Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda beyaz dolap farketmez. benim en once begendigim zemin idi. ona en uygun dolap nasil olur diye dusundum. dolap sadece beyaz da olabilir. mebran(oymali gibi) da olabilir ama pahali kacar sanirim. butce belli.
tezgah da demek siyah cok leke gosteriyor oyle mi? hadi ya.. o kadar gosterisli duruyor ki... bayiliyorum evet ozellikle gri kumlularina...
HAnimlar, ben lojmanda oturuyorum ve 20 senedir el degistirmis am akimse birsey yaptirmamis. biz balkon ile mutfagin arasini kirip,pencereyi cikarip birlestirdik.
dolaplar tamir oldu yerleri degisti.
simdi biz ABD deyiz. kardesim ve kaynim kaliyor evde. o sebeple daginikligin kusuruna bakmayin.
odenek cikmis mutfak ve banyonun yerlerin yaptirilmasi icin. komple mutfagi degistirmeyi dusunuyorum. tabanlarlar tezgah.
balkon ile mutfak arasindaki o duvari kirdirip( kolon haric tabi) L seklindeki lavaboyu camin onune kadar uzatmak istiyorum. beyaz veya siyah beyaz dolaplar ve siyah mermer istiyorum. yeri de ya gri ya da siyah beyaz (bir siyah bir beyaz) mermer tas dosetmek istiyorum.
siz ne dersiniz?
![]()
resmi koymayi beceremiyorum. biri bana anlatsin.
kizlar mutfagi paint uzerinde istedigim sekilde degistirdim. bir goz atin. demek istediklerimi bilgisayarda cizdim. tabi her sey tam olmadi ama genel olarak boyle dusunmustum.
![]()