Ben de dışardan eve geldiğimde ceketimi sandalyenin üzerine atıp, bacak bacak üstüne atmak istiyorum. Sonrasında da içerden bir ses "Yemek hazır Peri hanım, drink ne alırsınız"Merhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Yok ablam yasadı sizinle aynı durumuMerhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
AA adınız Perihan mıBen de dışardan eve geldiğimde ceketimi sandalyenin üzerine atıp, bacak bacak üstüne atmak istiyorum. Sonrasında da içerden bir ses "Yemek hazır Peri hanım, drink ne alırsınız"
Ben 1-2 aylık liste yaptım, döndürüp döndürüp o yemekleri yapıyorumKesinlikle öyle.
İnsanı bezdiren ne pişireceğini bilmemek zaten. Dün onu yaptım bu hafta şundan çok pişirdim.
Her hafta bir kere mantı bile haşlasak oğlan homurdanıyor. Yoksa keyfiyle pişirsek hiç dert olmaz da yoran bunları düşünmek
DeğilAA adınız Perihan mı
Onu da denedim ben açıkçası ama oğlumun okul yemekhanesine görme işliyorum ben ondan yürümüyorBen 1-2 aylık liste yaptım, döndürüp döndürüp o yemekleri yapıyorum
Philips Azur al kafan rahatlarBen de utuden kaçıyorum geriye kalan herseyi 20 kere yapabilirim, ama utu mu yoo dostum yooo.
Onu da denedim ben açıkçası ama oğlumun okul yemekhanesine görme işliyorum ben ondan yürümüyor
Ben de ev işlerini hiç sevmem. Ne yemeği ne de temizliği severek yapıyorum. Bana ev işlerini biri yapsın ben dışarıda çalışırım o derece yani.Merhaba 14 yillik evliyim.. ev hanimiyim.. evde hergun aynı seyleri yapmaktan nefret ettim.ama söyle anlatayim evi tenizleyip banyolari topalriyorum.. iş mutfaga gelince..istemsizce okadar oyalaniyorumki .. son dk zamanim kisalip kızımı almaya giderken biseyler uyduru veriyorum.elim lezzetlidir..guzel isler cıkartirim ama böyle bir cıkmaza girdim...evi 4 kez tur atip temizleyeyim ama mutfaga girmemeyim kafası yasiyorum.. kendimide anlayamiyorum.. biri beni sanki itiyor mutfaktan çık diyorsizlerde böyle.vir durum.yasadınizmı? Sormak istedim
Yeni çıkan buharlı ütülerden alsanız çok iyi olur bnm evimde mesela ütü masası normal ütü falan yok ama buharlı olan da aynı işi görüyor üstelik çok kolayBen de utuden kaçıyorum geriye kalan herseyi 20 kere yapabilirim, ama utu mu yoo dostum yooo.