:
-Beyaz bir perde çok yakışabilir bu mutfağa..dolapların zaten siyah, perdeni siyah yaparsan aydınlık olması gerekn mutfak bir anda kararabilir :KK66: İp perdeleri pek tercih etmezdim, ben katlamalı kullanıyorum çok memnunum.

dilerim gönlünce olur.
sevgiler

1.bence 3ve 11 hariç içinde kırmızı bulunan halılarda biri olablir . kırmızı mutlaka kat yada başka bir renk .ama ençok kırmzı tavsiye ederim ...

.2.mutfak masanda ise beyaz terçi,h et hem masa hemde sandelyeler .

3. tabiki bu mutfaga zebra perde olur .

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
Evin hayırlı olsun.mutfağın güzel renk katmayı düşünmen çok iyi hatta tercihinin kırmızı olmasıda çok güzel.ama kırmızıyı bişeylerle karıştırma baskın olsun.tek bir parça olması bile yeterli.nacizane fikrim böyle tek göz alıcı kırmızı bir halı çok güzel olur.ve ayrıyetten 2 tane örnek olsun diye koydum kırmızı aksesuarlar.perdeye ve masaya kırmızıyı koymana gerek bile yok.perdeni beyaz zebra masanıda kesinlikle beyaz yap.veya cam masa beyaz sandalyeler.şöyle gözümde canlandırdımda çok hoş oldu.ben olsam kesinlikle böyle yapardım.

X