Merhaba Kızlar, ben de mutfağımı yeniledim de...gezerken gördüm ...benim eski mutfağım çimstone du..yaptırdığımız mağazanın granit uygulama firması yapmıştı..ama o kadar kötüydü ki eski yapan ustalar..çimstone tezgahın her detayında kusur vardı..tezgah arkası ise cam mozaikti...cam mozaiği temizlemek öyle zordu ki bu arada..hele yemek çok sık yapıyorsanız bütün koku,yağ mozaiklerin arasındaki derzlerde...
neyse geçen hafta yeni mutfak dolaplarım geldi başka bir mağazadan:) bu sefer de tezgahı kendim yaptırayım dedim.internette araştırırken çimstone tezgahları
Krea Granit adında bir firmayı buldum..Sanki bir mimarlık firması gibi..her detaydan anlıyorlar..sadece dolap değil sanki her iş ellerinden geliyor.. Ünlü Sanatçılar,Milletvekilleri hep portföylerindeymiş..Kısacası beni çabuk ikna ettiler:) Ölçümü almaya geldiklerinde iyi karar verdiğimi anladım..Çok düzeyli bir firmaymış
Krea Granit..
Mutfağım şimdi Çimstone Savana oldu.Arkası da Çimstone Savana..Mükemmel durdu..Size de tavsiye ederim bu firmayı..internet sitesi
www.kreagranit.com.tr Sonuçta önemli olan işçilikleri. Fiyatları da kalitesinin yanında çok uygun:) yeter ki siz renginizi seçin :))