mutfağım konusunda yardımcı olurmusunuz?

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
arkadaşlar antremi ve mutfağımı yenileyeceğim.şu an koyu kahve mutfak dolaplarım.ben de siyah beyaz istiyorum.antrem de siyah beyaz olacak.ondan dolayı mutfağıma renk olsun diye araya kırmızı katmaya karar verdim.sadece tam karşıdaki orta kısımdaki iki dolap kapağını kırmızı yaptırsam karşı duvarına da kırmızı iki adet raf attırsam halım da kırmızı siyahlı olsa nasıl olur...ayrıca masamıda beyaz alacağım,6 sandalyenin 3ü kırmızı 3ü beyaz olsa nasıl olur.fikirlerinizi bekliyorum?şimdiden teşekkürler..

raflar ve halı da iyi düşünmüşsün.ama sandalyeler tek renk olsa daha hoş olur.makum mutfaklar küçük.çok karışık renkler de boğucu olabiliyor.tezgah üstü fayansı da kırmızı renk ekletirsen çok hoş görünür.
güle güle kullan.

raflar ve halı da iyi düşünmüşsün.ama sandalyeler tek renk olsa daha hoş olur.makum mutfaklar küçük.çok karışık renkler de boğucu olabiliyor.tezgah üstü fayansı da kırmızı renk ekletirsen çok hoş görünür.
güle güle kullan.

evet tezgah üstü taşı çok iyi fikir..teşekkür ederim

ben mutfağa eve yakıştırmıyorum siyah beyaz kırmızı 3 lüsünü.soğuk gösteriyo evi.herkeste bi özenti.
sıcak renkler yaptırın bence.düz beyaz yada kırık beyaz herşeyle uyar.

arkadaşlar antremi ve mutfağımı yenileyeceğim.şu an koyu kahve mutfak dolaplarım.ben de siyah beyaz istiyorum.antrem de siyah beyaz olacak.ondan dolayı mutfağıma renk olsun diye araya kırmızı katmaya karar verdim.sadece tam karşıdaki orta kısımdaki iki dolap kapağını kırmızı yaptırsam karşı duvarına da kırmızı iki adet raf attırsam halım da kırmızı siyahlı olsa nasıl olur...ayrıca masamıda beyaz alacağım,6 sandalyenin 3ü kırmızı 3ü beyaz olsa nasıl olur.fikirlerinizi bekliyorum?şimdiden teşekkürler..

peki mutfak dolaplarının geri kalan kısmı hangi renk olacak? Siyah mı beyaz mı? yani gözü yorar gibi geldi bana...bir de mekan çok büyük değilse, olduğundan daha küçük gösterebilir..:44:

ben mutfakta kırmızı çok seviyorum ancak aksesuar bazında..
benim naçizane fikrim:
-mutfak dolapları simsiyah (arada başka renk yok)
-tezgah bembeyaz..
-zemin bembeyaz..
-sandalyeler ve halı düz kırmızı...hatta tuz, şeker, çay kavanozları da kırmızı..
güzel olur gibi geldi :31:

şimdiden iyi günlerde, huzurla kullanın :16:

teşekkür ederim arkadaşlar...mutfağım büyük,kullanışlı.üst dolaplar düz beyaz alt dolaplarda düz siyah düşünmüştüm.üst beyaz kısmın tam orta iki dolabının çerçevesi kırmızı olsun ortası buzlu cam karşı duvarına da kırmızı raf diye düşünmüştüm...ama aslında aksesuar ve kırmızı halı da sade ve hoş durabilir...çok kararsız kaldım

Benim antre ve mutfak yerlerim siyah,siyah yaptirirsaniz eliniz de sürekli bez gezersiniz.Siyah her seyi gösteriyor.Mobilya da bir süre sonra bogucu gelebilir.En güzeli acik renk,kolayca degistirebileceginiz parcalari renkli yapin bence.Ilerde degisiklik yapmak istediginiz de sorun olmaz,masrafli da olmaz.Hayirli olsun bu arada:))

Son düzenleme:
ablamın mutfağı siyah beyaz ve kırmızı..dolapların hepsi beyaz tezgahı siyah..masası beyaz ve sandalyeleride kırmızı..yerler beyaza yakın parke..tezgah arası taşlarıda siyaz beyaz kırmızı(oktay ustanın mutfağında kullandığı yuvarlak hatlı taşlardan)..avizesi halısı ve tezgah üstü eşyalarıda kırmızı..çok güzel gözüküyor bu şekilde..
ve bence mutfak dolaplarına kesinlikle renk katma..

Son düzenleme:
Back
X