Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok güzelim yaa çin malı falan değil netten bakabilirsin granit fabrikası var kırşehirderetim > Fabrikalarmz | Granita - lkemiz doal kaynaklarna deer katyoruz... ordan gidip kendimiz beğenip aldık getirdik mermerciye yaptırdık sıcaklık dayanıklılığı falan değil azıcık bi tutmayan yeri olsa ordan çatlar demişti adam 5 metre granit olunca bu risk var demişti yapan mermerci neyse öatlama probleminin dışında hele o evyesi yokmu tezgahtan yüksekte duran evyesi çıldırttı beni ben alışkınım foşur foşur bulaşık yıkamaya abi bunda evyeden dışarı su taşacak diye dikkat etmekten bulaşık yıkayamıyorum yok yok bana kendinden evyeli bi tezgah lazım ...bakalım mermeritin metresine 120 lira dediler bakalım ondan ddüşünüyorum anneminki ondan senelerdir kullanıyo bi sıkıntısı yok onlara gidince tezgahın rahatlığını anlıyorum...
ahhhh sorma benim mutfak çok aceleye geldi doğru düzgün araştıramadım hoş o zamanlar internet falan pek bilmiyordum e etrafta da kullanan olmayınca sorup danışamadım kaldık ustanın vicdanına o da demedi hiç bahsettiğin evyeler benimkine göre çok kullanışlıymış doğru diğer tezgahlar gibiymiş...L tezzgah benimki lavabo kısmını değiştirip o şekilde evye yaptıralım dedik baktık sadece 3 metresi koca tezgahı mermerit yapmakla aynı paraya geliyo vazgeçtik...bizmki siyah byz gri üzerine kahvrengi tarçnlı gbi duruyor çk değişik ama koyu değil kesnlkle parlaması hoşuma gıdıyor çk toz bellı etmıyor :) bizm lavabo yusyuvarlak ve granitin altına gömülü bayağı bi incelemiştim bn eve bakarken bişey döklnce hemen sıyırıyoruz lavaboya doğru dediğin çk doğru öyle süzgeçli müzgeçli evyeler ölüm ya kirler birikiyor zmnla evye kenarlrında işin yoksa onları kazı ordan...
eski hallerindeki grili olan granitti şükür ondan kurtuldum şimdiki mermerit krem rengi ..çok güzel olmuş iyi günlerde kullan peki bu yaptırdığın ne?granit dedikleri zaten bu değil mi?
diğer mermer daha zor kullanması lımon leke yapıo beyaz olması tez avantaj en iyisi granıt yine ben memnunum
yenı halını sımdı gördum mutfagını cok acmıs güzel olmus ınsallah kullanıslı olur