Mutfak Dekorasyonu mutfağa uygun tezgah

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar mutfak dolabı yaptırıyorum metalik ekru renginde krem gibi yani. ona uygun tezgah açık renk bi tezgah mı olmalı yoksa daha koyu kahveye yakın bi renk mi seçmeliyim karar veremedim mermerit tezgah yaptırıcam nasıl kullanışlı olur sizce

Mermeriti çok kullanisli bulmuyurum.Daha önceki evim mermeritti şimdi oturduğum eve cimstone yaptırdım çok memnunum. Cimstone veya granit öneririm. Renk olarak ise krem tonları iyi olur.

Dolaplar açık renkse tezgah koyu renk güzel durur..
Ben zaten çok açık renk tezgah sevmiyorum. En ufak çizik bile kabak gibi ortada. Mermerit konusunda tecrübem yok tabii..

Koyu renk tezgah tozu ve çizik vs gibi seyleri daha çok gosteriyor annem koyu renk kullanıyor.Kullanışlı olsun derseniz açık renkler tercih edebilirsiniz.

Açık renk yaparsanız tezgahı , mutfağı görünüm olarak kesmemiş olursunuz , bütünlük dağlar daha geniş hemde daha ferah görünür . Kendi fikRim tabiki
Ama mutfağınız geniş ve kullanışlıysa , koyu renkleride seçebilirsiniz , böylelikle rolaplarınız patlamış olur dikkat çeker... ;)

merhaba arkadaşlar mutfak dolabı yaptırıyorum metalik ekru renginde krem gibi yani. ona uygun tezgah açık renk bi tezgah mı olmalı yoksa daha koyu kahveye yakın bi renk mi seçmeliyim karar veremedim mermerit tezgah yaptırıcam nasıl kullanışlı olur sizce
Aslında yaşadığınız yerin iklimi de önemli tezgah renginde mesela nemli bi yerde yaşıyorsanız koyu renk tezgah çok sorun yaratmaz ve arkdaşların da dediği gibi dolaplarla tezatı hoş durur ama benim gibi kurak bi yerdeyseniz ve tezgahınız siyahsa gece yatmadan önce silip sabah tezgaha beni yıka yazabilirsiniz tozdan :)) tabi bı dediğim yazın cam kapı açıkken kışın bu kadar problem olmaz..

Acik renk tezgah kirli duruyor bence. Mesela cay damladi diyelim hemen silmezsen kaliyor izi meyveler bile iz birakiyor ben evde camasir suyu kullanmadigim icin benim icin cok zor ben acik renk tezgahi sevmedim ama bi akrabam daha kullaniyor her gun camasir suyuyla ovuyorum yorucu ama guzel diyor

Back
X