• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağım-masamdaki uyumum

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
merhaba kızlar benim sorunum şu, mutfakta, yemek masamda renk anlamında genel bir bütünlük oluşturamadım. Çeyiz alışverişindeyim. Aldıklarımı alacaklarıma uygun olsun diye allak bullak oldu kafam. Bana fikir verin bu konuda arkadaşlar...
günlük yemek takımı almadım...günlük çatal kaşık bıçak seti almayı düşünüyorum yine renkli saplı olanlardan...günlük masa örtüsü, runner, servis almayı düşünüyorum..neyi neyle kullanabilirim...bunları ne renk alabilirim...:26:

- kahvaltı takımım

Eki Görüntüle 940259

- 4'lü tencere setim

Eki Görüntüle 940260

- yine 4'lü tencere setim (önceden alınmıştı)

$Tefal-Yeþil-Tencere-Seti-Modelleri.webp

-bunları da çok beğenerek almıştım önceden

$840255.webp

- annem kendi işlediği mor renkte kaneviçe örneğini böyle bir runner üzerine diktiriyor

$untitled.webp

- mutfak önlüğüm, eldivenlerim, bi kaç parça aparatı kırmızı renkte...:12:

canım ben de çok anlamıyorum ama günlük kullanmak için renki saplı çatal biçak almak iyi fikir, çok cici oluyolar, pembe üzeri beyaz puantiyeli olanlar yakışr bence aldıklarınla. diğer saydıklarını düz renk alırdım yerinde olsam çünkü kahvaltı takımın yeterince hareketli. çatal bıçaklar da renkli olcak. çok karışık bi görüntü olmamasına dikkat et yeter. ayrıca aldığın herşey de çok güzel içine sinsin;)

canım ben de çok anlamıyorum ama günlük kullanmak için renki saplı çatal biçak almak iyi fikir, çok cici oluyolar, pembe üzeri beyaz puantiyeli olanlar yakışr bence aldıklarınla. diğer saydıklarını düz renk alırdım yerinde olsam çünkü kahvaltı takımın yeterince hareketli. çatal bıçaklar da renkli olcak. çok karışık bi görüntü olmamasına dikkat et yeter. ayrıca aldığın herşey de çok güzel içine sinsin;)

hımm anladım canım teşekkür ederim fikrin için:) bend o karışıklık olmamasına dikkat ediyorum ona göre seçmeye çalışıyorum bakalım :) komik olucak ama çatal kaşık bıçak takımımı önceden almıştım beğenerek. şimdi günlük yemek takımı alıcam istiyorum ki uyumlu olsun, çatal-kaşık takımına ta günlük yemek uyduran tek kızım herhalde :9: :29:
bu günlük takımla bu ahşap saplı kaşık çatal takımım uyar mı sence ? :26:
$untitled.webp

Back
X