• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağıma perde....önerileriniz önemli..

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
merhaba arkadaşlar.mutfağıma perde yaptırcam...şık ve değişik bişey olsun istiyorum.aynı zamanda da pratik.zebra perde beğenmiştim ama o da sadece kuru temizleme oluyormuş...ahşap jaluzi nasıl olur aceba?.....önerilerinizi bekliyorum

merhabalar, eger aşırı titiz biriyseniz pek tavsiye edemem. çünkü ahşap jaluzinin temizliği sadece elektrikli süpürge ile yapılmaktadır. yani üzerindeki tozu elektrikli süpürge ile çekebilir, sonra da nemli bir bez ile tek tek silebilirsiniz. bunun alacağı zamanı düşünmek bile istemiyorum :)

eger gönlünüz kaldıysa biraz pahalı olur ama 50 mm lik ahşap jaluzilerin temizliği diğerlerine nazaran çok daha kolaydır.( çünkü 5 cm lik koca koca paletleri oluyor:) )

ben de mutfağa perde yatırmak istiyorum. ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiyorum. klasik yere kadar uzanan mı yoksa briz mi yoksa stor mu?
ne tavsiye edersiniz.

$Fotoğraf0421.webp
ben desenli stor yaptırdım çok ta kullanışlı

desenli storlar benimde hoşuma gidiyor fakat içeri güneş girmesini engeller diye cesaret edemiyorum

yok canım çok güzel bence içerisini aydınlık yapıyor hemde ben çok memnunum zaten kapalı tutmuyorum ki gündüz akşam olunca ışık yakınca kapatıyorum

perdeci ile görüştüm.şimdi mutfaklarda katlamalı sistem şık duruyormuş.
kullanımı zor diye biliyorum. ama şık da duruyor.....

perdeci ile görüştüm.şimdi mutfaklarda katlamalı sistem şık duruyormuş.
kullanımı zor diye biliyorum. ama şık da duruyor.....

evet şuanda mutfaklarda katlama ve zebraların satışı oldukça arttı mutfaklar için çok kullanışlı ve çok şık tavsiye ediyorum hele bide mutfağınızın camı büyükse yanlara fon yapıldığı taktirde muazzam güzel duruyor yaptırmayın bence eğer yaptırırsanız mutfaktan hiç çıkmak istemezsiniz :)
perde hakkında sorularınız olursa yardımcı olurum

Canım bende ofiste alimunyum evde de ahşap kullanıyorum.
Temizliği inan bana hepsinden kolay.
Küvete koy önlü arkalı yıka.
Orada süzülsün ve yerine tak:24:

Back
X