mutfağıma tezgah önerin...

kızlar artık başlık açmaktan gına geldi burda sorayım dedim bu mutfağa nasıl bir parke gider renk olarak yardım edin 1 hafta içinde seçmem lazım...

yok güzelim yaa çin malı falan değil netten bakabilirsin granit fabrikası var kırşehirderetim > Fabrikalarmz | Granita - lkemiz doal kaynaklarna deer katyoruz... ordan gidip kendimiz beğenip aldık getirdik mermerciye yaptırdık sıcaklık dayanıklılığı falan değil azıcık bi tutmayan yeri olsa ordan çatlar demişti adam 5 metre granit olunca bu risk var demişti yapan mermerci neyse öatlama probleminin dışında hele o evyesi yokmu tezgahtan yüksekte duran evyesi çıldırttı beni ben alışkınım foşur foşur bulaşık yıkamaya abi bunda evyeden dışarı su taşacak diye dikkat etmekten bulaşık yıkayamıyorum yok yok bana kendinden evyeli bi tezgah lazım ...bakalım mermeritin metresine 120 lira dediler bakalım ondan ddüşünüyorum anneminki ondan senelerdir kullanıyo bi sıkıntısı yok onlara gidince tezgahın rahatlığını anlıyorum...

bizmki siyah byz gri üzerine kahvrengi tarçnlı gbi duruyor çk değişik ama koyu değil kesnlkle parlaması hoşuma gıdıyor çk toz bellı etmıyor :) bizm lavabo yusyuvarlak ve granitin altına gömülü bayağı bi incelemiştim bn eve bakarken bişey döklnce hemen sıyırıyoruz lavaboya doğru dediğin çk doğru öyle süzgeçli müzgeçli evyeler ölüm ya kirler birikiyor zmnla evye kenarlrında işin yoksa onları kazı ordan...

bizmki siyah byz gri üzerine kahvrengi tarçnlı gbi duruyor çk değişik ama koyu değil kesnlkle parlaması hoşuma gıdıyor çk toz bellı etmıyor :) bizm lavabo yusyuvarlak ve granitin altına gömülü bayağı bi incelemiştim bn eve bakarken bişey döklnce hemen sıyırıyoruz lavaboya doğru dediğin çk doğru öyle süzgeçli müzgeçli evyeler ölüm ya kirler birikiyor zmnla evye kenarlrında işin yoksa onları kazı ordan...
ahhhh sorma benim mutfak çok aceleye geldi doğru düzgün araştıramadım hoş o zamanlar internet falan pek bilmiyordum e etrafta da kullanan olmayınca sorup danışamadım kaldık ustanın vicdanına o da demedi hiç bahsettiğin evyeler benimkine göre çok kullanışlıymış doğru diğer tezgahlar gibiymiş...L tezzgah benimki lavabo kısmını değiştirip o şekilde evye yaptıralım dedik baktık sadece 3 metresi koca tezgahı mermerit yapmakla aynı paraya geliyo vazgeçtik...
bir de bana dolabın açık renk tezgahı koyu yartır diyorlar ama bi arkadaş siyah simli mermerit yaptırdı ne temizliği belli silip temizleyince ne de kirlendiği geçen gün çay dökülmüş 3 gün sonra farketim diyo kocası da dalga geçiyo tam kirli avrat işi bu koyu renk tezgah diye:KK9::KK9::KK9:kullanı açısından benimki şöyle silip temizledinmi pırıl pırl olmalı hastalık işte...
şimdi tabanlara parke rengine takıldım dolap krem duvarlar krem fayans yerler de açık renk olsa hastane gibi olurmu ki???

yeni tezgahım takıldı bu karda kışta zor oldu ama kurtuldum o eski granitten yarabbim ne büyük kolaylıkmış...yeni resimerini eklerim arkadaşlar cep telle çekiyorm rresimlerimi o da serviste bu hafta gelince ekliycem...yardımcı olan fikir veren herkese teşekkürler ediyorum...

bunlar eski halleri tezgah,ocak ,davlumbaz,fırın,değişti yerler de parke oldu...
$Fotoğraf0037.jpg
$Fotoğraf0038.jpg
$Fotoğraf0039.jpg
$Fotoğraf0040.jpg
$Fotoğraf0041.jpg
$Fotoğraf0042.jpg
$Fotoğraf0044.jpg

yeni haller...[/COLOR]
$DSCF4516.jpg
Eki Görüntüle 336822
Eki Görüntüle 336823
Eki Görüntüle 336824
$DSCF4520.jpg
$DSCF4521.jpg
$DSCF4522.jpg
Eki Görüntüle 336828

diğer mermer daha zor kullanması lımon leke yapıo beyaz olması tez avantaj en iyisi granıt yine ben memnunum

yenı halını sımdı gördum mutfagını cok acmıs güzel olmus ınsallah kullanıslı olur

sağol canım bi ben memnun kalmamışım granitten bunu anladım:KK43:ama bu çok kullanışlı açık renk de içimi açıyo ne bileyim bakalım inşallah kullanışlı olur bu haliyle süper...

X